«Από τη πρώτη στιγμή νιώσαμε ότι ο ένας ανήκει στον άλλο»

Την πιο γλυκιά δημόσια ερωτικη εξομολόγηση έκανε η αγαπημένη τραγουδίστρια Ευρυδίκη για τον σύντροφο της Μπoμπ. 
 
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 
 
Η αγαπημένη τραγουδίστρια και ο σύντροφος της ετοιμάζονται να ενώσουν τις ζωές τους με τα Ιερά δεσμά του γάμου στις 31 Αυγούστου και η Ευρυδίκη δεν έκρυψε την ευτυχία της για το γεγονός ότι θα ντυθεί νυφούλα στο πλευρό του Μπομπ.
 
Μιλώντας στην εκπομπή "Με αγάπη Χριστιάνα" δήλωσε ότι αυτό το διάστημα είναι σε ένα τρέξιμο. "Εδώ και δύο εβδομάδες άρχισα να τρέχω με τις ετοιμασίες του γάμου. Για αυτή την όμορφη ημέρα της ζωής μας. Είμαι πολύ χαρούμενη, έτρεχα όλο τον χειμώνα και τώρα τρέχω πιο πολύ. Δεν έχω αγχωθεί, με βοηθούν οι φίλοι μου. Θέλω να απολαύσω αυτή την στιγμή. Είναι πολύ σπουδαία αυτή η στιγμή του γάμου. Αυτό το μισάωρο στην εκκλησία έχει τεράστια σημασία, όλα τα άλλα είναι μικρές λεπτομέρειες" δήλωσε.
 
Η αγαπημένη τραγουδίστρια ρωτήθηκε βεβαίως και για το νυφικό της με την ίδια να δηλώνει: "To νυφικό θα είναι του Στέλιου Κουδουνάρη, έχω επιλέξει από αυτά που μου πρότεινε, το σίγουρο όμως είναι ότι θα είναι λευκό. Δεν μπορώ να σας αποκαλύψω περισσότερα γιατί θέλω να είναι έκπληξη και για τον αγαπημένο μου."
 
Εξήγησε ότι ο γάμος θα είναι σε οικογενειακό και φιλικό κύκλο με περίπου150 άτομα στη λίστα των καλεσμένων ενώ είπε πως "Στην εκκλησία θα είναι σίγουρα ο πατέρας μου και ελπίζω ο γιος μου να μου κάνει τη τιμή να με συνοδεύσει".
 
Δεν δίστασε μάλιστα να κάνει την πιο γλυκιά ερωτική εξομολογήση για τον αγαπημένο της: "Με τον Μπομπ είμαστε 3.5 χρόνια μαζί και την ημέρα του γάμου μας, θα έχουμε κλείσει 4 χρόνια μαζί. Από τη πρώτη στιγμή νιώσαμε ότι ο ένας ανήκει στον άλλο. Ήταν αυτό που έπρεπε να γίνει, δέσαμε από τη πρώτη στιγμή και δενόμαστε συνέχεια. Δεν μπορώ και δε θέλω να κάνω παιδιά αλλά θέλω να ζήσω αυτή τη μαγική στιγμή του μυστηρίου του γάμου με το σύντροφο μου. Είναι ο άνθρωπος που αγαπάω περισσότερο στη ζωή μου και θέλω να σταθώ δίπλα του νυφούλα."
 
Δείτε όλα όσα αποκάλυψε στο βίντεο που ακολουθεί:
 
 
Την ίδια ώρα σε ανάρτηση της στο instagram της η Ερυδίκη ανέβασε μια φωτογραφία της ντυμένη νυφούλα με το μήνυμα ότι "Δεν είσαι ποτέ πολύ μεγάλος για να θέσεις ένα νέο στόχο και να ονειρευτείς κάτι καινούργιο".
 
 
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Δημήτρης Κόκοτας-Υπέστη έμφραγμα
Γιώργος Παπαγεωργίου: «Δεν ξέρουμε αν θα κάνουμε βάφτιση του παιδιού μας με την Δανάη Μιχαλάκη»
Η αντίδραση του συνιδιοκτήτη Κώστα Πηλαδάκη για το εκκλησάκι που θάφτηκε στη βίλα του Αντώνη Ρέμου
Αντίνοος Αλμπάνης: «Έπρεπε να αποφασίσω αν έχει νόημα να το μοιραστώ ή να συνεχίζω να λέω ψέματα»
Rebel Wilson: «Έκανα πρώτη φορά σεξ στα 35 μου, δεν χρειάζεται να βιάζεται κανείς»
Η ανακοίνωση για το μνημόσυνο του Βασίλη Καρρά & η συναυλία αφιέρωμα προς την μνήμη του
Η επέμβαση αφαίρεσης όγκου της Μαριαγάπης Ξυπόλια: «Αφαίρεσα ένα ολόκληρο κομμάτι απ’ την πλάτη μου»
Δικηγόρος Μαίρης Χρονοπούλου: «Υπάρχουν πολλά ερωτήματα και σκοτεινά σημεία στην υπόθεση»
Γιώργος Παπαδόπουλος για τη σύζυγό του: «Μου αρέσει που είναι ντροπαλή, είναι σέξι η ντροπαλότητα»
Η επιζήσασα της τραγωδίας των Τεμπών, Ευδοκία Τσαγκλή: «Είναι επώδυνο, δολοπλόκο & κακό θρίλερ»