Τα παιχνίδια και τα χάδια της Κολέτσα κάτω από το νερό της πισίνας!

Καλύτερο δεν θα μπορούσε να είναι το φετινό καλοκαίρι για την τραγουδίστρια και ο λόγος δεν έχει καμία σχέση με την καριέρα της, αλλά με την προσωπική της ζωή.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Η ίδια, μας είχε δώσει κάποια στοιχεία για το τι ακριβώς συμβαίνει, γιατί πολύ άνετα δήλωνε δημόσια ερωτευμένη μιλώντας για εκείνον που της έκλεψε την καρδιά. «Είναι ένας άνθρωπος με τον οποίο μοιράζομαι πάρα πολλά πράγματα. Είναι υπερταλαντούχος άνθρωπος, πάρα πολύ έξυπνος, που με κάνει να νιώθω υπέροχα. Σέβομαι ότι και ο ίδιος δεν προβάλλει το πραγματικό του πρόσωπο, οπότε δεν θα ήθελα να πω άλλα στοιχεία γι' αυτόν. Είμαι πιο ερωτευμένη από ποτέ», είχε πει με ενθουσιασμό η Χριστίνα.

Ο άνθρωπος «μυστήριο», λοιπόν, που της έχει κλέψει την καρδιά και αποφεύγει τη δημοσιότητα, είναι ο συγγραφέας Δημήτρης Δεγαμινιώτης και ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr βρέθηκε στην Πάρο, εκεί όπου το ζευγάρι απόλαυσε λίγες μέρες ξεκούρασης. Οι δυο τους απέφυγαν πολυσύχναστες παραλίες και πέρασαν τον περισσότερο χρόνο τους στην πισίνα του ξενοδοχείου. Ήθελαν να χαρούν τις δικές τους στιγμές χωρίς να νοιάζονται για το ποιοι είναι γύρω τους. Έτσι είναι ο έρωτας!

 

Έτοιμη για το επόμενο βήμα!

«Με μεγάλη μου χαρά να έρθει σε αυτή τη φάση ένα παιδί», έλεγε πριν από λίγες μέρες η Χριστίνα Κολέτσα και τώρα πια καταλάβαμε σε ποιον πήγαινε το μήνυμα και τι ακριβώς εννοούσε! Η τραγουδίστρια δείχνει να είναι πια σίγουρη για την απόφασή της να μοιραστεί τη ζωή της με τον Δημήτρη, αφού φαίνεται πως οι δυο τους ταιριάζουν απόλυτα. Πολύ σύντομα, λοιπόν, θα φάμε κουφέτα!

 

Δημήτρης... αυτός ο άγνωστος!

Οι χρήστες των social media τον γνωρίζουν πολύ καλά, γιατί από τους λογαριασμούς του, χωρίς ποτέ να αποκαλύψει το πρόσωπό του, μοιράζεται μαζί μας λογοτεχνικά αποφθέγματα και κάποιες αφαιρετικές σκέψεις του που περιλαμβάνονται στα βιβλία του. Και μπορεί στο προφίλ του στην περιγραφή του να χρησιμοποιεί τη φράση «Ορκισμένος εργένης», αλλά αυτό μάλλον ίσχυε πριν γνωρίσει τη Χριστίνα!

 

Η Φωλιά των Κου Κου και ο Γρηγόρης Μπάκας συνάντησαν στο κομμωτήριο την Χριστίνα Κολέτσα, η οποία αποκάλυψε ότι είναι ερωτευμένη και μίλησε με τα πιο τρυφερά λόγια για τον σύντροφο της.

«Ναι, είμαι ερωτευμένη, είμαι παρά πολύ καλά! Βγήκα μια φορά να πω ότι είμαι ερωτευμένη, πρέπει να το λέω συνεχεία; Δεν ξέρω αν η σχέση οδηγήσει σε γάμο, ούτε με απασχολεί ιδιαιτέρα, αλλά είμαι πολύ ερωτευμένη. Δεν έχουμε κλείσει ακόμα χρόνο με τον σύντροφο μου.», είπε μεταξύ άλλων η Χριστίνα Κολέτσα.

Δείτε όσα δήλωσε η Χριστίνα Κολέτσα…

 

 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
 
 

 

Δειτε Επισης

Δανάη Μπάρκα: «Χυδαίο να στέλνουν φωτογραφίες που κάποιος είναι αγκαλιά με έναν άνθρωπο…Τραγικό!»
Η σοκαριστική αποκάλυψη του Γιώργου Λιάγκα για τον θάνατο του πατέρα του: «Tους είπα αφήστε τον να φύγει»
Συγκινεί η Κωνσταντίνα: «Έχουν περάσει πλέον 50 χρόνια, χάθηκαν όλες οι ελπίδες για τον πατέρα μου»
Όλα τα νεότερα για τoν Δημήτρη Κόκοτα: «Οι γιατροί του μίλησαν και ανταποκρίθηκε, αποκτά συνείδηση»
Ο 41χρονος πρώην σύντροφός της Πριγκίπισσας Βεατρίκης βρέθηκε νεκρός από υπερβολική δόση, στο Μαϊάμι
Αργύρης Ξάφης: «Ήμασταν στη σκηνή με την Καρυοφυλλιά Καραμπέτη και άρχισαν να μας πετάνε αυγά»
Σπύρος Χατζηαγγελάκης: «Είμαι ελεύθερος και ανοιχτός στις απόψεις μου για τα ερωτικά. Μοιάζω σαν αναίσθητος»
Βίκυ Βολιώτη: «Mε τον σύζυγό μου, δεν ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Έχουμε σκεφτεί πολλές φορές τον χωρισμό»
Κερασία Σαμαρά: «Έχω βιώσει κακοποίηση στο θέατρο αλλά σώπασα. Είναι κάτι που μετανιώνω»
Το καλοκαίρι στην Πύλο ο γάμος του Γιάννη Αντετοκούνμπο - Καλεσμένα όλα τα Σεπόλια