O Τριαντάφυλλος έκραξε την Θεοδωρίδου και έκανε έξαλλη την Σκορδά που του έκλεισε την πόρτα του Πρωινού

"Αψεγάδιαστη Νατάσσα, ούτε μια ρυτίδα... Μπράβο της… φυσικό το κορίτσι μας!!!"

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 
 

Ένα Instagram Story του Τριαντάφυλλου στάθηκε αφορμή για να ξεσπάσει μία κόντρα, η οποία φαίνεται να παίρνει σοβαρότερη διάσταση. Όταν η Νατάσα Θεοδωρίδου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά, ο τραγουδιστής θέλησε να κάνει μια δημοσίευση, αναφερόμενος στην συνάδελφο του. Όπως φαίνεται και από το δημοσίευμα του Faysbook.gr, έγραψε: «Αψεγάδιαστη Νατάσσα, ούτε μια ρυτίδα… Μπράβο της… φυσικό το κορίτσι μας!!!».

Η πόρτα του Πρωινό για τον Τριαντάφυλλο κλείνει οριστικά. Αφορμή στάθηκε ένα άκομψο story που έκανε ο τραγουδιστής στο instagram για τη Νατάσα Θεοδωρίδου, μετά την εμφάνισή της στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά. Η Φαίη Σκορδά έγινε έξαλλη γι’ αυτή την ανάρτηση που έκανε ο Τριαντάφυλλος και εκφράστηκε πολύ αυστηρά στον αέρα, κάτι που κάνει σπάνια.

«Θέλω να πω κάτι. Μου έστειλαν ένα story -δεν θα το παίξουμε το story, όσοι το είδαν το είδαν- που ήταν από τον Τριαντάφυλλο. Κάτι έγραψε για τη Νατάσα Θεοδωρίδου. Το θεωρώ αγενές, απρεπές, άνανδρο! Σε αυτή την εκπομπή το έχω πει για λίγα άτομα, δεν θέλω να ξανακούσω το όνομα Τριαντάφυλλος! Αυτό από άντρα σε μία γυναίκα να το γράψει μετά από όλα αυτά που έχουν γίνει και έχει δώσει και συνεντεύξεις για τη Νατάσα, θεωρώ ότι είναι… δεν αξίζει καν! Καθόλου ωραίο, άκομψο πολύ!», ανέφερε εκνευρισμένη η Φαίη Σκορδά!

 

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα, η Φαίη Σκορδά, να γίνει έξαλλη με τη σχετική  ανάρτηση και κατά τη διάρκεια του Πρωινού  να σχολιάσει την ειρωνική στάση του τραγουδιστή. Ο Τριαντάφυλλος απάντησε στην παρουσιάστρια μέσω Instagram, λέγοντας ότι πλέον θα βρεθούν ξανά στις δικαστικές αίθουσες.

«Η κυρία Σκορδά να μας φέρει την απόδειξη ότι έγραψα κάτι άσχημο να μάθει ο κόσμος την αλήθεια !!! Θα τα πούμε στο δικαστήριο η εάν έχει τα κότσια να δείξει το στορι να δείτε όλη την αλήθεια δεν φοβάμαι κανέναν γιατί απλά δεν έκανα ούτε πρόσβαλα κάποιον !!! Απλά κρίμα για τα ψέμματα τους !!!», έγραψε ο Τριαντάφυλλος στην σχετική λεζάντα της δημοσίευσης.

Δείτε τη δημοσίευση του Τριαντάφυλλου στο Instagram…

 

Δείτε την εμφάνιση της τραγουδίστριας στην εκπομπή του Μουτσινά που πυροδότησε τις εκρήξεις

Στην κάμερα του Happy Day και την Ελένη Μουστάκη μίλησε ο Τριαντάφυλλος, ο οποίος απάντησε και για το ποστ που έκανε στο Instagram για τη Νατάσα Θεοδωρίδου.

«Ήμουν σπίτι, έπαιζα με τον μικρό, με τον γιο μου και βλέπω τη Νατάσα και λέω “α, ωραία, να κάτσω να το δω”. Το είδα και έγραψα στο Instagram “Αψεγάδιαστη Νατάσα, ούτε μια ρυτίδα, μπράβο της, φυσικό το κορίτσι μας”. Θες να έχει μια δόση ειρωνείας, θες να έχει μια δόση και καλά χιουμοριστικό, οκ… Το κατέβασα γιατί κάτι μου πέρασε από το μυαλό ότι μπορεί να αρχίσουν να λένε και την κατέβασα. Την είδαν την ιστορία μου μόνο γύρω στα 45 με 50 άτομα. Είναι κακό; Περιποιείται τον εαυτό της η Νατάσα, η κυρία και είναι μια χαρά.

Δεν είναι κακό να περιποιείσαι τον εαυτό σου, αλλά τη στιγμή που κάνεις κάτι, ο άλλος μπορεί να σε σχολιάσει με χιούμορ, μπορεί να σε σχολιάσει… Και αυτό δεν είναι κακία. Με τη Νατάσα ήμασταν φιλαράκια, την αγαπάω, νομίζω ότι και αυτή με αγαπάει και έχουμε κάνει πράγματα μαζί, οπότε δεν υπάρχει κακία, δεν υπάρχει τίποτα. Εγώ δέχομαι το χιούμορ από όλους, όπως και η Νατάσα δέχεται το χιούμορ, όπως και όλοι οι καλλιτέχνες δεχόμαστε το χιούμορ», είπε μεταξύ άλλων ο Τριαντάφυλλος.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Ξέσπασε on air η Μπέττυ Μαγγίρα για τον Δημήτρη Παπανώτα: «Δεν βγήκα τότε να μιλήσω»
Η Αγγελική Ηλιάδη κατεβαίνει συνυποψήφια με Βέφα Αλεξιάδου & Εύη Βατίδου στις Ευρωεκλογές!
Παύλος Σταματόπουλος: «Σε αυτή τη δύσκολη ώρα δεν έμεινα ούτε ένα λεπτό μόνος»
Ατύχημα για τη Δήμητρα Αλεξανδράκη: «Προσγειώθηκε στο κεφάλι μου... Την έχω ακούσει!»
Στο νοσοκομείο η Μαρία Φραγκάκη – Η φωτογραφία ξαπλωμένη στο κρεβάτι του πόνου
Ελεωνόρα Ζουγανέλη: «Έχει αλλάξει η δημοσιότητα την ζωή μου, 100%»
Το «ευχαριστώ» του Χρήστου Μάστορα και η δημόσια υπόσχεση στη Μαρινέλλα
Χριστόφορος Παπακαλιάτης: «Όταν έβγαζα πολλά χρήματα από τη δουλειά μου, τα ξόδευα αμέσως…»
Χρήστος Χατζηπαναγιώτης: «Η Παναγιά και ο Ταξιάρχης μου κράταγαν το χέρι και με ξαναγύρισαν…»
Τα ήπιε με τον πατέρα του o James Καφετζής μετά το ναυάγιο στον Ειρηνικό – Η φωτογραφία τους στον Παναμά