Κούλλης Νικολάου: Δεν με απασχολούν οι κλίκες και δεν μπήκα ποτέ!

Στην εκπομπή «Με αγάπη Χριστιάνα» βρέθηκε καλεσμένος ο Κούλλης Νικολάου και μίλησε για όλα. Αναφέρθηκε φυσικά στα επαγγελματικά, τα προσωπικά αλλά και τη σχέση του με τον Ανδρέα Γεωργίου.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Αποκάλυψε την συνταγή συνταγή για επιτυχία, με τον ίδιο να δηλώνει ότι αυτή δεν είναι άλλη από την ομαδικότητα, τιμιότητα, αγάπη και να μη σε νοιάζει ποτέ τι κάνει ο άλλος.

"Τα είχα όλα από την αρχή. Δεν ένιωσα ποτέ ανταγωνιστικός, έβλεπα τον άλλον πιο ψηλά αλλά δεν έλεγα εγώ γιατί να μην είμαι ψηλά." Δεν δίστασε μάλιστα να αναφερθεί και στα όσα ακούγονται περί κλίκες δηλώνοντας πως "Δεν με απασχολούν οι κλίκες και δεν μπήκα ποτέ. Δεν μπήκα ποτέ σε κλίκες αλλά αναπόφευκτά υπάρχει μια κλίκα αλλά όχι με την κακή έννοια γιατί είμαστε μια ομάδα. Αν εννοείς κάτι που να λειτουργεί εναντίων των άλλων είμαι εναντίων".

Αναφέρθηκε φυσικά και στην νέα σειρά τους «Αστέρια στην Άμμο» που θα προβάλλεται στον Αlpha. 

"Είμαι πολύ περήφανος για τη σειρά «Αστέρια στην Άμμο».  Αρχίσαμε τα γυρίσματα. Είναι η 2η φορά που κάνουμε ένα βιβλίο της ένας Ρένας Ζαϊρη και σεναριογράφος η Ρένα Ρίγγα. Είναι ένα επιτελείο ανθρώπων που πέρα από την ομάδα μας και της εταιρείας,  έχουμε σχηματίσει μια ομάδα ηθοποιών που είμαι πολύ γοητευμένος ξεκινώντας από την Μίρκα Παπακωνσταντίνου, η Σοφία Βογιατζάκη. Είναι όλοι ένας και ένας και τους ταιριάζει όλους ο ρόλος τους γάντι.

Άρεσε πολύ το σενάριο και όλη η ιδέα σε όποιο ηθοποιό το έχω στείλει και ήταν όλοι θετικοί. Το πιστεύουν, το πιστεύουμε κι εμείς και μακάρι να αγαπηθεί. Είναι μια ωραία περιπέτεια ανθρώπων. Τρία αγόρια και ένα κορίτσι που μεγαλώνουν από μικρή ηλικία μαζί. Σαν σενάριο είναι συνεχώς σε μια δράση, από το πρώτο επεισόδιο."

Για ακόμα μια φορά δήλωσε πολύ ερωτευμένος με τη σύζυγο του ενώ ξεκαθάρισε πως οι σχέσεις του με τον Ανδρέα Γεωργίου είναι άψογες. 

"Συνεχίζουμε μια πορεία, η Βάνα Δημητρίου, ο Αντρέας Γεωργίου και εγώ. Αυτό δεν μπορεί να σπάσει.  Είναι λογικό κάποιοι να θέλουν να το γράφουν αυτό. Είναι πολύ δυνατές οι σχέσεις μας. Υπάρχει ένας μαγικός κρίκος που μας ενώνει ακόμα και όταν διαφωνούμε. Είναι ευλογία να επικοινωνούν τρεις άνθρωποι τόσα χρόνια."

 
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Ο πατέρας του 19χρονου θύματος τοποθετήθηκε για την επιστοφή του Γιάννη Ξανθόπουλου: «Έκανε ό,τι έκανε»
Ο λόγος που η Silia Kapsis ενώ είναι στην Ελλάδα δεν βρέθηκε στο πάρτι της #Eurovision με τη Μαρίνα Σάττι
Δημήτρης Κόκοτας: «Από τα μέσα της επόμενης εβδομάδας θα ξεκινήσει η προσπάθεια για αποσωλήνωση του»
H Φαίη Σκορδά αποκάλυψε όλη την δήλωσή του Δημήτρη Παπανώτα χωρίς μοντάζ, που έφερε τη διαγραφή του
Οι αντιδράσεις για διαγραφή Παπανώτα: «Έγινε το αυτονόητο. Δεν χωράνε πλέον σεξιστικά & ρατσιστικά σχόλια»
Η Ελεονώρα Μελέτη αποκάλυψε πόσους followers έχασε μετά την ανακοίνωση ότι είναι υποψήφια με τη ΝΔ
Θύμα άγριου ξυλοδαρμού η αδελφή της Χριστίνας Μηλιού, από τον σύντροφό της - Η κατάθεση της
Η αντίδραση της Ιωάννας Τούνη για τον έλεγχο παραπλάνησης των «influencers»: «Δεν κατάλαβα, τι ακριβώς;»
Η πρώτη on camera αντίδραση της Ελένης Μενεγάκη μετά το τέλος από το Mega
Τα αρνητικά σχόλια για τις φωτογραφίες της Χριστίνα Μπόμπα χωρίς ρούχα και η αποστομωτική απάντησή της