Πέμπτη, 17 Οκτωβρίου, 2019 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Η Μαρία Φιλίππου αποκαλύπτει το λόγο της απομάκρυνσης της από το «Έλα στη θέση μου»

  16/06/2019 10:50
Η Μαρία Φιλίππου αποκαλύπτει το λόγο της απομάκρυνσης της από το «Έλα στη θέση μου»

Η Μαρία Φιλίππου αποκαλύπτει το λόγο της απομάκρυνσης της από το «Έλα στη θέση μου»

  16/06/2019 10:50

Η κωμική σειρά «Έλα στη θέση μου» αποτελεί ένα από τα δυνατά χαρτιά του ALPHA και επί τρία χρόνια σημειώνει υψηλά νούμερα τηλεθέασης. Γι’ αυτό τον λόγο πήρε το πράσινο φως για την επόμενη σεζόν, αλλά με κάποιες σημαντικές αποχωρήσεις.

Με δάκρυα στα μάτια η αγαπημένη Κύπρια ηθοποιός εξομολογείτε: «Αυτός ο χρόνος μας τσάκισε. Έχασα…»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Μία από αυτές είναι της Μαρίας Φιλίππου, της τηλεοπτικής Αιμιλίας, η οποία αποκάλυψε στην εκπομπή «Έλα χαμογέλα», που ήταν καλεσμένη, τους λόγους που την οδήγησαν σε αυτή την απόφαση. «Το «Έλα στη θέση μου» είναι ένας κύκλος που, όντως, έκλεισε για εμένα. Η Αιμιλία ήταν ένας ρόλος που αγάπησα πάρα πολύ, ίσως, επειδή μου έμοιαζε ή επειδή για μένα ήταν ολόκληρη η Ελλάδα» είπε στην αρχή και συνέχισε: «Μην το παιδεύουμε. Εγώ έχω ένα καμπανάκι που όταν αυτό μου χτυπάει, αυτό κάνω. Ας μείνουμε εκεί…».

Η ίδια αποκάλυψε ότι δεν έφυγε για να κάνει κάτι άλλο, παρόλο που συζητά κάποια πράγματα, αλλά ακόμα δεν ξέρει τι θα κάνει.

Όταν ο Παύλος Σταματόπουλος επισήμανε ότι έχει αποχωριστεί πολλούς φίλους της, η ηθοποιός δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνηση της: «Αυτός ο χρόνος μας τσάκισε. Έχασα αγαπημένους ανθρώπους. Αυτό σε φέρνει αντιμέτωπο με το μέσα σου, τι θέλεις από τη ζωή και άλλα. Χάνεις τον άνθρωπο σου, χάνεις τους φίλους σου: τη Βέτα Μπετίνη, ο Χρήστος Σιμαρδάνης, ο Κώστας Ευριπιώτης… Εγώ, για τον Κώστα, ακόμα δεν το πιστεύω!». Στη συνέχεια, μάλιστα, επισήμανε: «Καλούπι σαν τον Ευριπιώτη δεν θα υπάρξει ποτέ. Αγνό, λαϊκό, παιδί που ποτέ δεν θαμπώθηκε από τίποτα. Δουλευταράς. Χείμαρρος. Ξαφνικά, δεν υπάρχει».  

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας