«Υπάρχει κακοποίηση της αλήθειας» δηλώνει ο Λυκουρέζος για τη διαμάχη Μαρίας Ελένης & Μάρθας!

Καλεσμένος της Ελεονώρας Μελέτηστην εκπομπή της βρέθηκε ο γνωστός ποινικολόγος Αλέξανδρος Λυκουρέζος, ο οποίος έδωσε μία πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη μιλώντας για όλα. 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Ο γνωστός ποινικολόγος αναφέρθηκε αρχικά στην πλούσια δικηγορική του πορεία δηλώνοντας περήφανος που ανέλαβε το γραφείο που είχε ανοίξει ο παππούς του το 1910. Τόνισε όμως πως το δικηγορικό γραφείο θα κλείσει με το όνομά του καθώς δεν υπάρχει διάδοχος.

Ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος αναφέρθηκε στην πρώτη σύζυγό του και τα παιδιά που έχει αποκτήσει μαζί της.

 

Συγκινημένος, επίσης, μίλησε για τα 41 χρόνια κοινού βίου του με την αξέχαστη Ζωή Λάσκαρη, η οποία έφυγε από τη ζωή στις 18 Αυγούστου του 2017. Αναφερόμενος στο ξεκίνημα του έρωτά τους, ο ίδιος είπε χαρακτηριστικά πως «κεραυνοβολήθηκε» με το που την πρωτοαντίκρυσε, αν και δεν είχε δει, μέχρι τότε, καμία ταινία της, όπως παραδέχτηκε.

 

Θυμήθηκε επίσης τη στιγμή που ενημερώθηκε για τον θάνατό της, και παραδέχτηκε πως η απουσία της τάραξε τις ισορροπίες μέσα στην οικογένειά του, δηλώνοντας βαθύτατα θλιμμένος για τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στην κόρη του, Μαρία - Ελένη Λυκουρέζου, και τη Μάρθα Κουτουμάνου.

Ο γνωστός ποινικολόγος δεν έκρυψε τη βαθιά του θλίψη για ό,τι έχει μεσολαβήσει ανάμεσα στις δύο αδελφές μετά τον θάνατο της μητέρας τους ενώ αναφέρθηκε με λεπτομέρειες και στους λόγους που ξεκίνησε αυτή η διαμάχη.

Όπως τόνισε, η διαμάχη ξεκίνησε για το σπίτι στο Πόρτο Ράφτη, και η αντιδικία αυτή έγινε γνωστή από την πλευρά της Μάρθας, αφού η Μαρία Ελένη προσπαθούσε να την κρατήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος εξήγησε ότι το συμφέρον των δυο κοριτσιών είναι να πουληθεί το σπίτι έτσι ώστε να τακτοποιηθούν τόσο οι ίδιες, όσο και κάποιες οικονομικές εκκρεμότητες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: 

 

«Η Μάρθα από εφτά ετών ζούσε μαζί μας. Την αγάπησα και δεν την ξεχώρισα από τα άλλα τρία παιδιά μου. Σαν παιδί μου, όχι από υποχρέωση, από αληθινή αγάπη. Μεγάλωσε μαζί μας, ήμουν κοντά της σε όλη τη διαδρομή της. Όταν παντρεύτηκε τον μακαρίτη τον Βλάση έζησε μαζί του και όταν έφυγε από τη ζωή ο Βλάσης, ξαναήρθε και έμενε μαζί μας. Όλη αυτή η υπόθεση με έχει πληγώσει πολύ και με έχει στεναχωρήσει πολύ. Τόσο η Μαρία Ελένη όσο και εγώ δεν είχαμε καμία διάθεση όλο αυτό να δημοσιοποιηθεί.

Την αφετηρία για την δημοσιοποίηση, δυστυχώς, την ξεκίνησε η άλλη πλευρά. Το μόνο που θα ήθελα να επισημάνω είναι ότι υπάρχει μια κακοποίηση της αλήθειας, την οποία δεν περίμενα. Όλα μετά τον θάνατο της Ζωής έγιναν άψογα, ήρεμα, αγαπημένα με δική μου πρωτοβουλία και στεναχωριέμαι πάρα πολύ με αυτή την εξέλιξη. Ο πυρήνας του προβλήματος είναι αυτό το σπίτι στο Πόρτο Ράφτη, στο οποίο ζήσαμε με την Ζωή Λάσκαρη και με τη Ζένια Μπονάτσου και τη Μάρθα Κουτουμάνου. Τη Ζένια σαν εγγονή μου τη μεγάλωσα, παππού με έλεγε.

Αυτό το σπίτι ανήκει και στις δύο κοπέλες, αφού είναι κληρονομιά της Ζωής. Το πρόβλημα ξεκίνησε από το γεγονός ότι ενώ είχε συμφωνηθεί να ζήσει λίγο η Μάρθα στο σπίτι αυτό και μετά να φύγει για να το πουλήσουμε. Και στις δύο το συμφέρον είναι να πουληθεί το σπίτι, ώστε να τακτοποιηθούν και διάφορες οικονομικές εκκρεμότητες. Δυστυχώς υπήρξε ένα πρόβλημα εκεί, το οποίο ανάγκασε τη Μαρία Ελένη Λυκουρέζου μετά από πολλούς μήνες υπομονή, να καταφύγει στη δικαιοσύνη για να οριστεί προσωρινή διαχειρίστρια και να υποχρεωθεί η Μάρθα να δώσει τα κλειδιά του σπιτιού στην συνιδιοκτήτρια.

Ελπίζω να υπάρξει νηφαλιότητα, ψυχραιμία και να λυθεί το θέμα προς το συμφέρον και των δύο. Και να πάψει αυτή η δημοσιότητα γύρω από μια αντιδικία που δεν είναι ευχάριστη για κανέναν. Όλους μας πονάει και όλους μας θλίβει», είπε μεταξύ άλλων ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

 

Δείτε στο ακόλουθο βίντεο τι αποκάλυψε ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος, φανερά φορτισμένος συναισθηματικά:

 

Για τη Νατάσα Καλογρίδη

Όταν ρωτήθηκε από την παρουσιάστρια για την ηθοποιό αρχικά εκείνος είπε: «Έκανα κάποιες επιλογές για τις οποίες δεν μετανιώνω και αφήνω τα σχόλια στους τρίτους. Εγώ δεν θέλω να σχολιάσω τίποτα παραπάνω. Θα ήταν πολύ πιο ευχάριστο και πιο σεμνό να μη σχολιάζεται σε αυτή την έκταση η προσωπική ζωή».

Ο γνωστός δικηγόρος συνέχισε λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Αλλά δεν μπορείς να εμποδίσεις, όταν καλώς ή κακώς έχεις μια δημόσια προβολή, συνεπώς δεν καταλογίζω σε κανέναν τίποτα. Ο καθένας έγραφε και έλεγε αυτά που ήθελε, πολλές φορές ήταν μια παραμόρφωση της αλήθειας, αλλά αυτή ήταν η πραγματικότητα.

Η Νατάσα έχει πολλά προσόντα και πολλά ταλέντα. Αυτό που με κέρδισε στην Νατάσα είναι ότι η ίδια με επέλεξε. Στην τελευταία δικαστική μου περιπέτεια ήταν δίπλα μου και πρέπει να πω ότι ήταν πραγματικά συγκλονιστική και ιδιαίτερα συγκινητική η συμπαράστασή της. Αυτό δεν το ξεχνώ».

Δείτε τι άλλο αποκάλυψε ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος στο βίντεο.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Σημάδια αισιοδοξίας στην προσπάθεια αφύπνισης του Δημήτρη Κόκοτα: «Ανταποκρίνεται ο οργανισμός του»
Παύλος Χαϊκάλης για Μάνο Ιωάννου: «Υπερασπίζεται τον φίλο του και το θεωρώ πάρα πολύ έντιμο»
Φουρέιρα Vs. Αργυρός: Κόντρα του N.1 και Ν.2 της ελληνικής δισκογραφίας για το πρώτο Diamond άλμπουμ!
Κόλαφος o Γιώργος Λιάγκας κατά Κυριάκου Βελόπουλου: «Ξεπέρασες τα εσκαμμένα. Χυδαίες οι αναφορές σου»
Η πρώτη δημόσια εμφάνιση της Άντζελας μετά την αποχώρηση από το #J2US: «Ακόμα πενθώ, δεν πάω πουθενά»
Η ανάρτησή της Κατερίνας Βρανά για τα γενέθλια της: «Η μέρα που σχεδόν πέθανα. 7 χρόνια επιβίωσης»
Απίστευτο! Ο Elon Musk αποθεώνει την Ελένη Τσολάκη: «Πολύ όμορφος τρόπος να ξυπνάς στην Ελλάδα»
H Μαρίνα Σάττι εντυπωσιάζει ξανά την #Eurovision με live διασκευή, παραδοσιακού τραγουδιού της Νάουσας
Σταματίνα Τσιμτσιλή σε Δημήτρη Παπανώτα: «Υπήρξες προσβλητικός απέναντι στη Μπέττυ Μαγγίρα»
Γιώργος Καπουτζίδης: «Δεν θα σπαταλήσω ούτε δευτερόλεπτο να συγχιστώ για κάποιον που δεν με χωνεύει»