Η σκληρή απάντηση του Ντάνου στην Ειρήνη Κολιδά! Η ατάκα που θα συζητηθεί!

 

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος, απάντησε στην Ειρήνη Κολιδά και στη δήλωση που έκανε για εκείνον λέγοντας χαρακτηριστικά: «Δεν είναι ο άντρας που με ενδιαφέρει ή θα μου ερέθιζε το μυαλό». Ειρήνη Κολιδά: «Δεν κινήθηκα νομικά κατά της Acun Medya γιατί…»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 
 

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος, ή Ντάνος αν προτιμάτε, απάντησε στην Ειρήνη Κολιδά και στη δήλωση που έκανε για εκείνον λέγοντας χαρακτηριστικά: «Δεν είναι ο άντρας που με ενδιαφέρει ή θα μου ερέθιζε το μυαλό».

Ο νικητής του Survivor και ηθοποιός του Τατουάζ μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Καλοκαίρι #not» και μίλησε μεταξύ άλλων για τα επόμενα τηλεοπτικά του σχέδια. «Μου έγινε μία πρόταση για την ταξιδιωτική εκπομπή» αποκάλυψε ο ίδιος όμως πρόσθεσε: «Δεν έχω να ανακοινώσω κάτι ακόμα».

Όταν ρωτήθηκε για το τι είναι αυτό που μπορεί να τον θυμώσει εκείνος είπε: «Θυμώνω δύσκολα γιατί δεν περιμένω πολλά πράγματα πλέον από τους άλλους». Και πρόσθεσε: «Συγχωρώ γιατί και εγώ κάνω λάθη».

Όσο για την Ειρήνη Κολιδά και τη δήλωση-φωτιά που έκανε, τόνισε: «Δεν της έκανα κάποια πρόταση για να πει ότι δεν θα πήγαινε μαζί μου».

Δείτε στα παρακάτω βίντεο όλα όσα είπε ο Ντάνος...

 

Μάλιστα, ο Παύλος Σταματόπουλος με αφορμή το συγκεκριμένο ρεπορτάζ, θέλησε να αποκαλύψει στον αέρα της εκπομπή πως… ο Γιώργος Αγγελόπουλος δεν τον ακολουθεί πλέον στο Instagram.

«Έχει γίνει ένα μπέρδεμα, γιατί ο Σάκης Τανιμανίδης δεν ακολουθεί τον Γιώργο Αγγελόπουλο. Χθες, έκανα και εγώ ένα check, ούτε εμένα με ακολουθεί πλέον ο Γιώργος Αγγελόπουλος με ξε-ακολούθησε», είπε χαρακτηριστικά ο Παύλος Σταματόπουλος και η Κατερίνα Ζαρίφη πήρε αμέσως το κινητό της προκειμένου να τσεκάρει εάν έχει συμβεί το ίδιο και σε αυτήν.

 

Καλεσμένη του Πέτρου Κωστόπουλου στην εκπομπή “Όλα λάθος” ήταν η Ειρήνη Κολιδά, η οποία αποκάλυψε πως δεν κινήθηκε νομικά κατά της Acun Medya για να διεκδικήσει αποζημίωση για τον σοβαρό τραυματισμό της στο τροχαίο ατύχημα που είχαν οι παίκτες.

«Στο παιχνίδι ήμουν δύο μήνες και μία εβδομάδα κι έκατσα και δύο εβδομάδες για να αναρρώσω στον Άγιο Δομίνικο μετά το τροχαίο. Όχι, δεν κινήθηκα νομικά. Δεν ξέρω αν έκανα καλά ή όχι. Σίγουρα θα μπορούσα να έχω πάρει ένα ποσό ειδικά αν το είχα κάνει κατευθείαν, το οποίο θα με εξασφάλιζε και δεν θα χρειαζόταν να ξαναδουλέψω ποτέ. Δεν το έκανα γιατί είμαι άνθρωπος, όπου δεν μου αρέσει να διεκδικώ με αρνητική βλέψη κι έτσι αέρα πράγματα. Πιστεύω ότι όλα ο Θεός τα γυρνάει και μέχρι τώρα με βάση αυτό πάει καλά», είπε μεταξύ άλλων η Ειρήνη Κολιδά.

Δείτε όσα είπε η Ειρήνη Κολιδά…

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Μπαράζ αναρτήσεων του Δημήτρη Παπανώτα μετά την διαγραφή από τον ΣΥΡΙΖΑ - Αυτοί είναι στο πλευρό του
Αλέξης Γεωργούλης: «Διαλύθηκα όταν έμαθα την καταγγελία βιασμού εις βάρος μου, ήταν κεραυνός εν αιθρία»
Το πρώτο μήνυμα του Δημήτρη Δερματά μετά το τροχαίο και το χειρουργείο
Η απάντηση του Δημήτρη Παπανώτα μετά τις αντιδράσεις στις δηλώσεις του για τις κακοποιημένες γυναίκες
Γιάννης Ξανθόπουλος ανάρτησε το πρώτο του βίντεο 1,5 μήνα μετά το θανατηφόρο τροχαίο
Ποσειδώνας Γιαννόπουλος: «Ο πατέρας μου δεν με αποδέχθηκε… έλεγε αν σου βγει έτσι ο γιος, να τον σφάξεις»
Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση ο Νότης Σφακιανάκης – Αντιμέτωπος με νέα απώλεια
Μαρία Αντωνά και Άρης Σοϊλέδης ανταλλάζουν αναρτήσεις όλο νόημα μετά τον... χωρισμό τους
Γιώργος Καραμίχος: «Συνεχίζω τη θεραπεία μου για τον καρκίνο για λίγο ακόμα»
Γιώργος Θεοφάνους: «Είμαι παραδοσιακός, την Κυριακή θέλω να τρώμε κοτόπουλο με πατάτες, είμαι & της εκκλησίας»