Η Τζένη Μπαλατσινού μίλησε πρώτη φορά για τον έρωτα της με τον Κικίλια!

 

Στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, βρέθηκε μόλις λίγες ημέρες πριν παντρευτεί τον εκλεκτό της καρδιάς της Βασίλη Κικίλια η Τζένη Μπαλατσινού. 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Η όμορφη παρουσιάστρια, φανερά ευτυχισμένη για τις ευχάριστες εξελίξεις στην προσωπική της ζωή, μίλησε από καρδιάς για την τόσο όμορφη περίοδο που βιώνει.

Η Τζένη Μπαλατσινού αποκάλυψε άγνωστες λεπτομέρειες του ειδυλλίου της με τον γνωστό πολιτικό, όπως το παρασκήνιο της γνωριμίας και της μετέπειτα σχέσης τους, ενώ αναφέρθηκε, για πρώτη φορά και στο διάστημα που έμειναν χωριστά προκειμένου να επαναπροσδιορίσουν τη σχέση τους.

Η ίδια αναφέρθηκε και στους λόγους που τους βοήθησαν να είναι και πάλι κοντά αλλά και ποια χαρακτηριστικά του υποψήφιου βουλευτή ερωτεύτηκε.

Να θυμίσουμε ότι το ζευγάρι είναι μαζί εδώ και περίπου δύο χρόνια και η σχέση τους πράγματι, όπως παραδέχτηκαν και οι δύο δημοσίως, πέρασε από σαράντα κύματα για να καταλήξει τελικά στα σκαλιά της εκκλησίας.

Δείτε το παραπάνω απόσπασμα με τα όσα είπε η Τζένη για τον έρωτα τους! 

 

«Με τον Βασίλη γνωριστήκαμε στο πλατό της εκπομπής, μπήκε στη ζωή μου ξαφνικά και μόνιμα. Ένιωσα μια πολύ μεγάλη οικειότητα και γλύκα. Ξέραμε ότι μαθευτεί… Κι εκείνος είναι επώνυμος και ψηλός, δεν κρύβεται! Θα ήταν αστείο να μας τρόμαζε, το περιμέναμε. Εγώ είχα ενημερώσει τα παιδιά μου.

Στην αρχή δεν μας τρόμαξε, μετά όμως μας τρόμαξε, κι εμένα κι εκείνον. Υπήρξε μια περίοδος τεσσάρων μηνών που πήραμε τις αποστάσεις μας γιατί φοβηθήκαμε τη δημοσιότητα. Όταν ανακοίνωσα στα παιδιά μου ότι θα παντρευτώ, χάρηκαν», είπε αρχικά η Τζένη Μπαλατσίνου.

Σε ερώτηση για το αν υπάρχει στα σχέδιά της ένα τέταρτο παιδί, απάντησε: «Ότι φέρει ο θεός και το σύμπαν. Όχι, δεν το έχω αποκλείσει. Τίποτα δεν μπορείς να αποκλείσεις στη ζωή και θεωρώ ότι όσες φορές έχουμε πει όχι, έχει έρθει κάτι να μας διαψεύσει. Οπότε, εγώ αυτό έχω πια μάθει. Δεν δίνω συμβουλές και δεν αποκλείω τίποτα».

 

Mίλησε μεταξύ άλλων και για το διαζύγιό της από τον Πέτρο Κωστόπουλο. Οι δυο τους υπήρξαν πάρα πολλά χρόνια μαζί και απέκτησαν τρία παιδιά. Κάποια στιγμή, όμως, ήρθε το τέλος…

«Δεν είναι εύκολο, αλλά δεν είναι και δύσκολο. Θεωρώ ότι η ζωή μου δεν σταμάτησε. Ειδικά το πρώτο διάστημα δεν είχα κανένα πλάνο στο μυαλό μου αν θα φτιάξω τη ζωή μου γιατί η ζωή μου δεν χάλασε έτσι κι αλλιώς, η ζωή μου συνεχίστηκε.

Η ζωή μπορεί να είναι πολύ ωραία είτε είσαι με έναν άνθρωπο είτε όχι. Τα πρώτα δύο χρόνια ήταν πάρα πολύ σημαντικά, να βρω τις ισορροπίες τις δικές μου, όντας μόνη με τρία παιδιά και έχοντας και πάρα πολλές ευθύνες… Και να βρω και τις ισορροπίες και με τα παιδιά μου.

Οτιδήποτε “γρατζουνιές” υπήρξαν και γίνανε, όσο μπορούσα όλο αυτό να το απαλύνω. Όλη μου η προσοχή ήταν στα παιδιά μου, φρόντισα τον εαυτό μου, έκανα τον εσωτερικό μου απολογισμό και μια άλλου είδους αυτογνωσία…», είπε μεταξύ άλλων η Τζένη Μπαλατσινού.

Δείτε όλα όσα είπε η Τζένη Μπαλατσινού…

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Σταματίνα Τσιμτσιλή σε Δημήτρη Παπανώτα: «Υπήρξες προσβλητικός απέναντι στη Μπέττυ Μαγγίρα»
Γιώργος Καπουτζίδης: «Δεν θα σπαταλήσω ούτε δευτερόλεπτο να συγχιστώ για κάποιον που δεν με χωνεύει»
Μικρούτσικος, Κορινθίου, Τσάβαλου, Μπάρμπα, Καινούργιου ξεσπούν για την χυδαία επίθεση στην Μελέτη
Κατερίνα Στανίση: «Έφυγα κι από το σπίτι μου & πήγα να μείνω με την μητέρα της, Είναι δύσκολο, αλλά συνηθίζεται»
Κοραλία Καράντη: «Με φλερτάρουν άντρες στην ηλικία του γιου μου. Το βλέμμα τους είναι απόλυτα διαθέσιμο»
O Αlec Baldwin έσπασε το κινητό παρεμβατικής γυναίκας που τον παρενοχλούσε προκαλώντας τον επίμονα
Ο Αχιλλέας Μπέος καταγγέλλει δημόσια, σεξουαλική παρενόχληση από τη Ζωή Κωνσταντοπούλου
Η αδελφή της Χριστίνα Μήλιου ξεκαθαρίζει... για τον ξυλοδαρμό της - Έξαλλη με την διαρροή της κατάθεσης της
Ξεκίνησε σταδιακά η προσπάθεια αφύπνισης του Δημήτρη Κόκοτα - Τι αποκάλυψε η σύζυγός του;
Νίκος Πολυδερόπουλος: «Δεν έχασα χρυσόψαρο, τον αδελφό μου έχασα! Βίωσαν τον πόνο μου, που είναι η ανθρωπιά;»