Γάμοι της ελληνικής showbiz που έγιναν με άκρα μυστικότητα!

Παπαράτσι καραδοκούν να τούς απαθανατίσουν στις καλοκαιρινές τους εξορμήσεις στις παραλίες, στις χαλαρές τους εξόδους, ακόμα και στις βόλτες τους για ψώνια. Και κάπως έτσι φανταζόμαστε πως είναι δύσκολο για τους διάσημους Έλληνες (και όχι μόνο) να πραγματοποιήσουν μυστικά ένα πολύ σημαντικό γεγονός στη ζωή τους, όπως είναι ο γάμος.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Ωστόσο, υπάρχουν μερικά τρανά παραδείγματα που αποδεικνύουν πως... αν θέλει η νύφη και ο γαμπρός, όλα είναι δυνατά. Ακόμα και το να παντρευτείς κάτω από το άγρυπνο βλέμμα των media και των φωτογράφων.

Τα παραπάνω διάσημα ζευγάρια της ελληνικής σόουμπιζ κατάφεραν να ανταλλάξουν όρκους αιώνιας αγάπης, χωρίς να το πάρει κανείς είδηση και η -εκ των υστέρων- αποκάλυψη του ευτυχούς γεγονότος άφησε πολλούς με το στόμα ανοιχτό!

 

Αθηνά Οικονομάκου - Φίλιππος Μιχόπουλος

Στις 18 Νοεμβρίου του 2017, η Αθηνά, μέσα από μία ανάρτηση στο Instagram έκανε γνωστό τον πολιτικό της γάμο με τον αγαπημένο της Φίλιππο, στο μέρος καταγωγής της, το Γύθειο. Ακολούθησε βέβαια και θρησκευτικός γάμος έναν χρόνο αργότερα ωστόσο ο πολιτικός ήταν υπό άκρα μυστικότητα λόγω της εγκυμοσύνης. 

 

Έλενα Παπαρίζου - Ανδρέας Καψάλης

Τον Ιούνιο του 2015, οι δυο τους παντρεύτηκαν με μία μυστική τελετή που κανείς δεν πήρε είδηση! Δύο μήνες αργότερα, η τραγουδίστρια το αποκάλυψε μέσα από το Instagram. Σε μία κοινή τους φωτογραφία έβαλε λεζάντα «Me and my husband», κάνοντας γνωστό τον γάμο της. 

 

Μαριάννα Τουμασάτου - Αλέξανδρος Σταύρου

3 χρόνια μετά τον πολιτικό τους γάμο, οι δύο ηθοποιοί παντρεύτηκαν (20 Οκτωβρίου 2013) με παρανυφάκι την κόρη τους! Ο θρησκευτικός γάμος έγινε με άκρα μυστικότητα, όπως ακριβώς και ο πολιτικός τους στην εκκλησία των Αποστόλων Πέτρου και Παύλου στην περιοχή της Βαρυμπόμπης.

 

Αποστόλης Τότσικας - Ρούλα Ρέβη

Με κουμπάρο τον καλό τους φίλο, Δημήτρη Γιαννέτο, παντρεύτηκαν στο Beverly Hills την Πέμπτη 26 Ιουνίου 2014, κάτι που δεν γνώριζε κανείς μέχρι τότε. 

 

Νίνο - Χρυσή Βαρδινογιάννη

Σε χαμηλούς τόνους και με άκρα μυστικότητα, το πρώην ζευγάρι παντρεύτηκε στο δημαρχείο Κηφισιάς, το 2012, ενώ η Χρυσή ήταν έγκυος στο πρώτο τους παιδί.

 

Βίκυ Καγιά - Ηλίας Κρασσάς

Τον Ιούλιο του 2014 η Βίκυ Καγιά παντρεύτηκε στο Παρίσι με τον αγαπημένο της, Ηλία Κρασσά, κάτι που έγινε γνωστό εκ των υστέρων. 

 

Ιωσήφ Μαρινάκης - Χρύσα Καλπάκη

Μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, οι δυο τους παντρεύτηκαν τον Νοέμβριο του 2014 με έναν πολιτικό γάμο στη Νέα Υόρκη. Το γεγονός αποκάλυψε αργότερα ο ηθοποιός, αναρτώντας μία φωτογραφία όπου κρατά στα χέρια του την κ. Μαρινάκη, όπως έγραψε, η οποία πόζαρε με casual look και μία... ανθοδέσμη στο χέρι! 

 

Κατερίνα Λέχου - Μάνος Στρατάκης

Τον Ιούλιο του 2013 και έπειτα από πέντε χρόνια σχέσης, η ηθοποιός και ο σύντροφός της παντρεύτηκαν κρυφά στην Πάτμο, το αγαπημένο της νησί. Κουμπάροι του ζευγαριού ήταν οι συνάδελφοι της ηθοποιού, Γιάννης Μπέζος και Ναταλία Τσαλίκη.

 

Αθηναΐς Νέγκα - Γιάννης

Μήνες μετά τον γάμο της, η Αθηναΐς αποκάλυψε το ευτυχές γεγονός, που κανείς δεν είχε αντιληφθεί, μέσα από μία ανάρτηση στο Instagram. Η ίδια ανάρτηση τη συγκεκριμένη φωτογραφία, γράφοντας στη λεζάντα: «καλοκαιρι 2017 .ο τι καταλαβαίνετε .χωρις καλεσμένους δεν το ξανασυζητώ κ το διαψεύδω διακρίνεται χιπστεροσυζυγος»

 

Βίκυ Παπαδοπούλου - Θάνος Τοκάκης

Υπό άκρα μυστικότητα, και με την παρουσία στενών συγγενών και φίλων, οι δύο ηθοποιοί ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας στην Πάτμο, στις 3 Σεπτεμβρίου. 

 

Κλέλια Ρένεση - Manu Chao

Δύο μήνες πριν γίνουν γονείς, Κλέλια Ρένεση και Μάνου Τσάο παντρεύτηκαν στο Παρίσι σε μια λιτή πρωινή τελετή. Το αντισυμβατικό ζευγάρι είναι μαζί τρεισήμισι χρόνια.  

 

Ελένη Μενεγάκη - Μάκης Παντζόπουλο

Τον Μάρτιο του 2015, λίγο πριν έρθει στον κόσμο η μικρή Μαρίνα, η Ελένη Μενεγάκη παντρεύτηκε τον Μάκη Παντζόπουλο, στην αγαπημένη τους Μονή Παναχράντου στην Άνδρο –εκεί μάλιστα βαπτίστηκε και η κόρη τους Μαρίνα με νονούς τα αδέρφια της- σε πολύ κλειστό οικογενειακό κύκλο

 

Σάββας Πούμπουρας - Αρετή Θεοχαρίδη

Ο παρουσιαστής εξήγησε και το λόγο για τον οποίο θέλησε να παντρευτεί κρυφά: «Το στήσαμε 30 μέρες πιο πριν, είπαμε να πάμε για μας να το κάνουμε απλά. Αλλά μας χαλάσατε την έκπληξη», είπε αναφέροντας ακόμη ότι δεν φοράνε βέρες με την σύζυγό του και ότι θα φτιάξουν διαφορετικά δαχτυλίδια που δεν θα είναι βέρα, καθώς δεν είναι ένα συμβατικό ζευγάρι σε τίποτα, ούτε στο πώς έγινε ο γάμος ούτε και στα υπόλοιπα. 

 

Δειτε Επισης

Πέτρος Ξεκούκης: «Έζησα από θαύμα. Ξύπνησα όταν είδα έναν ρασοφόρο να με τραβάει από το αυτοκίνητο…»
Γιώργος Αμούτζας – Τάνια Μπρεάζου: Η έμμεση παραδοχή της σχέσης τους στην κάμερα
Γιώργος Αρμένης: «Με κορόιδευαν επειδή δεν είχα πατέρα, με πληγώνει αυτό ακόμα & τώρα που είμαι 80 χρόνων»
Μάνος Γαβράς: «Όταν ήμουν στο εξωτερικό κοιμόμουν στο αυτοκίνητο και έκανα μπάνιο στο γυμναστήριο»
Πάνος Σταθακόπουλος: «Σκοτώθηκε ο ξάδερφος μου & έπρεπε να πάω στο θέατρο και να χτυπιέμαι σε ένα φέρετρο»
Γιώργος Αγγελόπουλος: «Κάναμε τα πάντα από ιατρικής πλευράς & προσευχόμασταν για τη σωτηρία της μητέρας μας»
Η αποκάλυψη της Ιωάννας Τούνη για το πρόβλημα που την ταλαιπωρεί και πώς το κόλλησε
Στο Παρίσι o Κωνσταντίνος Βασάλος με τη φημολογούμενη σύντροφό του, Μαρία Παπαγεωργίου
Δημόσια στροφή 180 μοιρών αποφάσισε να κάνει ο Κώστας Αρζόγλου για τον σκηνοθέτη Κώστα Κωστόπουλο
Νίκος Πολυδερόπουλος: «Nιώθω ότι είναι παντού ο αδερφός μου, όπου τον ζητήσω, έρχεται»