Τραγικές ιστορίες ζωής! Επώνυμοι αποκαλύπτουν πως βίωσαν την απώλεια των αδερφιών τους!

Δεν είναι λίγες οι φορές που οι επώνυμοι έχουν εξομολογηθεί δημόσια τις τραγικές ιστορίες της ζωής τους. Ο θάνατος, τους «χτύπησε» την πόρτα και πήρε μακριά τους αγαπημένα πρόσωπα.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Η σχέση ανάμεσα στα αδέρφια – με τις όποιες δυσκολίες ή ευκολίες – είναι παντοτινή.

Τι συμβαίνει όμως, όταν η μοίρα έρχεται βίαια και με τόσο τραγικό τρόπο που «σπάει» αυτή την όμορφη σχέση;

Ο πόνος από αυτή την απώλεια είναι αβάσταχτος. Άνθρωποι της τηλεόρασης και του καλλιτεχνικού κόσμου έχουν μιλήσει ανοιχτά για το σκληρό παιχνίδι που τους έπαιξε η μοίρα!

Ανάμεσα σε αυτούς που έχουν εξομολογηθεί τις σκληρές αυτές ώρες η Μελίνα Ασλανίδου, η οποία με πόνο ψυχής έχει μιλήσει για την τραγική απώλεια του αδερφού της, ο Γιώργος Παπαδάκης είχε συγκινήσει μιλώντας για την σχέση που είχε με την αδερφή του και πόσο του κόστισε ο θάνατος της, αλλά και η Φωτεινή Ψυχίδου, η οποία είχε περιγράψει το φρικιαστικό τροχαίο της αδερφής της.

Οι εξομολογήσεις τους σοκάρουν

Αλέξανδρος Μπουδρούμης
Το 2008 έχασε τον αδελφό του από καρκίνο. Μία απώλεια που τον σημάδεψε και για πολύ καιρό δεν μπορούσε να θρηνήσει. Όλα έγιναν απότομα και γρήγορα και όπως έχει εξομολογηθεί ο ηθοποιός, αν είχε την ευκαιρία να συναντή¬σει ξανά τον αδελφό του, θα του έλεγε πόσο τον αγαπά. Λόγια που δεν πρόλαβαν να πούνε. «Ο αδελφός μου έφυγε πολύ απότομα, δεν πρόλαβα να τα πούμε. Αφήσαμε κουβέντες στη μέση. Οπότε το συμπέρασμα είναι πως όσο είναι ζωντανός ένας άνθρωπος, κουβεντιάστε τα και λύστε τα όλα», είχε πει σε παλαιότερη συνέντευξη του.

 

Ελένη Καστανή
Τη γη κάτω από τα πόδια της έχασε, όταν πριν από ένα χρόνο «έφυγε» ξαφνικά από τη ζωή η αδελφή της, Ιωάννα. Η ηθοποιός, η οποία στα 12 της βίωσε τη μεγάλη απώλεια του πατέρα της, είδε από τη μία στιγμή στην άλλη να χάνει το στήριγμα της. «Η Γιάννα ήταν 58 ετών, λίγο μεγαλύτερη από μένα, και ήταν το στήριγμα μου, η κολλητή μου, ήμασταν πολύ δεμένες... Από τότε που ήμουν μικρή με φρόντιζε, με πρόσεχε, καμάρωνε για μένα κι εγώ για εκείνη. Μου λείπει ήδη πολύ».

 

Δημήτρης Μακαλιάς

Πίσω από το μελαγχολικό χαμόγε­λο κρύβεται ο πόνος μίας τραγικής απώλειας. Ο ηθοποιός  έχασε ξαφνι­κά τον αδελφό του και η απώλεια του ήταν για εκείνον ένα δυνατό χαστού­κι. «Πάλεψα πολύ μέσα μου μετά την απώλεια του αδελφού μου. Το δου­λέψαμε σωστά και με την οικογένεια μου. Γίναμε μια γροθιά. Βγήκαμε νικητές παρέα. Άλλωστε είναι ένας  αγώνας που πρέπει να τον κάνεις μαζί με άλλους», έχει εξο­μολογη­θεί.

 

Διονύσης Σχοινάς
«Ο αδελφός μου ήταν η γκόμενα μου». Με εφτά λέξεις που συγκλονίζουν ο Διονύσης Σχοινάς για πρώτη φορά περιέγραψε πώς ήταν η σχέση με τον αδελφό του, Τόλη. Τα δύο αδέλφια ήταν αχώριστα και σε επαγγελματικό επίπεδο και ο ξαφνικός θάνατός του -μόλο στα 48 χρόνια του- γκρέμισε τον κόσμο του Διονύση. Ο τραγουδιστής «χτύπησε» τατουάζ τον αδελφό του κι έτσι θα τον κουβαλά για πάντα στην ψυχή του

 

Φωτεινή Ψυχίδου 
Ένα απίστευτο παιχνίδι της μοίρας βίωσε η οικογένεια της Φωτεινής Ψυχίδου. Η γνωστή δημοσιογράφος έχασε την αδελφή της σε τροχαίο ενώ ήταν επιβάτης σε ταξί! «Πήρε ένα ταξί για να πάει σπίτι..." ο ταξιτζής τράκαρε και η Ιωάννα έσπασε α1, α2, α3 στον αυχένα. Έμεινε παράλυτο από το λαιμό και κάτω. Ένα κεφάλι δηλαδή για περίπου 18 μήνες. Στην αρχή ήταν πάρα πολύ δύσκολο γιατί λέγαμε Α, Β, Γ, Δ, Ε και αν ήθελε νερό, στο Ν έκλεινε μία φορά τα μάτια. Δεν μου άρεσε ο τρόπος με τον οποίο "έφυγε" η Ιωάννα, ταλαιπωρήθηκε πολύ», είχε εξομολογηθεί.

 

Γιώργος Παπαδάκης  

Τη δική του συγκινητική οικογενεια­κή ιστορία έχει αποκαλύψει ο Πώργος Παπαδάκης. Ο δημοσιογράφος το 2013 έχασε την αδελφή του, η οποία είχε σύνδρομο Down. Για 51 χρόνια έζησε μαζί της και ήταν για εκείνη μάνα, πατέρας και αδελφός. Μάλιστα, ο γνωστός δημοσιογράφος έχει χάσει και τον αδελφό του. «Έζη­σα 51 χρόνια με ένα τέτοιο κορίτσι, το οποίο ήταν τα πάντα για μένα και ήμουν τα πάντα για αυτή. Ήμουν ο πατέρας, ο αδελφός, η μάνα, γιατί τους είχε χάσει όλους και είχε μόνο εμένα. Για να καταλάβεις, προσποι­ούμουν τον αδελφό μου για ένα μεγάλο διάστημα, που είχε πεθάνει. Την έπαιρνα τηλέφωνο και της έλεγα "Ελα Μαράκι, ο Μάρκος είμαι". Αυτό γινόταν για δέκα χρόνια!», είχε αποκαλύψει παλαιότερα.

 

Μελίνα Ασλανίδου
Πίσω από το γλυκό και μελαγχολικό χαμόγελο της Μελίνας Ασλανίδου κρύβεται η δική της τραγική ιστορία. Η τραγουδίστρια πριν από χρόνια έχασε τον αδελφό της και για να το ξεπεράσει έκανε για πολύ καιρό ψυχανάλυση. Η ίδια δεν θέλει να μιλά για την απώλεια που τη σημάδεψε. Ωστόσο, όταν το κάνει, τα λόγια της συγκινούν. «Η απώλεια είναι μια τεράστια αλλαγή. Ένας άνθρωπος έφυγε και αναποδογύρισε όλη η ζωή μου. Πιστεύω ότι οι ψυχές υπάρχουν. Μέσα μου δεν έχει χαθεί ο αδελφός μου», έχει δηλώσει. Μάλιστα, το τραγούδι της «Δεν χάνεται η ψυχή» είναι αφιερωμένο σε εκείνον.

 
 

Δειτε Επισης

Γιώργος Παπαγεωργίου: «Δεν ξέρουμε αν θα κάνουμε βάφτιση του παιδιού μας με την Δανάη Μιχαλάκη»
Αντίνοος Αλμπάνης: «Έπρεπε να αποφασίσω αν έχει νόημα να το μοιραστώ ή να συνεχίζω να λέω ψέματα»
Rebel Wilson: «Έκανα πρώτη φορά σεξ στα 35 μου, δεν χρειάζεται να βιάζεται κανείς»
Η αντίδραση του συνιδιοκτήτη Κώστα Πηλαδάκη για το εκκλησάκι που θάφτηκε στη βίλα του Αντώνη Ρέμου
Η ανακοίνωση για το μνημόσυνο του Βασίλη Καρρά & η συναυλία αφιέρωμα προς την μνήμη του
Η επέμβαση αφαίρεσης όγκου της Μαριαγάπης Ξυπόλια: «Αφαίρεσα ένα ολόκληρο κομμάτι απ’ την πλάτη μου»
Δικηγόρος Μαίρης Χρονοπούλου: «Υπάρχουν πολλά ερωτήματα και σκοτεινά σημεία στην υπόθεση»
Γιώργος Παπαδόπουλος για τη σύζυγό του: «Μου αρέσει που είναι ντροπαλή, είναι σέξι η ντροπαλότητα»
Η επιζήσασα της τραγωδίας των Τεμπών, Ευδοκία Τσαγκλή: «Είναι επώδυνο, δολοπλόκο & κακό θρίλερ»
Emilia Vodos: «Έχω 68% αναπηρία στο αίμα. Δεν έπαιρνα τα φάρμακα & έφτασα κοντά στο να πεθάνω»