Ηλίας Βρεττός: Έχω φάει ξύλο από γυναίκα!

Ο Ηλίας Βρεττός ταξίδεψε στην Λισαβόνα με τον Νίκο Κοκλώνη και δεν δίστασε να μιλήσει για θέματα που αφορούν την προσωπική του ζωή. Εξομολογήθηκε μάλιστα για πρώτη φορά ότι έχει φάει ξύλο από γυναίκα.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Αυτή την Κυριακή 9 Ιουνίου, στις 18.00 το απόγευμα, ο Νίκος Κοκλώνης ολοκληρώνει το «γύρο του κόσμου» μέσα από το Celebrity Travel για την φετινή τηλεοπτική σεζόν και μαζί με τον Ηλία Βρεττό θα επισκεφθούν την Λισαβόνα.

Ο Ηλίας Βρεττός θα μιλήσει στον Νίκο για μια ξεχωριστή σχέση που απέκτησε μέσα από το Dancing With The Stars και τη συγκίνηση για τον τρόπο που του στάθηκε στη δύσκολη στιγμή του, θα μιλήσει για την προσωπική του ζωή ξεκαθαρίζοντας φήμες για όλα όσα έχουν κατά καιρούς γραφτεί, θα παραδεχτεί πως ο ίδιος δεν έχει ποτέ σηκώσει χέρι σε γυναίκα, αλλά του έχει συμβεί να τον χτυπήσει γυναίκα, ενώ θα αποκαλύψει την άβολη θέση στην οποία τον έφερε συνάδελφός του όταν τον προσέγγισε ερωτικά.

«Ο έρωτας παίζει σημαντικό ρόλο στη ζωή μου και αυτή τη στιγμή, μπορώ να σου πω με το χέρι στην καρδιά, ότι είμαι πάρα πολύ καλά» ανέφερε αρχικά ο Ηλίας Βρεττός και συνέχισε: «Είμαι ένας άνθρωπος που έχω καεί πάρα πολύ από τα ερωτικά μου, και πολλές φορές πήραν μεγαλύτερη διάσταση από την δουλειά μου. Δεν είμαι διατεθειμένος να επιτρέψω να μου συμβεί ξανά. Θέλω να μιλάω με τη δουλειά μου και τα τραγούδια μου. Δεν θέλω τίποτα να επισκιάσει αυτό το οποίο έχω χτίσει δέκα χρόνια με κόπο και ιδρώτα».

«Μου έχει κάνει κακό στη δουλειά μου που ήμουν με συγκεκριμένους ανθρώπους» ανέφερε και αναφορικά με τη σχέση που διατηρεί τώρα με μία κοπέλα εκτός χώρου εξήγησε: «Πολλές φορές βρέθηκαν δίπλα μου κοπέλες, οι οποίες μόλις βγήκαν στην δημοσιότητα άλλαξαν και ψωνίστηκαν».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Στέλιος Ρόκκος – Λελέ Γκόφα: Bροχερό road trip με την μηχανή στην Ιταλία
Δέσποινα Βανδή – Βασίλης Μπισμπίκης: Χέρι χέρι στα σοκάκια της Μυκόνου για το φετινό Πάσχα
Η φωτο της Ελένης Μενεγάκη από τις πασχαλινές διακοπές - Αμακιγιάριστη & αχτένιστη παραμένει πανέμορφη
Στην Πάρο για το Πάσχα, μαζί με τους γιους και τους κολλητούς της, η Ντορέττα Παπαδημητρίου
Πασχαλινές διακοπές στην Μύκονο για την Κατερίνα Καινούργιου - Ποιος την φιλοξένησε στο ξενοδοχείο του;
Τα νέα μαγευτικά στιγμιότυπα Κωνσταντίνου Βασάλου & Μαρίας Παπαγεωργίου από το εξωτικό ταξίδι τους
Τάνια Μπρεάζου – Γιώργος Αμούτζας ξανά στη Ρουμανία - Πασχαλινό ταξίδι για το ερωτευμένο ζευγάρι
Το μήνυμα στην Μπέττυ Μαγγίρα που αποδεικνύει ότι η Μαρία Αντωνά έπεσε θύμα χάκερ
Η πρώτη κοινή φωτογραφία της Μαριάντας Πιερίδη, με τον νέο της σύντροφό, Πάνο Ιωάννου, στη Σαντορίνη
Η παρατήρηση που δέχτηκε από θρησκόληπτο follower της η Κόνι Μεταξά και η αντίδρασή της