«Ο πατέρας μου με αποκλήρωσε και έδωσε την περιουσία στα αδέρφια μου επειδή...»

Mια συνέντευξη εφόλης της ύλης έδωσε ο Κώστας Δημητρίου, ο οποίος αποκάλυψε ανάμεσα σε άλλα πως θα τον δούμε και στην τέταρτη σεζόν της Γαλάτειας. 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Μιλώντας στο «Έλα να δεις», ο αγαπημένος ηθοποιός εξήγησε πως παρακολουθεί τα πάντα τόσο στην επικαιρότητα όσο και στην showbiz. «Αν δεν είσαι μέτοχος στα πολιτικά δρώμενα, τα κοινωνικά δρώμενα και τα πολιτιστικά δρώμενα, αν δεν κλέψεις από αυτά που παρακολουθείς στην ζωή, τότε δεν θα είναι αληθινός ο ρόλος σου σαν ηθοποιός και ο κόσμος το καταλαβαίνει».

«Θα προσέξεις ότι οι νέοι ηθοποιοί ενώ είναι πολύ φυσικοί στην καθημερινότητα τους, όταν παίζουν στήνονται.. Και αυτό φαίνεται..!» εξήγησε ενώ συμπλήρωσε «Οι νέοι ηθοποιοί πρέπει να μελετούν. Δυστυχώς τους παλιούς ηθοποιούς δεν τους σεβόνται. Ούτε ξέρουν τι έχουν κάνει οι παλιοί..» 

«Και σαν χαρακτήρας και σαν άνθρωπος θέλω να ξέρω τι γίνεται γύρω μου και έχω και άποψη. Αλλά πολλές φορές μου έχουν πεί όχι δεν πρέπει να τα λες αυτά. Τα λόγια της αλήθειας είναι απλά αλλα΄πληγώνουν. Η αλήθεια κάποτε πονάει και εγώ δυστυχώς το είχα από μικρός. Οι άλλοι σιωπούν...» είπε όσον αφορά τον χαρακτήρα του και τα προβλήματα που του προκαλεί. 

Ο γνωστός ηθοποιός έκφρασε επίσης την απογόητευση του για τον τρόπο που όλοι πια είναι συνδεδεμένοι με την τεχνολογία. «Eίμαι πολύ θυμωμένος με όσα γίνονται γύρω μας. Έχουμε γίνει μοναχικοί άνθρωποι.» 

Αποκάλυψε πως η οικογένεια του ήταν αντίθετη με την απόφαση του να γίνει ηθοποιός. «Ο πατέρας μου με αποκλείρωσε και προτίμησε να δώσει το σπίτι και τα περβόλια στα αδέρφια μου επειδή έγινα ηθοποιός. Θα μπορούσα να ήμουν γιατρός. Πέρασα τα δύο πρώτα χρόνια και έγινα ηθοποιός από ψώνιο» και τέλος μίλησε για το πότε ένας ηθοποιός πρέπει να κρεμάσει τα παπούτσια του. «Για μένα δεν υπάρχει τέλος. Εκτός και αν οργανικά δεν μπορείς τότε υπάρχει τέλος. Εγώ είμαι 75 ετών και μπορώ και παίζω και θυμάμαι τα λόγια μου και παίζω. Άμα αρχίσω και δεν θυμάμαι, ή δεν μπορώ να πω τα λόγια μου ή ξαφνικά έχουν πέσει τα δόντια μου, θα πω από μόνος μου "έχω κρεμάσει τα παπούτσια"».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Rebel Wilson: «Έκανα πρώτη φορά σεξ στα 35 μου, δεν χρειάζεται να βιάζεται κανείς»
Η αντίδραση του συνιδιοκτήτη Κώστα Πηλαδάκη για το εκκλησάκι που θάφτηκε στη βίλα του Αντώνη Ρέμου
Η ανακοίνωση για το μνημόσυνο του Βασίλη Καρρά & η συναυλία αφιέρωμα προς την μνήμη του
Η επέμβαση αφαίρεσης όγκου της Μαριαγάπης Ξυπόλια: «Αφαίρεσα ένα ολόκληρο κομμάτι απ’ την πλάτη μου»
Δικηγόρος Μαίρης Χρονοπούλου: «Υπάρχουν πολλά ερωτήματα και σκοτεινά σημεία στην υπόθεση»
Γιώργος Παπαδόπουλος για τη σύζυγό του: «Μου αρέσει που είναι ντροπαλή, είναι σέξι η ντροπαλότητα»
Η επιζήσασα της τραγωδίας των Τεμπών, Ευδοκία Τσαγκλή: «Είναι επώδυνο, δολοπλόκο & κακό θρίλερ»
Emilia Vodos: «Έχω 68% αναπηρία στο αίμα. Δεν έπαιρνα τα φάρμακα & έφτασα κοντά στο να πεθάνω»
Boom! Δημήτρης Λάλος και Μαριλίτα Λαμπροπούλου είναι ζευγάρι και στη ζωή;
Μαριάνθη Κάσδαγλη: «Μετά το #SurvivorGR έπεσα θύμα χάκερ και έχασα όλα μου τα χρήματα»