Η Μαρία Μπεκατώρου αποκάλυψε την ηλικία της... και αυτό που την πληγώνει...

 

Η Μαρία Μπεκατώρου λίγο μετά το τέλος μιας πετυχημένης τηλεοπτικής σεζόν για την ίδια, παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στο περιοδικό DownTown. 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 
 

Η παρουσιάστρια μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην ηλικία της, αποκαλύπτοντας πως δεν αισθάνεται ότι μεγαλώνει. “Να σου πω την αλήθεια, δεν νιώθω και πολύ ότι μεγαλώνω. Είμαι 45, αλλά δεν το πολυσκέφτομαι. Όχι για να μην επηρεαστώ, αλλά δεν το έχω καν στο μυαλό μου. Καταλαβαίνω ότι μεγαλώνω βλέποντας τα παιδιά των φίλων μου ή τα βαφτιστήρια μου. Αλλά δεν με πολυνοιάζει κιόλας. Άσε που είμαι μικροκαμωμένη, υπερκινητική, τρέχω και αυτό βοηθάει κατά κάποιον τρόπο. Νομίζω ότι οι άλλοι επιμένουν να μου το υπενθυμίζουν και δεν το καταλαβαίνω.”, εξομολογήθηκε.

 

Όσο για το τι την πληγώνει, ανέφερε: “Την αγένεια. Εγώ πληγώνομαι πάρα πολύ. Αλλά γενικά δεν με έχει πληγώσει κανένας άνθρωπος που με έχει πλησιάσει από κοντά. Συνήθως, στα social μπορεί να γράψουν κάτι, αν και σε σύγκριση με άλλους που ξέρω τα αρνητικά σχόλια για μένα είναι ελάχιστα”.

Τέλος, η Μαρία Μπεκατώρου μιλώντας για τη δουλειά της, τόνισε: “Αυτό που μπορώ να πω με σιγουριά για μένα είναι ότι έχω δουλέψει στη ζωή μου πολύ και χωρίς να διαμαρτυρηθώ, ακόμα και αν ένιωθα πολλές φορές ότι με αδικούσαν. Αυτό. Αλλά έφτασα φέτος σε ένα σημείο να πω «Ευχαριστώ Θεέ μου». Όλα γίνονται για κάποιον λόγο και σημασία δεν έχει ούτε το χθες ούτε το αύριο. Σημασία έχει το σήμερα. Και αν με ρωτήσεις για σήμερα που μιλάμε, θα σου πω ότι είμαι ένας πολύ ευτυχισμένος και χαρούμενος άνθρωπος”.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
 

Δειτε Επισης

Η Μαρία Μπακοδήμου αποκάλυψε πως δέχθηκε σεξουαλική παρενόχληση όταν ήταν μικρή
Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η Κάθριν δημοσίευσαν νέα φωτογραφία της κόρης τους
Ευχάριστα νέα για την κατάσταση της υγείας του Δημήτρη Κόκοτα-Αισιόδοξη σύζυγος του
Δεν σταματούν οι πρόβες της Μαρίνας Σάττι και των χορευτών-Νέο βίντεο
Η επιλογή της γραβάτας του Κάρολου στη νέα του εμφάνιση δεν ήταν τυχαία-Το κρυφό μήνυμα στα εγγόνια του
Στο νοσοκομείο η Μαρία Μπακοδήμου-Η ανάρτησή της
Κατερίνα Καινούργιου: Του χρόνου ή θα είμαι έγκυος ή θα έχω παιδάκι, το νιώθω
Νίνο και Ζόζεφιν έκαναν ξανά ο ένας τον άλλο unfollow-Η αινιγματική ανάρτηση του τραγουδιστή
Σοκάρει η Γιάννα Τερζή-«Στη Eurovision δέχτηκα ψυχική κακοποίηση, ήμουν φοβισμένη»
Παπαρίζου και Σερτάμπ θα ανέβουν στη σκηνή της Eurovision