O Μαυρίδης τα έχωσε για τον Τανιμανίδη! «Τι δεν δίνει συνεντεύξεις; Εμένα ρωτάς γιατί το κάνει;»

 

«Ο Σάκης Τανιμανίδης ξεκινάει τη συνέντευξη και λέει μη με ρωτήσεις για τον Γιώργο» «Τι δεν δίνει συνεντεύξεις; Και στην Βαλαβάνη έδωσε. Εμένα ρωτάς γιατί το κάνει;».

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News
 

Στη Φωλιά των Κου Κου και τον Γιώργο Κρικοριάν έδωσε συνέντευξη ο Γιώργος Μαυρίδης, ο οποίος μίλησε και για τον Σάκη Τανιμανίδη.

«Δεν θα σου απαντήσω για τον Σάκη γιατί ότι και να πω, δεν θα γράψουν ποτέ αυτό που είπα. Τσάμπα μόνο δημιουργείται μια ίντριγκα και τρέφονται άνθρωποι γύρω από αυτό. Τα έχω πει τόσες φορές, δεν έχει νόημα. Να σου κάνω μια ερώτηση; Τον Σάκη γιατί δεν τον ρωτάει κανείς; Ξέρεις πώς γίνεται στον χώρο. Αφού ξεκινάει τη συζήτηση και λέει μη με ρωτήσεις για τον Γιώργο. Χαζοί είμαστε; Τι δεν δίνει συνεντεύξεις; Και στην Βαλαβάνη έδωσε. Εμένα ρωτάς γιατί το κάνει; Μην το κάνουμε αυτό, μόνο κακό μου κάνει. Ότι και να πω για τον Σάκη πάντα εγώ την πληρώνω», είπε ο Γιώργος Μαυρίδης.

Ο παρουσιαστής αναφέρθηκε στη σχέση του με τη Νικολέττα Ράλλη και την πολυσυζητημένη λεζάντα «μία στο εκατομμύριο», που είχε γράψει στην κοινή τους φωτογραφία στον βράχο.

«Όταν είσαι με μια κοπέλα, όσο είσαι μαζί της θα πρέπει να της λες πάντα αυτό που θα πρέπει να ακούσει. Να είναι ψηλά και να είναι η καλύτερη. Και όταν θα χωρίσεις δεν πρέπει να πεις τίποτα που θα την κάνει να νιώσει άσχημα. Χαίρομαι που είναι καλά και δεν θέλω τίποτα άλλο. Με όλες τις γυναίκες που ήμουν τις έχω αποκαταστήσει όλες.

Γιατί να μετανιώσω για τη λεζάντα μία στο εκατομμύριο. Σε αυτόν τον χώρο πάντα κάποιος πρέπει να πει κάτι για να υπάρχει κάτι κακό. Δεν καταλαβαίνω; Τι ήθελες να γράψω; Μία από όλες; Θα το ξανάκανα και θα το ξανάκανα. Και για την επόμενη. Τώρα είμαι ελεύθερος» είπε, μεταξύ άλλων, ο Γιώργος Μαυρίδης.

 

Ένταση δημιουργήθηκε στον αέρα της Φωλιάς των Κου Κου, μετά την προβολή της συνέντευξης του Γιώργου Μαυρίδη. Ο Γιώργος Κρικοριάν και ο Στέφανος Κωνσταντινίδης ήρθαν σε αντιπαράθεση και οι τόνοι ανέβηκαν, με τους Καραβάτου και Κατσούλη να προσπαθούν να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

Γ.Κ.: Θεωρώ τιμή μου που κάτσαμε εκεί, κάναμε μια συζήτηση με τον Γιώργο Μαυρίδη και απάντησε έτσι όπως πίστευε ο ίδιος σε όλα χωρίς να μου βάλει περιορισμούς. Νομίζω ότι είναι τιμητικό και για την εκπομπή…

ΣΤ.Κ.: Θα τον χειροκροτήσω γι’ αυτό.

Γ.Κ.: Αν θέλεις να ειρωνευτείς, μπορείς να ειρωνευτείς, αλλά σε παρακαλώ άφησέ με να πιστεύω αυτό που θέλω. Δεν χρειάζεται να κάνουμε κουβέντα σε αυτό το θέμα γιατί έχουμε να ευχαριστήσουμε και κάποιους ανθρώπους που μας βοήθησαν να κάνουμε τη συνέντευξη.

ΣΤ.Κ.: Δεν ειρωνεύομαι, όμως, αν έφερνες πίσω μια συνέντευξη του Μαυρίδη χωρίς να σου έχει απαντήσει για τη Ράλλη και τον Τανιμανίδη, δεν θα είχες κάνει καλά τη δουλειά σου. Με τον Τανιμανίδη όμως, αν έφερνες μια συνέντευξη χωρίς να απαντήσει για τον Μαυρίδη, θα είχες κάνει καλά τη δουλειά σου.

Γ.Κ.: Για ποιο λόγο;

ΣΤ.Κ.: Αυτό λέω εγώ. Γιατί έχει επιλέξει διαφορετικό τρόπο ζωής και στάση ζωής…

Γ.Κ.: Είσαι δημοσιογράφος, έχεις κάνει χιλιάδες συνεντεύξεις και αν εσένα σου έλεγε κάποιος, να μην τον ρωτήσεις κάποια πράγματα, είμαι σίγουρος Στέφανε ότι θα του έλεγες “δεν θα κάνω τη συνέντευξη”. Γιατί αυτός ο άνθρωπος είσαι.

Δείτε όσα έγιναν στον αέρα των Κου Κου…

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Έφυγε από τη ζωή o «Αστυνόμος Παντέλας», ο αγαπημένος ηθοποιός Σώτος Φιλιππίδης
Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης εύχεται τα «Xρόνια πολλά» με τον πιο ξεχωριστό τρόπο... τραγουδώντας!
Αιμιλία Υψηλάντη: «Πέρασα μία ασθένεια επώδυνη. Να ξέρετε πως όταν πεθαίνουμε τη μάνα μας καλούμε»
Δημήτρης Κόκοτας: «Έχει κάποιες αντιδράσεις, δεν έχει ξυπνήσει για να λειτουργήσει μόνος, χρειάζεται υποστήριξη»
Θανάσης Κουρλαμπάς: «Μετανιώνω είναι που διαμορφώθηκε μία εικόνα, η οποία δεν με εκφράζει»
Γιώργος Αγγελόπουλος: «Έπαιζα θέατρο στη μητέρα μου για 17-18 χρόνια που ήταν άρρωστη»
Καίτη Γαρμπή και Διονύσης Σχοινάς γιορτάζουν 27 χρόνια γάμου – Η τρυφερή ανάρτηση της τραγουδίστριας
Παντρεύεται ο Γιάννης Παπαμιχαήλ - Ποια είναι η γυναίκα που του έκλεψε την καρδιά;
James Καφετζής: «Είχε αγοράσει η μητέρα μου, στον πατέρα μου εξοπλισμό και της έστειλε μήνυμα SOS»
Ο καλλιτεχνικός κόσμος και όχι μόνο, αποχαιρετά την κορυφαία ηθοποιό, Άννα Παναγιωτοπούλου