Για πρώτη φορά η Κέλλυ Κελεκίδου μίλησε για τον χωρισμό με τον Νίκο Κουρκούλη...

«Ο Νίκος ήθελε να πάει στην Αυστραλία και αποφάσισα να στηρίξω τον άνδρα μου.  Ο Νίκος στην Αυστραλία ασχολήθηκε με το χώρο της εστίασης.»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Στην εκπομπή Μετά τα Μεσάνυχτα και στην Ελεονώρα Μελέτη, βρέθηκε η Κέλλυ Κελεκίδου. Η τραγουδίστρια μεταξύ άλλων μίλησε για τον έρωτά της με τον Νίκο Κουρκούλη, για τη φυγή στην Αυστραλία, αλλά για και για τους λόγους που τους οδήγησαν στην απόφαση να επιστρέψουν στην Ελλάδα.

«Ο Νίκος ήθελε να πάει στην Αυστραλία και αποφάσισα να στηρίξω τον άνδρα μου. Όταν φύγαμε για Αυστραλία δεν είχαμε πλάνο πότε θα ξαναγυρίσουμε! Στην Αυστραλία κατάφερα να γνωρίσω καλύτερα τον εαυτό μου. Ο Νίκος στην Αυστραλία ασχολήθηκε με το χώρο της εστίασης. Επιστρέψαμε στην Ελλάδα γιατί ο πατέρας μου θα έκανε σοβαρό χειρουργείο! Σταμάτησα για λίγο τη δουλειά γιατί προτεραιότητα μου ήταν η ανατροφή των παιδιών μου. Ερωτεύτηκα στο Νίκο το πνεύμα του και το γεγονός ότι αγαπάει όλους τους ανθρώπους», είπε μεταξύ άλλων η Κέλλυ Κελεκίδου.

Δείτε όσα είπε η Κέλλυ Κελεκίδου…

 

Συγκεκριμένα είπε: «Δεν βάλαμε κάποια ημερομηνία λήξεως, ότι θα μείνουμε ή θα φύγουμε. Ο Θεός με έσπρωξε να γυρίσω πίσω στην Ελλάδα τη συγκεκριμένη στιγμή.»!

Και τόνισε: «Είχαμε έρθει για διακοπές το καλοκαίρι. Φύγαμε για τρεις μήνες και κάτι μου έλεγε πως πρέπει να γυρίσω. Γυρνώντας στην Ελλάδα ήταν Χριστούγεννα και ο πατέρας μου θα έκανε ένα πολύ σοβαρό χειρουργείο και προέκυψε ένα πολύ πιο σοβαρό χειρουργείο από αυτό που θα έκανε. Ήρθε ο πατέρας μου στην Αθήνα από τη Θεσσαλονίκη. Ξεκινήσαμε για ένα χειρουργείο ρουτίνας και προέκυψε ένα πολύ μεγαλύτερο χειρουργείο. Γιατί μπορεί να μην προλάβαινα να τον συναντήσω αν έμενα στην Αυστραλία. Ήταν πολύ σοβαρό, αλλά το ξεπέρασε. Είναι μια χαρά. Τη μαμά μου την έχω χάσει εδώ και 14 χρόνια»!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παραπάνω από την εκπομπή "Μετά τα μεσάνυχτα"!

 

Η παρουσιάστρια, δεν υπήρχε περίπτωση να μην τη ρωτήσει, αν ενοχλείται από τα κατά καιρούς δημοσιεύματα που τη θέλουν να χωρίζει με τον σύζυγό της. 

Τότε εκείνη είπε μεταξύ άλλων:
«Είναι λίγο αδικία. Μόνο για το παιδί μου θα έβγαινα μπροστά και θα έλεγα αυτό που κάνετε δεν είναι σωστό. Από εκεί και πέρα όμως νομίζω πως το τι γράφει ο καθένας δεν με αφορά. Αν ασχολιόμουν με αυτά, νομίζω ότι θα έχανα την ουσία της ζωής».
Ποιο ήταν όμως το δικό της δύσκολο κομμάτι, όλα αυτά τα χρόνια που είναι με τον Νίκο Κουρκούλη και τι είναι αυτό που την τρομάζει;

Δείτε το σχετικό βίντεο:

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Παύλος Χαϊκάλης για Μάνο Ιωάννου: «Υπερασπίζεται τον φίλο του και το θεωρώ πάρα πολύ έντιμο»
Σημάδια αισιοδοξίας στην προσπάθεια αφύπνισης του Δημήτρη Κόκοτα: «Ανταποκρίνεται ο οργανισμός του»
Η πρώτη δημόσια εμφάνιση της Άντζελας μετά την αποχώρηση από το #J2US: «Ακόμα πενθώ, δεν πάω πουθενά»
Η ανάρτησή της Κατερίνας Βρανά για τα γενέθλια της: «Η μέρα που σχεδόν πέθανα. 7 χρόνια επιβίωσης»
Σταματίνα Τσιμτσιλή σε Δημήτρη Παπανώτα: «Υπήρξες προσβλητικός απέναντι στη Μπέττυ Μαγγίρα»
Γιώργος Καπουτζίδης: «Δεν θα σπαταλήσω ούτε δευτερόλεπτο να συγχιστώ για κάποιον που δεν με χωνεύει»
Μικρούτσικος, Κορινθίου, Τσάβαλου, Μπάρμπα, Καινούργιου ξεσπούν για την χυδαία επίθεση στην Μελέτη
Κατερίνα Στανίση: «Έφυγα κι από το σπίτι μου & πήγα να μείνω με την μητέρα μου. Είναι δύσκολο, αλλά συνηθίζεται»
Κοραλία Καράντη: «Με φλερτάρουν άντρες στην ηλικία του γιου μου. Το βλέμμα τους είναι απόλυτα διαθέσιμο»
O Αlec Baldwin έσπασε το κινητό παρεμβατικής γυναίκας που τον παρενοχλούσε προκαλώντας τον επίμονα