Ο Tus τα «πήρε» και άρχισε να… κράζει τον Sin Boy! «Θέλει ταλέντο να είσαι ατάλαντος με επιτυχία»

Ο Tus βρέθηκε στην εκπομπή The 2night Show και μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για όλα αυτά που τον ενοχλούν στη ραπ και τραπ μουσική την οποία υπηρετεί εδώ και χρόνια με επιτυχία. 

Ο τραγουδοποιός του συγκεκριμένο είδους μουσικής, θέλησε να μιλήσει για όλα όσα τον ενοχλούν στον χώρο του, θεωρώντας υπεύθυνους τους νέους καλλιτέχνες που δεν σέβονται, όπως είπε, τους παλιούς. 

Η χειρότερη στιγμή της ζωής του και πώς συνδέεται με τον τραγικό θάνατο του Παντελίδη!

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

«Οι νέοι ράπερς χωρίς το auto-tune (σ.σ. εφαρμογή που αλλοιώνει τη φωνή) δεν είναι τίποτα. Δεν έχουν ατάκες, δεν έχουν προσωπικότητα και δεν έχουν φωνή» είπε μεταξύ άλλων ο Tus, κατά κόσμον Χρήστος Τούσης ο οποίος χαίρει του σεβασμού των συναδέλφων του μιας και βρίσκεται στον χώρο πολλά χρόνια. Ο ίδιος, αν και φωτογράφισε αρκετές φορές τον καλλιτέχνη που θεωρεί υπεύθυνο για όλα τα παραπάνω, δεν είπε ούτε μία φορά το όνομά του, με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου να επισημαίνει ότι καταλαβαίνει πως αναφέρεται ο τραγουδιστής στον Sin Boy, ο οποίος γνωρίζει αυτόν τον καιρό επιτυχία με το τραγούδι του "ΜΑΜΑ".

Ο Tus όμως ούτε διέψευσε ούτε επιβεβαίωσε τα λεγόμενα του παρουσιαστή προτιμώντας να συνεχίσει το... κράξιμο λέγοντας χαρακτηριστικά μεταξύ άλλων: «Δεν έχουν φωνή, δεν έχουν προσωπικότητα, δεν έχουν τίποτα».

«Πάρα πολλοί έχουν μπερδέψει το trend με το νούμερο ένα. Κι εσύ, επειδή τσέκαρα λίγο τις εκπομπές σου που έχεις φέρει διάφορους κατά καιρούς, παρουσιάζεις κάποιον ως νούμερο ένα και ως ο καλύτερος ράπερ στην Ελλάδα. Για να είναι αυτός ο καλύτερος ράπερ στην Ελλάδα, όλοι οι άλλοι πρέπει να είναι χειρότεροι. Οπότε, τεχνικά θεωρώ ότι δεν είναι όλοι οι άλλοι χειρότεροι.

Απλά μπορείς να παρουσιάσεις κάποιον ως trend στις μικρές ηλικίες, hot στη νεολαία, οκ το δέχομαι. Αλλά δεν μπορείς να βγάλεις κάποιον και να πεις “ο νούμερο ένα ράπερ στην Ελλάδα” ή “ο καλύτερος ράπερ στην Ελλάδα αυτή τη στιγμή”. Ας αλλάξουμε λίγο είδος μουσικής, είναι σαν φέρεις τον Αργυρό, ο οποίος έχει 24 εκατ. views και να λες ο καλύτερος τραγουδιστής στην Ελλάδα, επειδή ο Πάριος δεν έχει 24 εκατ. views. Με πειράζει αυτός ο τίτλος, ο νούμερο ένα και ο καλύτερος ράπερ», είπε ο Tus.

Δείτε στα βίντεο τι άλλο είπε ο Tus...

 

Όταν ο παρουσιαστής τον ρώτησε ποια ήταν η χειρότερη στιγμή που έζησε ποτέ, ο Tus, κατά κόσμον Χρήστος Τούσης, μίλησε από καρδιάς και αποκάλυψε κάτι που δεν γνώριζαν πολλοί.

«Η χειρότερη στιγμή μου ήταν, όταν είχα πει ότι δεν μου άρεσε μουσικά ο Παντελίδης και μετά πέθανε» παραδέχτηκε ο Tus και εξήγησε ότι εκείνες τις ημέρες δεν ένιωθε καθόλου καλά καθώς του έστελναν πολύ άσχημα μηνύματα για ό,τι είχε πει. Τότε αποφάσισε να κάνει μία ανάρτηση και να ξεκαθαρίσει τα πράγματα για να σταματήσει ό,τι είχε άθελά του δημιουργήσει.

Ο Tus τόνισε πως μπορεί να μην του άρεσε η μουσική που πρέσβευε ο Παντελής Παντελίδης όμως ξεκαθάρισε πως δεν θα μπορούσε ποτέ να φανταστεί ό,τι θα συνέβαινε στον άτυχο λαϊκό τραγουδιστή λίγες ημέρες μετά.

Δείτε τι άλλο είπε στο βίντεο.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Αλέξης Γεωργούλης: «Δεν τρόμαξα, πανικοβλήθηκα κι ένιωσα ότι δεν μπορούσα να αντιδράσω πουθενά»
Πάνος Μουζουράκης: «Το παιδί μου έχει ξυπνήσει μια νέα ευτυχία.  Την κάναμε κιόλας τη βάφτιση!»
Θεοφανία Παπαθωμά: «Προσπαθούν κάθε μέρα να σε σκοτώσουν με χημικά. Δεν είναι αφρικανική σκόνη!»
Bαρύ πένθος για τη Βίκυ Καγιά - Πέθανε ο πατέρας της - Το μήνυμα και η φωτογραφία στα social media
Ελεονώρα Μελέτη: «Ως παρουσιάστρια καθημερινής εκπομπής, βγάζω περισσότερα χρήματα από ό,τι ένας ευρωβουλευτής»
H Βέφα Αλεξιάδου απαντά στο: «Έχει περάσει τα 80α! Δεν έχει να προσφέρει κάτι. Ένας κουρασμένος άνθρωπος»
H Άλκηστις Πρωτοψάλτη ήρθε αντιμέτωπη με καρχαρία στον Ινδικό Ωκεανό - Όσα είπε on camera
Αθηναΐς Νέγκα: «Αισθάνομαι μονίμως ανεπιθύμητη, κανείς δε θέλει να είναι μαζί μου. Με χαρακτήριζαν μάγισσα»
Ραγίζει καρδιές ο Γιώργος Γιαννιάς για την απώλεια των γονιών του: «Νιώθω μισός»
Κώστας Αποστολάκης: «Αισθάνθηκα ότι αδίκησα την κόρη μου σε πράγματα άυλα, μη φθαρτά, ψυχολογικά»