Έβαλαν τα μαγιό τους, όργωσαν τις παραλίες και ξεσήκωσαν κόσμο...!

 
Τα κορίτσια της showbiz αναστατώνουν με την σέξι παρουσία τους! Ψηλές, κοντές, ξανθές, μελαχρινές όλες καλές...! 
 
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News

Η Ελένη Φουρέιρα βρέθηκε στην παραλία και η ενόχλησή της ήταν φανερή, κάνοντας μία άσεμνη χειρονομία!

Στιγμές χαλάρωσης για την Ελένη Φουρέιρα στην παραλία, με την τραγουδίστρια να ξεκουράζεται παρέα με τους φίλους της!

Μέχρι την επόμενη συναυλία, στις 7 Ιουλίου στη Μαδρίτη, η Φουρέιρα είπε να πάρει μερικές ανάσες δροσιάς!

Οι φωτογραφίες που ανέβηκαν στο instagram ήταν πολλές, ενώ η παρέα της δεν σταμάτησε να την πειράζει 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ:

Μπορεί να έχει αποκτήσει δύο γιους, μπορεί να έχει περάσει τα 30, όμως η Φαίη Σκορδά διαθέτει σώμα που θα ζήλευαν και 20χρονες.

Η παρουσιάστρια του ΑΝΤ1, η οποία είναι λάτρης των social media και ειδικά του Instagram, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό μια φωτογραφία της με μαγιό και κατάφερε να ανεβάσει την θερμοκρασία στα ύψη.

Φορώντας ένα μπικίνι με leopard print και ψάθινο καπέλο, η οικοδέσποινα της εκπομπής «Το Πρωινό» πόζαρε με αέρα μοντέλου στον φακό και εντυπωσίασε για μια ακόμα φορά χάρη στον καλλίγραμμο κορμί που διαθέτει.

Αξίζει να σημειωθεί πώς η Φαίη έχει αποκτήσει αυτό το αξιοζήλευτο κορμί χάρη σε μια ισορροπημένη διατροφή και τρόπους άσκησης που την ευχαριστούν και δεν απαιτούν συγκεκριμένο πρόγραμμα.

Είναι ωραία γυναίκα και απολαυστική, ξέρει πώς να τους κολάζει όλους. Με το χαμόγελο της και την ομορφιά της ανέβασε τη θερμοκρασία στα ύψη.

 

Στα 49 της η Ελένη Μενεγάκη είναι ακομπλεξάριστη!

Η παρουσιάστρια δεν διστάζει να δημοσιεύσει βίντεο στο οποίο είναι εντελώς αμακιγιάριστη και φορά το μαγιό της, μιας και είναι στις διακοπές της.

Η παρουσιάστρια κάνει τουρ στα ελληνικά νησιά και καθημερινά στέλνει την «καλημέρα» της στους διαδικτυακούς της φίλους και στους τηλεθεατές της τηρώντας την υπόσχεση που έδωσε ότι θα έχει επικοινωνία με το κοινό της.

Η Ελένη λοιπόν δείχνοντάς μας το απέραντο γαλάζιο είπε: «Καλημέρα σας, συνήθως από το στούντιο αλλά τώρα από την ωραιότατη καταγάλανη θάλασσα του Αιγαίου, κάθε νησί μια ομορφιά. Κάνω προσπάθειες για τα story, το βλέπετε, ε;» και στη συνέχεια έστειλε ένα μεγάλο φιλί στους φίλους της και την είδαμε χωρίς ίχνος μακιγιάζ και έτοιμη να βουτήξει στη θάλασσα και φυσικά πάθαμε πλάκα!

Δείτε το βίντεο που δημοσίευσε!

 

Η Νίνα Λοτσάρη είναι κοκέτα και το απόλυτο θηλυκό. Γυμνασμένη και απίστευτα sexy  τραβάει πάνω της όλα τα βλέμματα, γυναικών και ανδρών. Λάτρης και της παραμικρής λεπτομέρειας σε κάθε της δημόσια εμφάνιση δε θα μπορούσε να μην ακολουθήσει τις στιλιστικές της συνήθειες και τώρα το καλοκαίρι.

Το μπλε ολόσωμο μαγιό της με τα υπέροχα κοψίματα στα επίμαχα σημεία αναδεικνύει τη ψιλόλιγνη σιλουέτα της  και την αρχοντική της ομορφιά. Αν και αρκετά στημένη λήψη καθώς όλα γύρω της είναι στους ίδιους τόνους με το μαγιό της δεν παύει να εντυπωσιάζει και τα likes να πέφτουν βροχή!

 

Το νησί της Μυκόνου επέλεξε η Τζούλια Νόβα και ο σύντροφός της, Γιάννης Μάρκου, για να περάσουν ένα μέρος των καλοκαιρινών διακοπών του. Το πρώην κορίτσι του Τροχού της Τύχης έχει ιδιαίτερη αδυναμία στο νησί των Ανέμων, καθώς το επιλέγει ξανά και ξανά για να περάσεις στιγμές ξεγνοιασιάς και χαλάρωσης. Το ζευγάρι προτιμά να κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και αυτός είναι και ο λόγος που σπάνια δίνουν το παρών σε κοσμικές εκδηλώσεις.

Η Τζούλια Νόβα έκλεψε αναμφισβήτητα την παράσταση με το καλλίγραμμο κορμί της και τις σέξι καμπύλες της. Μπορεί οι άνεμοι να ήταν ισχυροί, όμως αυτό δεν πτόησε το όμορφο μοντέλο από το να βουτήξει στα μπλε νερά του Αιγαίου.

 

Το πρωί της Πέμπτης η Μαντώ Γαστεράτου επιβεβαίωσε μέσα από την εκπομπή “Happy Day”, τις φήμες που την θέλουν να διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της.

Μάλιστα, λίγες ώρες μετά, δημοσίευσε για πρώτη φορά, φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram όπου ποζάρει με μαγιό και μας δείχνει την φουσκωμένη της κοιλίτσα.

«Σας ευχαριστώ τοοοοοσο πολύ όλους μέσα από την καρδιά μου για τις ευχές σας! Βλέπω στα μηνύματα σας με πόση χαρά και αγάπη μου στέλνετε τις ευχές σας και κλαίω από χαρά και όχι δεν είναι από τις ορμόνες που έχουν αυξηθεί, είναι από την ευγνωμοσύνη που νιώθω για την αγάπη που μου δείχνετε! Κορίτσια μου γλυκά, αγάπες μου, ειδικά εσάς θέλω να σας πάρω όλες μια τεράστια αγκαλιά, είστε μοναδικές να το ξέρετε! Πόσο τέλειο είναι να βλέπεις την κοιλίτσα σου στον καθρέπτη να μεγαλώνει και για πρώτη φορά να θες να γίνει τεράστια και φουσκωτή αντί να την ρουφάς και να παραπονιέσαι για τα δύο τρία κιλάκια που μπορεί να έχεις πάρει!», έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της φωτογραφίας η Μαντώ Γαστεράτου.

Όπως ήταν αναμενόμενο τα likes και τα σχόλια δεν σταμάτησαν λεπτό.

 

Η Λένα Παπαδοπούλου διαθέτει ένα από τα πιο καλίγραμμα σώματα της εγχώριας showbiz. 

Η Λένα Παπαδοπούλου σε ένα διάλλειμα από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις πήγε σε παραλία της Αττικής για να κάνει το μπάνιο της.
Η τραγουδίστρια στον ελεύθερο χρόνο της, φροντίζει να περνάει όμορφες στιγμές με την οικογένειά της και αυτό έκανε και χθες το μεσημέρι.

Ο φωτογραφικός φακός, την απαθανάτισε στον Αστέρα όπου είχε πάει και όπως βλέπετε η Λένα Παπαδοπούλου έχει… κορμάρα. Η γυμναστική είναι μέρος της καθημερινότητάς της και φαίνεται από το καλλίγραμμο σώμα όπου διαθέτει.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Δανάη Μπάρκα: «Χυδαίο να στέλνουν φωτογραφίες που κάποιος είναι αγκαλιά με έναν άνθρωπο…Τραγικό!»
Η σοκαριστική αποκάλυψη του Γιώργου Λιάγκα για τον θάνατο του πατέρα του: «Tους είπα αφήστε τον να φύγει»
Συγκινεί η Κωνσταντίνα: «Έχουν περάσει πλέον 50 χρόνια, χάθηκαν όλες οι ελπίδες για τον πατέρα μου»
Όλα τα νεότερα για τoν Δημήτρη Κόκοτα: «Οι γιατροί του μίλησαν και ανταποκρίθηκε, αποκτά συνείδηση»
Ο 41χρονος πρώην σύντροφός της Πριγκίπισσας Βεατρίκης βρέθηκε νεκρός από υπερβολική δόση, στο Μαϊάμι
Αργύρης Ξάφης: «Ήμασταν στη σκηνή με την Καρυοφυλλιά Καραμπέτη και άρχισαν να μας πετάνε αυγά»
Σπύρος Χατζηαγγελάκης: «Είμαι ελεύθερος και ανοιχτός στις απόψεις μου για τα ερωτικά. Μοιάζω σαν αναίσθητος»
Βίκυ Βολιώτη: «Mε τον σύζυγό μου, δεν ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Έχουμε σκεφτεί πολλές φορές τον χωρισμό»
Κερασία Σαμαρά: «Έχω βιώσει κακοποίηση στο θέατρο αλλά σώπασα. Είναι κάτι που μετανιώνω»
Το καλοκαίρι στην Πύλο ο γάμος του Γιάννη Αντετοκούνμπο - Καλεσμένα όλα τα Σεπόλια