Τα κορίτσια της showbiz άναψαν φωτιές με την σέξι τους διάθεση...

 

Τα κορίτσια της showbiz αναστατώνουν με την σέξι παρουσία τους! Ψηλές, κοντές, ξανθές, μελαχρινές όλες καλές...! 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News
 

Η Μελίνα Ασλανίδου απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές στην Ικαρία και μοιράζεται στιγμές με τους followers της.

Η τραγουδίστρια δημοσίευσε φωτογραφία της, στην οποία όχι μόνο είναι πιο fit από ποτέ, αλλά και χωρίς ίχνος μακιγιάζ.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: 

Τα κορίτσια της showbiz έβαλαν τα μικροσκοπικά μαγιό τους και αναστάτωσαν κόσμο και κοσμάκι...!

 

Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου απολαμβάνει το καλοκαίρι της.

Η ηθοποιός για ακόμη μια φορά αποδεικνύει πως είναι ακομπλεξάριστη, αφού πόζαρε στον φωτογραφικό φακό με το μπικίνι της, χωρίς μακιγιάζ ενώ φορούσε τα βατραχοπέδιλά της.

Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου αν και είναι 51 χρονών, διατηρεί μια κομψή σιλουέτα για την οποία νιώθει υπερήφανη, αφού έγραψε κάτω από τη φωτογραφία που δημοσίευσε στο instagram: «Αγαπάμε τις ατέλειές μας». Με αυτό τον τρόπο, στέλνει και το μήνυμά της στις διαδικτυακές της φίλες, αφού θέλει να τους τονίσει ότι πρέπει οι γυναίκες ν’ αγαπάνε το σώμα τους όπως είναι και να μην νιώθουν άσχημα.

Η ηθοποιός βρίσκεται στην Κρήτη όπου χαλαρώνει και γεμίζει τις μπαταρίες της εν όψει της χειμερινής σεζόν και συχνά μοιράζεται στιγμές της καθημερινότητάς της με τους φίλους της στο Instagram.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Η Ελευθερία είναι στην Κύθνο και μοιράζει εγκεφαλικά με την εμφάνιση της!

 

 

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram δημοσιεύει καθημερινά στιγμές από την ζωή της που θέλει να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους αλλά η τελευταία ανάρτηση πραγματικά προκάλεσε σαματά!

Σε δωμάτιο υπερπολυτελέστατου συγκροτήματος της Πάρου, όπου περνά χαλαρές στιγμές η Σίσσυ Χρηστίδου, πόζαρε στον φωτογραφικό φακό τυλιγμένη μόνο με μία πετσέτα!

 

Λατρεύει το διαφορετικό και συνέχει μας το δείχνει. Η Μαίρη Συνατσάκη αποφάσισε «ρίξει» για ακόμη μια φορά το Instagram, με την διαφορετική και σέξι φωτογραφία που δημοσίευσε στο προσωπικό της λογαριασμό.

Ως λάτρης των social media, η παρουσιάστρια, δεν σταματά να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από τις διακοπές της, κάνοντας όσους βρίσκονται ακόμα στην πρωτεύουσα να ζηλεύουν λίγο παραπάνω και να την θαυμάζουν με όσα κάνει. Φόρεσε το μικροσκοπικό μαγιό της, ανέβηκε στα βράχια και τρέλανε τους followers της.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Εσύ είδες την Σοφία Καβρέλα με μαγιό;

 

Με άκρως αποκαλυπτική διάθεση ξύπνησε στα Κύθηρα…  Απολύτως σέξι, η Γιάννα Τερζή, προκάλεσε αναστάτωση στο Instagram με το ολόσωμο μαγιό της.

Η τραγουδίστρια έβαλε πάνω της, την όμορφη διάθεση της και άφησε τους πάντες άφωνους με την αισθησιακή φωτογραφία που δημοσίευσε στα Social Media. Με διαφορετική πόζα αυτή τη φόρα και με το καλοκαιρινό της λουκ, ανέβασε τη θερμοκρασία στα ύψη και δεν λυπήθηκε κανέναν για τις επιπτώσεις που θα έχουν βλέποντας την υπεροχή θέα της εικόνας.

«Open Doors Open Mind 🦋 #Stanga #LogiaOmorfa», έγραψε στην σχετική λεζάντα, η Γιάννα Τερζή και αφέθηκε στα σχόλια των διαδικτυακών της φίλων.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ:  Η Adriana Lima χωρίς στηθόδεσμο και με αβυσσαλέο ντεκολτέ έκανε τις βόλτες της στην Μύκονο!

 

Απολαμβάνει τον ζεστό ήλιο του καλοκαιριού και αφήνει τους followers της άφωνους με το σέξι κορμί της… Η Μαριάντα Πιερίδη ξέρει πώς να κάνει τους θαυμαστές της να παραμιλούν για εκείνη.

Σε πόζες που διαφέρουν και σου προκαλούν αναστάτωση, «έριξε» το Instagram και δεν λυπήθηκε κανέναν. Τα social media πήραν «φωτιά» και ο ανδρικός πληθυσμό θα μείνει ξύπνιος για πολλές μέρες. Τα likes και τα comment έπεφταν σαν βροχή για χάρη της ωραίας θέας.

 

 

Η Δανάη Μπάρκα είναι η κόρη της Βίκυς Σταυροπούλουκαι είναι μια νεαρή αλλά ταλαντούχα ηθοποιός.

Οι φάρσες που κάνει στη μητέρα της γίνονται viral και κάθε φορά που βλέπουμε βιντεάκια τους, πέφτουμε κάτω από τα γέλια.

Βέβαια τον τελευταίο καιρό έχει ξεκινήσει και η Βίκυ Σταυροπούλου την αντεπίθεση. Το κορίτσι, μετρά αρκετές χιλιάδες followers στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και δεν διστάζει να μας ενημερώνει για το τι κάνει καθημερινά.

Εντελώς ακομπλεξάριστη-είχε να μοιάσει άλλωστε-απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές, συνδυάζοντας πάντα και τη δουλειά της και έχει ανεβάσει αρκετές φωτογραφίες της με μαγιό.

Τα σχόλια και τα likes σε κάθε της post «πέφτουν βροχή» και εκείνη δείχνει να το απολαμβάνει.

 

Η Φωτεινή Πετρογιάννη ολοκλήρωσε τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις για φέτος και έχει ήδη ξεκινήσει τις καλοκαιρινές της διακοπές. Η δημοσιογράφος, η οποία ξεχώρισε τη χρονιά που μας πέρασε με την παρουσία της στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται», περνάει ξέγνοιαστες στιγμές παρέα με αγαπημένα της πρόσωπα και γεμίσει τις μπαταρίες της για τη νέα σεζόν.

Αυτές τις μέρες, η όμορφη Φωτεινή βρίσκεται στην Πελοπόννησο και απολαμβάνει τις ομορφιές της Δυτικής Ελλάδας. Η συνεργάτιδα της Ναταλίας Γερμανού, μάλιστα, ως λάτρης των social media, δεν σταματά να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από την ανέμελη καθημερινότητά της, μακριά από το άγχος και τη ρουτίνας της πρωτεύουσας.

Το μεσημέρι της Τρίτης, λοιπόν, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram την πρώτη της φωτογραφία με μαγιό για φέτος και εντυπωσίασε με τις αναλογίες της. Πρόκειται για ένα στιγμιότυπο στο οποίο ποζάρει φορώντας ένα μαύρο μπικίνι, να κάθεται στα βότσαλα, έχοντας πίσω της μια κυματώδη θάλασσα με τιρκουάζ νερά.

Χαμογελαστή, χωρίς ίχνος μακιγιάζ και με μια κορδέλα στο κεφάλι, η Φωτεινή δείχνει αδιαμφισβήτητα στα καλύτερά της.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Ξεχάστε τους κοιλιακούς φέτες φέτες του Κανάκη! Έγινε πατέρας και πήρε κιλά από την... εγκυμοσύνη...!

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Σπύρος Χατζηαγγελάκης: «Είμαι ελεύθερος και ανοιχτός στις απόψεις μου για τα ερωτικά. Μοιάζω σαν αναίσθητος»
Λάκης Γαβαλάς: «Στη φυλακή είχα μηδέν λίμπιντο, δεν ξέρω αν βάζουν κάτι στο φαγητό. 15 μήνες, τίποτα»
Το καλοκαίρι στην Πύλο ο γάμος του Γιάννη Αντετοκούνμπο - Καλεσμένα όλα τα Σεπόλια
H Διαμαντένια Ελένη Φουρέιρα στην απονομή του album της με τον Αλμπέρτο Μποτία στο πλευρό της
Η Μαίρη Συνατσάκη μιλά για την πρώτη της ερωτική επαφή: «Μετά από 2,5 εβδομάδες χωρίσαμε»
Αλέξης Κούγιας για Εύη Βατίδου: «Έδωσε το 25% σε δικηγόρους για να πάρουν την περιουσία των παιδιών μας»
Ραγίζει καρδιές ο Γιώργος Γιαννιάς για την απώλεια των γονιών του: «Νιώθω μισός»
Κώστας Αποστολάκης: «Αισθάνθηκα ότι αδίκησα την κόρη μου σε πράγματα άυλα, μη φθαρτά, ψυχολογικά»
Το βίντεο του Γιάννη Καλλιάνου με δάκρυα στα μάτια: «Αυτό που έκαναν στον πατέρα μου θα το πληρώσουν»
Ο Πύρρος Δήμας μιλά για την αλλαγή επιθέτου της κόρης του και το θέμα που κάποιοι δημιούργησαν