Τα σκάνδαλα που απείλησαν την Kate Middleton αλλά δεν την άγγιξαν!

Η Kate Middleton, μετά το γάμο της με ένα πρίγκιπα, βρέθηκε όπως είναι φυσικό στο στόχαστρο των δημοσιογράφων όλου του κόσμου με σκάνδαλα τα οποία δεν θα συζητούσε ίσως κανείς εάν δεν επρόκειτο για μια πριγκίπισσα. 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News

Μια φάρσα που οδήγησε στο θάνατο μιας νοσοκόμας

Το 2012, όταν η Kate ήταν έγκυος στον μικρό Τζόρτζ, νοσηλεύτηκε επειδή είχε ναυτίες και κακοαδιαθεσία. Ένας ραδιοφωνικός σταθμός από την Αυστραλία τηλεφώνησε στο νοσοκομείο παριστάνοντας την βασίλισσα Ελισάβετ και συζήτησε με μια νοσοκόμα. Το αποτέλεσμα ήταν ότι ο σταθμός δέχθηκε επικρίσεις και η νοσοκόμα απολύθηκε. Τρεις μέρες αργότερα την βρήκαν απαγχονισμένη στο διαμέρισμά της. Στο σημειωμα που άφησε κατηγορούσε τον εργοδότη της καθώς και εκείνους που την παγίδευσαν, καταστρέφοντάς της τη ζωή. 

Ο θείος Gary 

Μετά από έρευνες σχετικά με το παρελθόν της δούκισσας του Κέμπριτζ, μάθαμε το 2009 ότι αδελφός της μητέρας της Kate είναι ναρκομανής και οργανώνει πάρτι με ιερόδουλες και κοκαΐνη για τους φίλους του που τον επισκέπτονται στην Ίμπιζα. Το ζευγάρι πάγωσε όταν έμαθε τις λεπτομέρειες αλλά αυτό δεν τους εμπόδισε να τον καλέσουν στον γάμο τους, γεγονός που σόκαρε μερικούς πιο ευαίσθητους Λονδρέζους. 

Ο Morrissey και ο πόλεμος ενάντια στην Κate 

Ο πρώην τραγουδιστής του περίφημου γκρουπ The Smiths, ο οποίος υπήρξε ανέκαθεν χορτοφάγος όπου σταθεί κι όπου βρεθεί διατυμπανίζει την αντιπάθειά του για την οικογένεια Middleton. Ισχυρίζεται ότι η Pippa είναι κουτή και αναφέρεται για μια φωτογραφία της όπου γελά μπροστά σε 50 νεκρά πουλιά μετά από μια μέρα στο κυνήγι. Όσο για την Kate, αναφέρει ότι έγινε πριγκίπισσα επειδή βρέθηκε στο κατάλληλο μέρος την κατάλληλη στιγμή κι ότι δεν έχει καθόλου μυαλό. 

Παρένθετη μητέρα για τη Σαρλότ;

Περίπου δέκα ώρες μετά τη γέννηση της πριγκίπισσας Σάρλοτ τον περασμένο Μάιο, η Kate βγήκε από το νοσοκομείο σε άριστη φυσική κατάσταση κάτι που όπως καταλαβαίνετε έδωσε τροφή στις κακές γλώσσες οι οποίες είναι βέβαιες ότι η όμορφη δούκισσα κατέφυγε στη λύση της παρένθετης μητέρας προκειμένου να φέρει στον κόσμο το δεύτερο παιδί της. «Καμία λεχώνα δεν περπατά τόσο άνετα λίγες ώρες μετά τον τοκετό", λένε οι δύσπιστοι. 

Ενα σπίτι που κόστισε μια περιουσία

Παρόλο που το Στέμμα διατείνεται ότι καταβάλλει προσπάθειες για να κάνει οικονομία, η Kate και ο σύζυγός της κατηγορούνται από κάποιους ότι σπαταλούν τον βασιλικό προυπολογισμό για το σπίτι τους. Έχοντας αλλάξει κάμποσα σπίτια, οι δυο ερωτευμένοι κατέληξαν στο Kensington Palace, στα παλιά διαμερίσματα της πριγκίπισσας Margaret, η οποία πέθανε το 2002. Οι εργασίες ανακαίνισης που κόστισαν σχεδόν 5 εκ. ευρώ για να ικανοποιήσουν τα γούστα της δούκισσας προκάλεσαν οργή στο βρετανικό λαό όπως ήταν αναμενόμενο. 

 

Η αδιαφορία της Kate για το μποϊκοτάζ

Η παρουσία της δούκισσας στον γάμο του ξαδέλφου της στο πολυτελές ξενοδοχείο Dorchester στο Λονδίνο ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων στα κοινωνικά δίκτυα και στα μέσα μαζικής ενημέρωσης. Το συγκεκριμένο ξενοδοχείο ανήκει στο σουλτάνο του Μπρουνέι, ο οποίος θέσπισε νόμο σύμφωνα με τον οποίο οι ομοφυλόφιλοι και οι μοιχοί θα θανατώνονται με λιθοβολισμό. Το μποικοτάζ της συγκεκριμένης αλυσίδας προτάθηκε από πολλές προσωπικότητες όπως οι Anna Wintour και ο Paul McCartney. Η βασιλική οικογένεια τόνισε ότι δεν αναμίχθηκε καθόλου στην απόφαση της Kate.

Οικογενειακη ταπείνωση

Πριν παντρευτεί η Kate έβγαιναν με τον William επί επτά χρόνια και οι κινήσεις τόσο οι δικές της όσο και της οικογένειάς της καταγράφονταν μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια. Έτσι όπως ήταν φυσικό οι εφημερίδες δεν έχασαν χρόνο και κατέγραψαν ένα περιστατικό σε κλαμπ που σε κάποιους βγήκε ξινό. Ο αδελφός της Kate, James εμφανίστηκε εντελώς μεθυσμένος. Με τη βοήθεια του πατέρα του και της αδελφής του Pippa, μπήκε σε ένα ταξί ενώ η Kate, ντροπιασμένη δεν έδωσε χέρι βοηθείας και έκρυβε το πρόσωπό της. 

Δεν έχει περάσει καιρός από την μέρα που τα δημοσιεύματα υποστήριξαν πως ο William απάτησε την Kate Middleton με τη φίλη τους Rose Hanbury. Tελικά η ιστορία ανασύρθηκε από το σκανδαλοθηρικό περιοδικό «In Touch».

 

 

Δειτε Επισης

Σημάδια αισιοδοξίας στην προσπάθεια αφύπνισης του Δημήτρη Κόκοτα: «Ανταποκρίνεται ο οργανισμός του»
Παύλος Χαϊκάλης για Μάνο Ιωάννου: «Υπερασπίζεται τον φίλο του και το θεωρώ πάρα πολύ έντιμο»
Φουρέιρα Vs. Αργυρός: Κόντρα του N.1 και Ν.2 της ελληνικής δισκογραφίας για το πρώτο Diamond άλμπουμ!
Κόλαφος o Γιώργος Λιάγκας κατά Κυριάκου Βελόπουλου: «Ξεπέρασες τα εσκαμμένα. Χυδαίες οι αναφορές σου»
Η πρώτη δημόσια εμφάνιση της Άντζελας μετά την αποχώρηση από το #J2US: «Ακόμα πενθώ, δεν πάω πουθενά»
Η ανάρτησή της Κατερίνας Βρανά για τα γενέθλια της: «Η μέρα που σχεδόν πέθανα. 7 χρόνια επιβίωσης»
Απίστευτο! Ο Elon Musk αποθεώνει την Ελένη Τσολάκη: «Πολύ όμορφος τρόπος να ξυπνάς στην Ελλάδα»
H Μαρίνα Σάττι εντυπωσιάζει ξανά την #Eurovision με live διασκευή, παραδοσιακού τραγουδιού της Νάουσας
Σταματίνα Τσιμτσιλή σε Δημήτρη Παπανώτα: «Υπήρξες προσβλητικός απέναντι στη Μπέττυ Μαγγίρα»
Γιώργος Καπουτζίδης: «Δεν θα σπαταλήσω ούτε δευτερόλεπτο να συγχιστώ για κάποιον που δεν με χωνεύει»