Η συμφωνία του Ανδρέα Γεωργίου για το νέο σήριαλ αλλάζει τα δεδομένα!

Μόνο τυχαία δεν ήταν η επιλογή του ΣΚΑΙ να προβάλει το τρέιλερ ενός λεπτού λίγο πριν από την ανακοί­νωση της νικήτριας Κατερίνας Δαλάκα στον τελικό του «Survivor», που όπως όλα δεί­χνουν σηματοδότησε και το τέλος της συ­νεργασίας του καναλιού με τον Τούρκο παραγωγό Ατζούν Ιλίτζαλι και αφορού­σε στα ριάλιτι και τα τάλεντ σόου της Acun Medya.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Με δεδομένη τη στρατηγική απόφα­ση του σταθμού για στροφή του προγράμμα­τος στην παραγωγή ελληνικής μυθοπλασίας, οι συζητήσεις με το δημιουργικό τρίδυμο του «Τατουάζ» είχαν ξεκινήσει μήνες νωρίτερα, πριν καν ακόμη πραγματοποιηθούν τα γυρίσματα του πιλότου της νέας δραματικής σειράς «8 λέξεις».

Οι λεπτομέρειες της συμφωνίας μεταξύ καναλιού και δημιουργών οριστικοποιήθη­καν αργά το βράδυ της Κυριακής, οπότε και μπήκαν οι τελικές υπογραφές.

Το συμβό­λαιο είναι μονοετές, προβλέπει την παραγω­γή ακόμη μίας δραματικής εβδομαδιαίας σειράς στο δεύτερο μισό της επόμενης σε­ζόν, ενώ υπάρχει και προοπτική ανανέωσης ακόμη ενός χρόνου, η οποία όπως ανέφεραν καλά πληροφορημένες πηγές εί­ναι 50% - 50%.

Δηλαδή ο ΣΚΑΪ έχει προτε­ραιότητα στην επόμενη συζήτηση και την ίδια στιγμή οι δημιουργοί δεσμεύονται να κατα­θέσουν εκεί πρώτα τις νέες προτάσεις τους. Δεν ήταν τόσο το οικονομικό που οδήγησε το τρίδυμο των επιτυχιών στον ΣΚΑΙ, αλλά τρεις σημαντικές λεπτομέρειες.

Ποιές είναι αυτές;

1. Θεώρη­σαν από την πρώτη στιγμή πως η νέα σει­ρά τους ταιριάζει απόλυτα στο προφίλ του σταθμού.

2. Δεν δεσμεύονται από ρήτρα εμπι­στευτικότητας που υπήρχε στο προηγούμενο συμβόλαιο με τον Alpha.

3. Έχουν την ευ­χέρεια να πουλήσουν οι ίδιοι με τους όρους που επιθυμούν την παραγωγή στην κυπρι­ακή τηλεοπτική αγορά, σύμφωνα με το tv έθνος κάτι που σημαίνει πως αν αυτό ισχύει, τότε δεν θα δούμε την σειρά στο Σίγμα απλά επειδή υπάρχει συνεργασία με τον ΣΚΑΙ. 

«Ο ΣΚΑΪ με χαρά ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τρεις καταξιωμένους επαγγελματίες στον χώρο της τηλεοπτικής μυ­θοπλασίας» ανέφερε το δελτίο Τύπου που εκδόθηκε το πρωί της Δευτέρας από το κα­νάλι μαζί με την πρώτη περίληψη των «8 λέξεων».

 

«Είμαι στην ευχάριστη θέση να φω­νάξω με ενθουσιασμό ότι αυτή π γιορ­τή ξεκινάει στον ΣΙΚΑΙ από τον ερχόμενο Σε­πτέμβριο που θα προβάλλει τις "8 λέξεις" μαζί με ένα εβδομαδιαίο σίριαλ, που θα βγει αργότερα μέσα στη χρόνια» ανέφερε για τη νέα του τηλεοπτική συνεργασία ο Ανδρέας Γεωργίου, ενώ από την πλευρά της η σεναριογράφος Βάνα Δημητρίου τόνισε τα εξής:

«Κάθε καινούργιο σίριαλ είναι ένα καινούρ­γιο ταξίδι που ελπίζουμε να μας οδηγήσει σε ακόμα έναν μαγικό προορισμό, με το τηλε­οπτικό κοινό συνταξιδιώτη σε αυτήν τη νέα μας περιπέτεια».

Το τρίτο μέλος της δημιουργικής ομάδας, Κούλλης Νικολάου ανέφερε:«Το σύμπαν για ακόμη μία φορά συνωμοτεί και μας δίνει το δικαίωμα να δοκιμάσουμε ξανά τις δυνάμεις μας και τις προσδοκίες μας, που δεν είναι άλλες από την πεποίθηση και την επιθυμία μας να φτιάχνουμε σίριαλ για τους ανθρώ­πους που μας αγάπησαν και γι’ αυτούς που θέλουμε να μας αγαπήσουν μέσα από τον μύθο και την αλήθεια, σαν απο­τύπωση αυτού που είμαστε».

 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Αποκάλυψη σοκ για την Κate Middleton: «Πάσχει από καρκίνο του παχέος εντέρου και υπεβλήθη σε υστερεκτομή»
Πίτσα Παπαδοπούλου: «Φώναξε η γειτόνισσα την μαμά μου και της είπε: Το παιδί σας το πάτησε το τραμ!»
Συγκινημένος ο Αντώνης Ρέμος στα θυρανοίξια του ναού που ανήγειρε με τον Κώστα Πηλαδάκη στη Μύκονο
Διασωληνωμένος σε κρίσιμη κατάσταση ο Δημήτρης Κόκοτας μετά το έμφραγμα που υπέστη
Υποψήφιος ξανά στις Ευρωεκλογές o Αλέξη Γεωργούλης - Η ανακοίνωση του
Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Δημήτρης Κόκοτας - Υπέστη έμφραγμα
Γιώργος Παπαγεωργίου: «Δεν ξέρουμε αν θα κάνουμε βάφτιση του παιδιού μας με την Δανάη Μιχαλάκη»
Boom! Δημήτρης Λάλος και Μαριλίτα Λαμπροπούλου είναι ζευγάρι και στη ζωή;
Η αντίδραση του συνιδιοκτήτη Κώστα Πηλαδάκη για το εκκλησάκι που θάφτηκε στη βίλα του Αντώνη Ρέμου
Αντίνοος Αλμπάνης: «Έπρεπε να αποφασίσω αν έχει νόημα να το μοιραστώ ή να συνεχίζω να λέω ψέματα»