Η μητρότητα και η τρυφερή εξομολόγηση για τον ποδοσφαιριστή σύντροφο της!

Η Εβελίνα Σκίτσκο σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη!  Τη γνωρίσαμε μέσα από το «Greece’s Next Top Model» και ξεχώρισε από την αρχή. Η Εβελίνα Σκίτσκο, δικαίως, έφτασε μέχρι τον μεγάλο τελικό και είναι από τα λίγα κορίτσια που είδαν σοβαρά αυτή την ευκαιρία που τους δόθηκε.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 
 

Η καλλονή από την Κύπρο και φιναλίστ του GNTM παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Down Town Κύπρου και εξήγησε πως προέκυψε η μητρότητα σε ηλικία 18 ετών, ενώ, για πρώτη φορά, εξομολογείται τη σχέση της με τον ποδοσφαιριστή, Ευγένιο Αντωνίου!

Πόσο εύκολο είναι να ακολουθήσεις καριέρα μοντέλου, ενώ είσαι μητέρα ενός παιδιού;

Η κόρη μου, η Αριάννα, είναι 17 μηνών. Δεν είναι καθόλου εύκολο, πίστεψέ με. Επέλεξα ένα επάγγελμα που, από τη φύση του, είναι δύσκολο. Η μητρότητα είναι κάτι το υπέροχο, αλλά θα προσπαθήσω να τα συνδυάσω. Θέλω να αφοσιωθώ στον χώρο της μόδας και να ισορροπήσω την κατάσταση. Γι’ αυτό κι έχω συμφωνήσει με την Έλενα (σ.σ Χριστοπούλου) ότι θα λείπω για δύο εβδομάδες μόνο, κι ένα μήνα θα είμαι στο σπίτι. Δεν θα έφευγα μόνιμα στο εξωτερικό.

Είσαι μόνο 20 ετών. Πώς αποφάσισες να γίνεις μητέρα σε τόσο μικρή ηλικία;

Προέκυψε, δεν έγινε συνειδητά. Το μητρικό ένστικτο το είχα πάντα μέσα μου. Ήταν πολύ ισχυρό. Όταν χώρισαν οι δικοί μου, η μητέρα μου ξαναπαντρεύτηκε κι εγώ ουσιαστικά μεγάλωσα τα τρία μου αδέρφια, όταν πέθανε ο πατριός μου. Έχω μία αδερφή εννέα ετών και δύο δίδυμα αγοράκια τεσσάρων ετών. Βοηθούσα τη μητέρα μου. Όταν τελείωσα το σχολείο ήθελα να σπουδάσω, όμως, είχα μία σχέση και η εγκυμοσύνη προέκυψε ξαφνικά. Με τον πρώην σύντροφό μου αποφασίσαμε να το κρατήσουμε το παιδί – στην πορεία μπορεί να χωρίσαμε, όμως, διατηρούμε εξαιρετικές σχέσεις και με βοηθάει πολύ με τη μικρή. Χωρίσαμε πολιτισμένα εννοώ. Μιλάμε συνέχεια.

Ήσουν η «ωραία» της τάξης, να υποθέσω;

Το αντίθετο! Ήμουν «αόρατη» για τα αγόρια. Καταρχάς, ήμουν πιο ψηλή από όλα τα αγόρια του σχολείου. Ψηλή, αδύνατη, εμφανισιακά φαινόμουν ότι ήμουν από άλλη χώρα, αλλά δεν επηρεάστηκα πολύ. Το αντιμετώπιζα με χιούμορ και μετά έκανα φιλίες. Ήμουν καλή μαθήτρια, επιμελής. Το αγαπούσα το σχολείο μου.

Είναι γνωστό πια ότι έχεις σχέση με τον ποδοσφαιριστή, Ευγένιο Αντωνίου. Πόσο καιρό είστε μαζί;

Και που το κρύβαμε, το μάθατε! (γελάμε). Αστειεύομαι, γιατί δεν μου αρέσει να κρύβω τη ζωή μου, αλλά να την προστατεύω. Έχω κι ένα παιδί, οπότε είμαι δύο φορές προστατευτική. Επειδή δεν είμαστε πάρα πολύ καιρό μαζί, θέλω να είμαι προσεκτική στο τι λέω και στο τι κάνω, για να μην εκτεθεί καμία πλευρά.

Πώς θα χαρακτήριζες τη σχέση σας;

Τρυφερή. Πολύ γλυκιά και όμορφη. Η σχέση μας έχει τα στοιχεία που αγάπησα στον Ευγένιο.

Έτσι είναι κι εκείνος;

Μα, ναι, είναι πολύ γλυκός, υποστηρικτικός, ευγενής κι έχει κατανόηση. Με στήριξε πολύ μέχρι σήμερα και συνεχίζει να το κάνει. Επίσης, κάτι που είναι πολύ σημαντικό για εμένα είναι ότι αγαπάει πολύ τη μικρή.

Ποια είναι, θα έλεγες, η μεγαλύτερη θυσία που έκανες για τη δουλειά και το σώμα σου;

Δεν έχω κάνει κάτι σκληρό, το μόνο ίσως που προσέχω πολύ είναι το φαγητό. Τρώω απ’ όλα, είμαι λάτρης του φαγητού, αλλά προσέχω τις μερίδες μου. Δεν τρώω, ας πούμε, δύο πιάτα μακαρόνια, κάτι το οποίο θα ήθελα πολύ, αλλά αρκούμαι στο ένα. Επίσης, δεν μπορώ να στερηθώ τα γλυκά. Αυτό θα πρέπει να το προσέξω, γιατί ναι μεν είμαι μικρή ακόμα κι έχω δυνατό μεταβολισμό, όμως, πιστεύω ότι στο μέλλον δεν θα ισχύει πια. Η αλήθεια είναι, όμως, ότι έτσι είναι το σώμα μου. Πάντα ήμουν ψηλή και αδύνατη. Σκέψου ότι και στην εγκυμοσύνη μου, πήρα μόλις οκτώ κιλά και χωρίς να προσέχω τη διατροφή μου. Έτρωγα ό,τι ήθελα, όποια ώρα το ήθελα. Επίσης, εγώ από πολύ μικρή, ήμουν ενεργή αθλήτρια. Ήμουν για χρόνια στον στίβο. Αθλήτρια ήθελα να γίνω, όχι μοντέλο. Το modeling δεν το είχα καν σκεφτεί. Απλά, ένας τραυματισμός, με ανάγκασε να σταματήσω τον στίβο. Όλα για κάποιο λόγο γίνονται στη ζωή μας τελικά. Πλέον, έχω βρει τον δρόμο μου κι είμαι πολύ χαρούμενη γι’ αυτό.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Δανάη Μπάρκα: «Χυδαίο να στέλνουν φωτογραφίες που κάποιος είναι αγκαλιά με έναν άνθρωπο…Τραγικό!»
Η σοκαριστική αποκάλυψη του Γιώργου Λιάγκα για τον θάνατο του πατέρα του: «Tους είπα αφήστε τον να φύγει»
Συγκινεί η Κωνσταντίνα: «Έχουν περάσει πλέον 50 χρόνια, χάθηκαν όλες οι ελπίδες για τον πατέρα μου»
Όλα τα νεότερα για τoν Δημήτρη Κόκοτα: «Οι γιατροί του μίλησαν και ανταποκρίθηκε, αποκτά συνείδηση»
Ο 41χρονος πρώην σύντροφός της Πριγκίπισσας Βεατρίκης βρέθηκε νεκρός από υπερβολική δόση, στο Μαϊάμι
Σπύρος Χατζηαγγελάκης: «Είμαι ελεύθερος και ανοιχτός στις απόψεις μου για τα ερωτικά. Μοιάζω σαν αναίσθητος»
Βίκυ Βολιώτη: «Mε τον σύζυγό μου, δεν ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Έχουμε σκεφτεί πολλές φορές τον χωρισμό»
Κερασία Σαμαρά: «Έχω βιώσει κακοποίηση στο θέατρο αλλά σώπασα. Είναι κάτι που μετανιώνω»
Το καλοκαίρι στην Πύλο ο γάμος του Γιάννη Αντετοκούνμπο - Καλεσμένα όλα τα Σεπόλια
Η Βασιλική Τρουφάκου αποκάλυψε το φύλο του μωρού που περιμένει στο baby shower party