Πώς βίωσαν την κακοκαιρία στη Χαλκιδική... Συγκλονιστικές εικόνες

 
Η σφοδρή κακοκαιρία που έπληξε την Χαλκιδική από εχθές το βράδυ (10/7/2019) οδήγησε έξι συμπολίτες μας στον θάνατο, τραυμάτισε δεκάδες και μέχρι στιγμής γίνονται έρευνες για έναν αγνοούμενο. Ανάμεσα στους θανόντες βρίσκονται και δύο παιδιά!
Τα μηνύματα στις οικογένειες των νεκρών από τη φονική κακοκαιρία στη Χαλκιδική
 
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 
 
 
Να αναφέρουμε ότι έξι νεκροί, δεκάδες τραυματίες, ξεριζωμένα δέντρα, αναποδογυρισμένα αυτοκίνητα, ανυπολόγιστες υλικές ζημιές, δρόμοι που μετατράπηκαν σε χειμάρρους είναι ο μέχρι στιγμής τραγικός απολογισμός των ακραίων καιρικών φαινομένων που πλήττουν από το βράδυ της Τετάρτης (10/07) τη Χαλκιδική.
 
Η Σίσσυ Χρηστίδου βρίσκεται εδώ και μέρες στην Χαλκιδική, εκεί όπου οι γονείς της έχουν εξοχικό.

Από χθες αργά το απόγευμα δημοσίευε βιντεάκια δείχνοντας σε όλους μας τα ακραία καιρικά φαινόμενα που έρχονταν!

Η παρουσιάστρια χθες αργά το βράδυ (10 Ιουλίου) δημοσίευσε βίντεο μέσα από το σπίτι της λέγοντας πως έχουν διακοπή ρεύματος σε όλο τον οικισμό λόγω της κακοκαιρίας. Η Σίσσυ Χρηστίδου με τα δυο παιδιά και τους γονείς της βρίσκεται στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής και μάλιστα ανέφερε: «όλος ο οικισμός είναι χωρίς ρεύμα, στείλτε βοήθεια…»!

 

H μητέρα της Σίσσυς Χρηστίδου ακούγεται να λέει: "Επικρατεί χάος", ενώ ένας από τους γιους της ακούγεται να μιλά στο τηλέφωνο στον μπαμπά του, τον Θοδωρή Μαραντίνη και να του περιγράφει τι ακριβώς συμβαίνει!

 

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου δεν μπόρεσε να μείνει ασυγκίνητη από την φονική κακοκαιρία που προκάλεσε το θάνατο έξι ανθρώπων στη Χαλκιδική και έδωσε το δικό της μήνυμα μέσα από το Instagram.

Η παρουσιάστρια του Alpha, η οποία κατάγεται και μένει μόνιμα εκεί αποφάσισε να κάνει τη δική της ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό, δημοσιεύοντας μια εικόνα που απεικονίζει τη χαοτική κατάσταση που προκλήθηκε σε παραλία, ενώ συνόδευσε την κοινοποίηση της με ένα κείμενο που απευθύνεται στις οικογένειες των θυμάτων.

«Μόλις 4 λεπτά..... Πόσο ανίσχυροι είμαστε απέναντι στη φύση! Ας ήταν η τελευταία τραγωδία στη χώρα. Κουράγιο στις οικογένειες των 6 νεκρών. Τα υπόλοιπα, θα ξαναγίνουν. Ύλη είναι... Καλημέρα. Όσο γίνεται....».

Δείτε την εικόνα που δημοσιοποίησε στο προσωπικό της account…

Ανέβασε αυτήν την εικόνα από τη Νέα Ποτίδαια Χαλκιδικής.

 

H Κατερίνα Καραβάτου κατάγεται από την Χαλκιδική και στην έναρξη της εκπομπής «Στη φωλιά των Κου Κου» σχολίασε την φονική κακοκαιρία στην πατρίδα της.

Η παρουσιάστρια ανέφερε: «Δεν είμαστε εκτός πραγματικότητας, γνωρίζουμε τι συμβαίνει, είμαστε εδώ κάνουμε μία ψυχαγωγική εκπομπή, θέλουμε να σας κρατάμε ευχάριστα συντροφιά, να σας ενημερώνουμε για πράγματα και να γελάμε μαζί, όμως υπάρχουν πράγματα που συμβαίνουν αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα και τα οποία είναι πολύ άσχημα… Θέλουμε να στείλουμε κι εμείς την συμπαράστασή μας στο Νομό Χαλκιδικής. Εγώ κατάγομαι από εκεί, βρίσκεται σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης λόγω της φονικής κακοκαιρίας, που στοίχισε τη ζωή σε έξι ανθρώπους, υπάρχει ένας αγνοούμενος, υπάρχουν περίπου 100 τραυματίες και ξέρουμε και έχουμε ακούσει ότι λαμβάνονται τα απαραίτητα μέτρα για να αποκατασταθούν όσο γίνεται πιο γρήγορα τα πράγματα…». Η Καραβάτου κομπιάζει, σκύβει το κεφάλι και συνεχίζει «Τους σκεφτόμαστε, είμαστε μαζί τους…»!Δείτε το παραπάνω βίντεο από τη "Φωλιά των Κου Κου"!

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Η αποκάλυψη του Γιάννη Χατζηγεωργίου: «Έπαθα έγκαυμα στα γεννητικά όργανα, υπέφερα!»
Ιβάν Σβιτάιλο: «Βρήκα διέξοδο στο αλκοόλ γιατί φοβόμουν να αντιμετωπίσω τα τραύματά μου»
Αιμίλιος Χειλάκης: «Mπήκα στο χειρουργείο με χαμόγελο και οι άλλοι κλαίγανε!»
Δεν προχώρησε ούτε σήμερα η διαδικασία αποσωλήνωσης του Δημήτρη Κόκοτα - Οι τελευταίες εξελίξεις
Κηδεία Γιάννη Φέρτη: Η αγκαλιά Μαρίνας Ψάλτη με Ξένια Καλογεροπούλου & η χειραψία με την Μιμή Ντενίση
Η στιγμή που o Αντώνης Ρέμος ζητά συγγνώμη από τους Αλβανούς: «Η Ελλάδα σας πλήγωσε»
Τροχαίο ατύχημα για τη Μαρία Αντωνά – Το αμάξι της «πετάχτηκε» σε βιτρίνα μαγαζιού
Σε 18 μήνες φυλάκιση καταδικάστηκε η οπλουργός της ταινίας #Rust για τον θάνατο της Halyna Hutchin
Ο Sin Boy φωτογραφήθηκε μέσα σε φέρετρο: «Έχω πεθάνει, έχω φάει ξύλο, τι άλλο να κάνω για να με κάνετε viral;»
Ανακοινώθηκαν οι υποψήφιοι Ευρωβουλευτές της ΝΔ & ΣΥΡΙΖΑ – Οι εκπλήξεις, τα ηχηρά ονόματα & οι celebrities