Επεισόδιο στο λιμάνι της Ραφήνας με την Ζέτα Δούκα!

Στο λιμάνι της Ραφήνας βρέθηκε την περασμένη Παρασκευή η γνστή ηθοποιός Ζέτα Δούκα με τον Μιχάλης Χατζαντωνά και την 3χρόνη κόρη τους ωστόσο τα πράγματα δεν εκτυλίχθηκαν με τους κανονικούς τους ρυθμούς και πήραν μια διαφορετική τροπή όλα σύμφωνα με ρεπορτάζ του YouWeekly. 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του YouWeekly, το οποίο φιλοξενεί και φωτογραφίες από την συγκεριμένη μέρα, "λίγο πριν από τις 4 το απόγευμα, η ηθοποιός έφτασε στο λιμάνι μαζί με τον σύζυγό της και προσπάθησε να επιβιβαστεί στο πλοίο της γραμμής, ανακουφισμένη προς στιγμήν, αφού είχε προλάβει οριακά το δρομολόγιο. Η χαρά της κράτησε για λίγο εντούτοις, αφού είδε αμέσως πως η μπουκαπόρτα ήταν γεμάτη και οι άνθρωποι του λιμενικού την ενημέρωσαν πως δεν γινόταν να επιβιβαστεί παρ' ότι είχε εισιτήριο, καθώς υπήρχε υπεράριθμη κράτηση θέσεων − την ίδια μοίρα είχαν και άλλα δύο αυτοκίνητα που περίμεναν να επιβιβαστούν.

Η Ζέτα Δούκα ωστόσο ακούγοντας τα δυσάρεστα έγινε έξω φρενών και, όπως μας αναφέρουν αυτόπτες μάρτυρες, προσπάθησε να ανέβει στο πλοίο με τη βία.

Οι προσπάθειές της απέβησαν άκαρπες και προκάλεσαν αντιδράσεις από τους υπόλοιπους επιβάτες, επομένως κατέβηκε από το αυτοκίνητο σε έξαλλη κατάσταση ζητώντας να έρθει ο καπετάνιος του πλοίου και να της δώσει εξηγήσεις, απειλώντας ταυτόχρονα με μηνύσεις προς κάθε υπεύθυνο.

Από πίσω της ακολουθούσε ο Μιχάλης Χατζαντωνάς που κι εκείνος βγήκε εσπευσμένα από το αυτοκίνητο με σκοπό να ηρεμήσει τα πνεύματα και τη σύζυγό του που βρισκόταν εκτός εαυτού. Πάνω στον πανικό τους όμως, βγαίνοντας από το όχημα δεν «έδεσαν» το χειρόφρενο, με αποτέλεσμα αυτό να τσουλάει με κατεύθυνση στη θάλασσα, ενώ στο πίσω κάθισμα βρισκόταν ακόμα η μικρή Θάλεια...

Αμέσως κινητοποιήθηκαν άντρες της αστυνομίας, του λιμενικού αλλά και από το πλήρωμα του πλοίου και με τη βοήθειά τους κατάφεραν να ακινητοποιήσουν εγκαίρως το όχημα. Παρ' ότι απετράπησαν τα χειρότερα η Ζέτα Δούκα δεν μπορούσε να πιστέψει αυτό που της συνέβη εκείνο το απόγευμα ενώ ανέβαινε την μπουκαπόρτα..."

Τι πραγματικά ισχύει και τι έχει γίνει στα αλήθεια την συγκεκριμένη μέρα, μόνο όσοι ήταν εκεί και η ίδια η Ζέτα Δούκα ξέρουν. 

Πηγή: YouWeekly

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Παύλος Χαϊκάλης για Μάνο Ιωάννου: «Υπερασπίζεται τον φίλο του και το θεωρώ πάρα πολύ έντιμο»
Σημάδια αισιοδοξίας στην προσπάθεια αφύπνισης του Δημήτρη Κόκοτα: «Ανταποκρίνεται ο οργανισμός του»
Η πρώτη δημόσια εμφάνιση της Άντζελας μετά την αποχώρηση από το #J2US: «Ακόμα πενθώ, δεν πάω πουθενά»
Η ανάρτησή της Κατερίνας Βρανά για τα γενέθλια της: «Η μέρα που σχεδόν πέθανα. 7 χρόνια επιβίωσης»
Σταματίνα Τσιμτσιλή σε Δημήτρη Παπανώτα: «Υπήρξες προσβλητικός απέναντι στη Μπέττυ Μαγγίρα»
Γιώργος Καπουτζίδης: «Δεν θα σπαταλήσω ούτε δευτερόλεπτο να συγχιστώ για κάποιον που δεν με χωνεύει»
Μικρούτσικος, Κορινθίου, Τσάβαλου, Μπάρμπα, Καινούργιου ξεσπούν για την χυδαία επίθεση στην Μελέτη
Κατερίνα Στανίση: «Έφυγα κι από το σπίτι μου & πήγα να μείνω με την μητέρα μου. Είναι δύσκολο, αλλά συνηθίζεται»
Κοραλία Καράντη: «Με φλερτάρουν άντρες στην ηλικία του γιου μου. Το βλέμμα τους είναι απόλυτα διαθέσιμο»
O Αlec Baldwin έσπασε το κινητό παρεμβατικής γυναίκας που τον παρενοχλούσε προκαλώντας τον επίμονα