Διάσημοι που πάσχουν από ψυχολογικές διαταραχές και έχουν μιλήσει δημόσια!

Δόξα και άνεση μπροστά από τους προβολείς της δημοσιότητας, ενώ πίσω από τα φώτα και τις κλειστές πόρτες βασανίζονται από ένα σκοτεινό ψυχικό παιχνίδι.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Πολλοί είναι οι διάσημοι που ζουν με κάποια ιδεοψυχαναγκαστική διαταραχή και μάλιστα το έχουν παραδεχτεί μιλώντας δημόσια για αυτό! 

Janet Jackson

Κατά τη διάρκεια συνέντευξης στο περιοδικό Essence η Αμερικανίδα τραγουδίστρια-τραγουδοποιός μίλησε ανοικτά για την "σκληρή" μάχη της με την κατάθλιψη. Ανέφερε σχετικά: "Αυτά ήταν δύσκολα χρόνια, όταν πάλευα με την κατάθλιψη. Ήταν μια σκληρή μάχη. Θα μπορούσα να αναλύω τα αίτια της κατάθλιψής μου για πάντα. Η χαμηλή αυτοεκτίμηση μπορεί να πηγάζει από το συναίσθημα κατωτερότητας που έχει κάποιος σαν παιδί. Και φυσικά υπάρχουν και τα θέματα του ρατσισμού και του σεξισμού. Όλα αυτά μαζί με την κατάθλιψη δημιουργούν μια δύσκολη και τρομακτική κατάσταση. Ευτυχώς κατάφερα να βρω τον εαυτό μου στην πορεία". 

Emma Stone

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός μίλησε για τα προβλήματα που είχε σαν παιδί στην αμερικανική εκπομπή "The Late Show with Stephen Colbert" το 2017. “Ήμουν ένα πολύ, πολύ, πολύ αγχώδες παιδί και πάθαινα συχνά κρίσεις πανικού", ανέφερε. 

Σε άλλη συνέντευξη ανέφερε ότι τα πράγματα χειροτέρεψαν. "Ήρθε στιγμή που δεν μπορούσα να πάω στα σπίτια των φίλων μου πλέον, δυσκολευόμουν να βγω και να πάω ακόμη και στο σχολείο". Έκανε ψυχοθεραπεία και μαθήματα θεάτρου και είδε μεγάλη βελτίωση. "Πρέπει να είσαι παρών σε όλο αυτό και αυτό είναι το αντίθετο του άγχους". 

Selena Gomez

Βλέποντας ότι έχει ανάγκη να ξεκουραστεί και να ανακάμψει, τόσο σωματικά όσο και ψυχολογικά, η Selena Gomez αποφάσισε να κάνει ένα διάλειμμα το 2017. Τη χρονιά εκείνη ήταν που ανακάλυψε ότι έχει λύκο, μια αυτοάνοση ασθένεια. 

"Ανακάλυψα ότι το άγχος, οι κρίσεις πανικού και η κατάθλιψη μπορεί να οφείλονται στο λύκο και πρέπει να αντιμετωπιστούν", είπε στο περιοδικό People. "Πρέπει να το αντιμετωπίσω κατά μέτωπο για να είμαι σίγουρη ότι κάνω ό,τι είναι δυνατόν για να είμαι όσο καλύτερα μπορώ. Το ξέρω πως δεν είμαι μόνη σε αυτό,, ελπίζω να βοηθήσω κι άλλους να αντιμετωπίσουν τα δικά τους θέματα", πρόσθεσε. 

Kendall Jenner

Η μάχη της Kendall Jenner με την αγχώδη διαταραχή βγήκαν στο φως στην σειρά “Keeping Up with the Kardashians.” Εκεί αποκάλυψε ότι η δουελιά της ως μοντέλο καθώς και τα πολλά ταξίδια την οδήγησαν εκεί. 

"Συνέβησαν πολλά τον τελευταίο χρόνο, ξεκινώντας με την ληστεία της Kim", είπε η Kendall. “Και μετά με λήστεψαν κι εμένα και είχα και αυτούς που με παρενοχλούσαν. Για αυτό δεν μου αρέσει να βγαίνω πλέον. Γι' αυτό δεν γράφω στο Twitter ή στο Instagram. Κι αυτά μου προκαλούν άγχος". 

Mariah Carey

Σε μια συνέντευξη στο περιοδικό People τον Απρίλιο του 2018, η τραγουδίστρια αποκάλυψε τον αγώνα της με την διπολική διαταραχή και το γιατί το έκρυβε τόσο καιρό. "Μέχρι πρόσφατα ζούσα στην άρνηση και στην απομόνωση και σε ένα μόνιμο φόβο ότι κάποιος θα το βγάλει στη φόρα", είπε. 

Dwayne Johnson

Ο ηθοποιός μίλησε για τη μάχη μ ετην κατάθλιψη στα εφηβικά του χρόνια, τον Απρίλιο του 2018. "Η κατάθλιψη δεν κάνει διακρίσεις. Μου πήρε πολύ καιρό για να καταλάβω ότι το κλειδί βρίσκεται στο να μην φοβάσαι να ανοικχτείς. Ειδικά εμείς οι άντρες που έχουμε την τάση να το κρατάμε μέσα μας. Δεν είσαι μόνος", έγραψε στο Twitter.

Robbie Williams

O Βρετανός τραγουδιστής-τραγουδοποιός μίλησε για την μάχη που δίνει με την κατάθλιψη σε μια συνέντευξη που έδωσε στους Sunday Times τον Σεπτέμβριο του 2017. Παραδέχθηκε ότι, "Αυτή η δουλειά μου κάνει κακό. Με σκοτώνει. Εκτός κι εάν αλλάξω οπτική... Όσο περισσότερο ****ς και σνομπ δείχνω πάνω στην σκηνή, τόσο πιο τρομοκρατημένος είμαι... Δεν ξέρω εάν θα ήμουν τόσο άρρωστος εάν δεν ήμουν διάσημος".

Ο Robbie Williams έχει παλέψει με την κατάθλιψη και την κατάχρηση ουσιών για το μεγαλύτερο μέρος της ενήλικης ζωής του. “Η κατάθλιψη δεν είναι 'είμαι ουάου, η ζωή είναι αυτή κι αυτό και το άλλο', είναι σαν να έχεις κολλλήσει βαριά γρίπη και είσαι όλη μέρα χάλια και δεν περνάει”, είπε ο τραγουδιστής. 

Drew Barrymore

Η ηθοποιός αποκάλυψε ότι υπέφερε από επιλόχειο κατάθλιψη μετά τη γέννηση του δεύτερου παιδιού της το 2014. Η μεγαλύτερη κόρη της γεννήθηκε το 2012. Μιλώντας στο περιοδικό People η ηθοποιός ανέφερε: "Την πρώτη φορά δεν έπαθα επιλόχειο κι έτσι δεν καταλάβαινα, επειδή εγώ έλεγα 'νιώθω υπέροχα...'. Τη δεύτερη φορά σκεφτόμουν, 'Τώρα καταλαβαίνω τι εννοούν'. Ήταν τελείως διαφορετικά με το δεύτερο. "Με πήρε πραγματικά από κάτω". 

Lady Gaga

Σε μια αποκλειστική συνέντευξη στο The Mirror, η τραγουδίστρια-τραγουδοποιός παραδέχθηκε ότι πήρε φάρμακα για να καταφέρει να διαχειριστεί την απότομη άνοδο της δημοτικότητάς της. Είπε: "Χρειαζόμουν χρόνο να το συνηθίσω. Όταν η καριέρα μου απογειώθηκε, δεν θυμόμουν τίποτα. Το βίωσα σαν τραύμα. Έπρεπε να ξαναβρώ τον εαυτό μου". Η τραγουδίστρια αισθάνεται πολύ καλύτερα σήμερα. Το 2014 είχε πει στο περιοδικό Harper’s Bazaar ότι το 2013 ήταν μια πολύ δύσκολη χρονιά για εκείνη. "Ήμουν θυμωμένη, κυνική και αισθανόμουν μια βαθιά θλίψη να με τραβά όπου κι εάν πήγαινα. Δεν ήθελα να παλεύω πλέον άλλο", είχε πει. 

Δειτε Επισης

Ξέσπασε on air η Μπέττυ Μαγγίρα για τον Δημήτρη Παπανώτα: «Δεν βγήκα τότε να μιλήσω»
Η Αγγελική Ηλιάδη κατεβαίνει συνυποψήφια με Βέφα Αλεξιάδου & Εύη Βατίδου στις Ευρωεκλογές!
Παύλος Σταματόπουλος: «Σε αυτή τη δύσκολη ώρα δεν έμεινα ούτε ένα λεπτό μόνος»
Ατύχημα για τη Δήμητρα Αλεξανδράκη: «Προσγειώθηκε στο κεφάλι μου... Την έχω ακούσει!»
Στο νοσοκομείο η Μαρία Φραγκάκη – Η φωτογραφία ξαπλωμένη στο κρεβάτι του πόνου
Ελεωνόρα Ζουγανέλη: «Έχει αλλάξει η δημοσιότητα την ζωή μου, 100%»
Το «ευχαριστώ» του Χρήστου Μάστορα και η δημόσια υπόσχεση στη Μαρινέλλα
Χριστόφορος Παπακαλιάτης: «Όταν έβγαζα πολλά χρήματα από τη δουλειά μου, τα ξόδευα αμέσως…»
Χρήστος Χατζηπαναγιώτης: «Η Παναγιά και ο Ταξιάρχης μου κράταγαν το χέρι και με ξαναγύρισαν…»
Τα ήπιε με τον πατέρα του o James Καφετζής μετά το ναυάγιο στον Ειρηνικό – Η φωτογραφία τους στον Παναμά