«Με σόκαραν όσα γράφτηκαν για τη διαμάχη μου με τον Μουρούτσο γιατί ήταν πολύ... προσωπικά!»

Στην εκπομπή “Μετά τα μεσάνυχτα” της Ελεονώρας Μελέτη βρέθηκε η Αναστασία Περράκη. Το γνωστό μοντέλο παραδέχθηκε πως την είχε πληγώσει πολύ η πρώτη της συμμετοχή στα καλλιστεία όπου δεν κατάφερε να πάρει κάποιο τίτλο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ:  Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Επίσης, δήλωσε πολύ ευτυχισμένη στο πλευρό του συντρόφου της, ενώ αποκάλυψε άγνωστες πτυχές της γνωριμίας και της σχέσης τους. Έλαμπε όταν μίλησε για την κόρη που απέκτησε με τον Ολυμπιονίκη Μιχάλη Μουρούτσο και απάντησε σε όλα γύρω από τον πολυσυζητημένο χωρισμό και τη δικαστική τους διαμάχη.

Πριν λίγο καιρό, δημοσιεύματα ανέφεραν τα όσα ειπώθηκαν στην αίθουσα του δικαστηρίου και οι αποκαλύψεις που έγιναν, με αποτέλεσμα, η Αναστασία Περράκη να σοκαριστεί, αφού ήταν πολύ προσωπικές λεπτομέρειες και υπάρχει κι ένα παιδί, όπως χαρακτηριστικά είπε, και αυτό ήταν κάτι που δεν ήθελε να συμβεί.

«Ήταν άκομψο αυτά που γράφτηκαν γιατί ήταν πολύ προσωπικά πράγματα. Βγήκαν πολλές λεπτομέρειες και δεν ήταν σωστό γιατί υπάρχει και ένα παιδί και πρέπει να υπάρχει ένα μέτρο σε αυτά που γράφονται» εξήγησε στην Ελεονώρα Μελέτη και συνέχισε:

«Επειδή υπήρχε μεγάλος θυμός, γι’ αυτό άφησα να περάσουν κάποια χρόνια , μήπως τα βρούμε εξωδικαστικά, αλλά τελικά αυτό δεν συνέβη και όλα πήραν τον δρόμος τους».

Δείτε όλα όσα είπε στην εκπομπή «Μετά τα μεσάνυχτα» στο video που ακολουθεί:

«Εγώ ποτέ δεν έκρυψα ότι υπήρχαν διαφορές μεταξύ μας. Και όποτε με ρωτούσαν πάντα απαντούσα ότι υπήρχαν προβλήματα. Θεωρώ άκομψο αυτά τα οποία γράφτηκαν, ήταν πολύ προσωπικά θέματα. Εγώ σοκαρίστηκα για πρώτη φορά, παρότι έχουν γραφτεί διάφορα κατά καιρούς. Με σόκαρε το ότι βγήκαν πολλές λεπτομέρειες, υπάρχει ένα παιδί κι έπρεπε να μπει ένα όριο στο τι γράφεται», είπε μεταξύ άλλων η Αναστασία Περράκη.

 

Όσον αφορά τη σχέση της με τον Χρήστο Μπίρμπα, εξήγησε ότι τα εφτά χρόνια που τους χωρίζουν φαίνεται ότι δεν τους απασχολούν, αφού εκείνα που τους ενώνουν είναι πολύ περισσότερα.

Η Αναστασία και ο Χρήστος αγαπάνε τα ταξίδια και συχνά πραγματοποιούν αποδράσεις είτε σε διάφορα μέρη της Ελλάδας είτε στο εξωτερικό και μάλιστα μας δείχνουν το πόσο όμορφα περνάνε μέσα από τα social media.

Το μοντέλο αποκάλυψε πότε γνωρίστηκαν και πότε είπαν ότι είναι ζευγάρι.

Οι δυο τους απολαμβάνουν τον έρωτά τους και αδιαφορούν για τα όσα μπορεί να λέγονται, αφού όπως είπε, όλα αυτά τα χρόνια που είναι μαζί έχουν ακουστεί αρκετά.

Η Αναστασία Περράκη αποκάλυψε ότι έχει μιλήσει στην κόρη της για τον σύντροφό της και μάλιστα οι δυο τους φαίνεται να τα πηγαίνουν καλά, αφού ο Χρήστος βοηθάει την 10χρονη κόρη της και στα μαθηματικά, αφού είναι αρκετά καλός λόγω των σπουδών του.

Δείτε όλα όσα είπε στο video που ακολουθεί:

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Δημήτρης Κόκοτας-Υπέστη έμφραγμα
Γιώργος Παπαγεωργίου: «Δεν ξέρουμε αν θα κάνουμε βάφτιση του παιδιού μας με την Δανάη Μιχαλάκη»
Boom! Δημήτρης Λάλος και Μαριλίτα Λαμπροπούλου είναι ζευγάρι και στη ζωή;
Η αντίδραση του συνιδιοκτήτη Κώστα Πηλαδάκη για το εκκλησάκι που θάφτηκε στη βίλα του Αντώνη Ρέμου
Αντίνοος Αλμπάνης: «Έπρεπε να αποφασίσω αν έχει νόημα να το μοιραστώ ή να συνεχίζω να λέω ψέματα»
Rebel Wilson: «Έκανα πρώτη φορά σεξ στα 35 μου, δεν χρειάζεται να βιάζεται κανείς»
Η ανακοίνωση για το μνημόσυνο του Βασίλη Καρρά & η συναυλία αφιέρωμα προς την μνήμη του
Η επέμβαση αφαίρεσης όγκου της Μαριαγάπης Ξυπόλια: «Αφαίρεσα ένα ολόκληρο κομμάτι απ’ την πλάτη μου»
Δικηγόρος Μαίρης Χρονοπούλου: «Υπάρχουν πολλά ερωτήματα και σκοτεινά σημεία στην υπόθεση»
Γιώργος Παπαδόπουλος για τη σύζυγό του: «Μου αρέσει που είναι ντροπαλή, είναι σέξι η ντροπαλότητα»