Έξω φρενών με τα ψευδή δημοσιεύματα για το επεισόδιο στο λιμάνι η Ζέτα Δούκα!

Η περιγραφή ενός απίστευτου περιστατικού δημοσιεύθηκε σε περιοδικό και αναπαράγεται με γοργό ρυθμό σε διαδικτυακά Μέσα τις τελευταίες ώρες. Πρωταγωνίστρια η ηθοποιός και παρουσιάστρια Ζέτα Δούκα, ο σύζυγός της και η κόρη τους Θάλεια.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Το δημοσίευμα αναφέρει ότι λίγο πριν από τις 4 το απόγευμα, η ηθοποιός έφτασε στο λιμάνι μαζί με τον σύζυγό της και προσπάθησε να επιβιβαστεί στο πλοίο της γραμμής, ανακουφισμένη προς στιγμήν, αφού είχε προλάβει οριακά το δρομολόγιο. Η χαρά της κράτησε για λίγο εντούτοις, αφού είδε αμέσως πως η μπουκαπόρτα ήταν γεμάτη και οι άνθρωποι του λιμενικού την ενημέρωσαν πως δεν γινόταν να επιβιβαστεί παρ' ότι είχε εισιτήριο, καθώς υπήρχε υπεράριθμη κράτηση θέσεων − την ίδια μοίρα είχαν και άλλα δύο αυτοκίνητα που περίμεναν να επιβιβαστούν. 

Η Ζέτα Δούκα ακούγοντάς το έγινε έξω φρενών και, όπως λέει το δημοσίευμα, οι αυτόπτες μάρτυρες που τους μίλησαν είπαν ότι η ηθοποιός προσπάθησε να ανέβει στο πλοίο με τη βία. Τελικά δεν τα κατάφερε, αντέδρασαν και οι υπόλιοποι επιβάτες κι εκείνη κατέβηκε από το αυτοκίνητο σε έξαλλη κατάσταση, ζητώντας να έρθει ο καπετάνιος του πλοίου και να της δώσει εξηγήσεις, απειλώντας ταυτόχρονα με μηνύσεις προς κάθε υπεύθυνο. Στο δημοσίευμα αναφέρεται ότι πίσω της ακολουθούσε ο Μιχάλης Χατζαντωνάς, που βγήκε με ταχύτητα από το αυτοκίνητο με σκοπό να ηρεμήσει τα πνεύματα και τη σύζυγό του. 

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, λόγω της έντασης, βγαίνοντας από το όχημα δεν «έδεσαν» το χειρόφρενο, με αποτέλεσμα αυτό να κυλήσει με κατεύθυνση προς τη θάλασσα, ενώ στο πίσω κάθισμα βρισκόταν η κόρη τους Θάλεια. Στην περιγραφή, αναφέρεται ότι κινητοποιήθηκαν άντρες της αστυνομίας, του λιμενικού αλλά και από το πλήρωμα του πλοίου και έτσι κατάφεραν να ακινητοποιήσουν εγκαίρως το όχημα.

Τι αναφέρει η Ζέτα Δούκα

Η Ζέτα Δούκα ανάρτησε στον λογαριασμό της στο Instagram ένα story διαψεύδοντας κατηγορηματικά τη συγκεκριμένη περιγραφή.

Το TheTOC επικοινώνησε με τη Ζέτα Δούκα, η οποία είπε σχετικά με το περιστατικό τα εξής:

"Είμαι έξαλλη! Δεν είναι δυνατόν να γράφουν τέτοια πράγματα χωρίς να έχουν διασταυρώσει τίποτα, χωρίς να με πάρουν ένα τηλέφωνο. Ναι, υπήρξε περιστατικό με ένταση. Αλλά δεν υπήρχε ποτέ το παιδί στο πίσω κάθισμα. Το παιδί βρισκόταν μέσα στο πλοίο, ασφαλές, με τα εισιτήρια επιβατών κομμένα, και χωρίς να διακινδυνεύει σε τίποτα κατά τη διάρκεια όλων όσων διαδραματίστηκαν. Το αυτοκίνητο δεν είχε εισιτήριο κομμένο, γιατί είχε γίνει λάθος από τον πράκτορα και απλώς περιμέναμε να μπούμε στο τέλος. Ήταν εξωφρενικό όταν ανακαλύψαμε ότι ενώ εμείς είχαμε εισιτήρια επιβατών, αντί να έχουμε τη λογική προτεραιότητα ώστε να κοπεί και εισιτήριο αυτοκινήτου, μάθαμε ότι κόβονταν εισιτήρια αυτοκινήτου σε κάποιους που δεν είχαν εισιτήριο επιβατών!  Δεν είναι δυνατόν να συμβαίνουν αυτά, να γράφονται όλα αυτά και να εμπλέκουν το παιδί μου. Θα με βρουν απέναντί τους με τέτοιες συμπεριφορές. Θα κινηθώ νομικά ενάντια σε όλους όσοι αναπαράγουν αυτό το δημοσίευμα και δεν παίρνουν ένα τηλέφωνο να διασταυρώσουν τι έχει συμβεί και πώς και σε όλους όσοι γράφουν για την οικογένειά μου χωρίς διασταύρωση".  

Πηγή: TheToc

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Αλέξης Γεωργούλης: «Δεν τρόμαξα, πανικοβλήθηκα κι ένιωσα ότι δεν μπορούσα να αντιδράσω πουθενά»
Πάνος Μουζουράκης: «Το παιδί μου έχει ξυπνήσει μια νέα ευτυχία.  Την κάναμε κιόλας τη βάφτιση!»
Θεοφανία Παπαθωμά: «Προσπαθούν κάθε μέρα να σε σκοτώσουν με χημικά. Δεν είναι αφρικανική σκόνη!»
Bαρύ πένθος για τη Βίκυ Καγιά - Πέθανε ο πατέρας της - Το μήνυμα και η φωτογραφία στα social media
Ελεονώρα Μελέτη: «Ως παρουσιάστρια καθημερινής εκπομπής, βγάζω περισσότερα χρήματα από ό,τι ένας ευρωβουλευτής»
H Βέφα Αλεξιάδου απαντά στο: «Έχει περάσει τα 80α! Δεν έχει να προσφέρει κάτι. Ένας κουρασμένος άνθρωπος»
H Άλκηστις Πρωτοψάλτη ήρθε αντιμέτωπη με καρχαρία στον Ινδικό Ωκεανό - Όσα είπε on camera
Αθηναΐς Νέγκα: «Αισθάνομαι μονίμως ανεπιθύμητη, κανείς δε θέλει να είναι μαζί μου. Με χαρακτήριζαν μάγισσα»
Ραγίζει καρδιές ο Γιώργος Γιαννιάς για την απώλεια των γονιών του: «Νιώθω μισός»
Κώστας Αποστολάκης: «Αισθάνθηκα ότι αδίκησα την κόρη μου σε πράγματα άυλα, μη φθαρτά, ψυχολογικά»