Και άλλο σοκαριστικό βίντεο από το θανατηφόρο τροχαίο του Ζάρλα!

Προσοχή! Οι εικόνες σοκάρουν! Περαστικοί κατέγραψαν εικόνες φρίκης στη λεωφόρο Συγγρού... Οι πρώτες δηλώσεις των γονιών του! 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Ο Πάνος Ζάρλας έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα τα ξημερώματα της Παρασκευής και ο θάνατός του «πάγωσε» τους πάντες. Ο νικητής του Power of Love 1 σκοτώθηκε ακαριαία. Ο 28χρονος έχασε τον έλεγχο της μηχανής που οδηγούσε ενώ κινούνταν στη Λεωφόρο Συγγρού, στο ύψος του Ωνασείου, με αποτέλεσμα να «καρφωθεί» στα προστατευτικά κιγκλιδώματα και να βρει τραγικό θάνατο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ:  Δείτε όλα τα βίντεο ντοκουμέντα από το θανατηφόρο δυστύχημα του Πάνου Ζάρλα

Το δυστύχημα στο οποίο έχασε τη ζωή του ο Πάνος Ζάρλας στη λεωφόρο Συγγρού, κατέγραψαν οι κάμερες της τροχαίας. Ωστόσο, ένα νέο βίντεο που κατέγραψαν περαστικοί, έφερε στη δημοσιότητα η Κατερίνα Καινούργιου στην εκπομπή Ευτυχείτε το πρωί της Δευτέρας. Οι εικόνες είναι σοκαριστικές…

Η διαλυμένη σε πολλά κομμάτια μηχανή του 28χρονου, φανερώνει τη σφοδρότητα της σύγκρουσης. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ο Πάνος Ζάρλας διαμελίστηκε. Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο και αντίκρισαν τις φρικιαστικές εικόνες, δεν άντεξαν και ξέσπασαν σε κλάματα.

 

Στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη «Αλήθειες με τη Ζήνα», μίλησαν το πρωί της Δευτέρας, η μητέρα και ο πατέρας του Πάνου Ζάρλα.

«Θέλω να πάω το παιδί μου εκεί που πρέπει να πάει, τίποτε άλλο! Ευχαριστώ πάρα πολύ για όλα και ένα ευχαριστώ που τον αγαπήσατε… Το βράδυ δεν ήμουν στο πάρτι των γενεθλίων του, δεν πρόλαβα να πάω! Θα συνοδεύσω το παιδί μου στην Μυτιλήνη…», είπε χαρακτηριστικά ο Λάζαρος Ζάρλας.

«Εγώ μένω στην Μυτιλήνη, οπότε θα ήθελα το παιδί μου να το πάρω κοντά μου. Όταν ολοκληρωθεί η νεκροψία, η σωρός του θα ταξιδέψει και την Τρίτη έχει κανονιστεί η κηδεία του. Ο καθένας αγαπιέται από τις χάρες του και ο Πάνος έχει αγαπηθεί πολύ επομένως είχε πολλές χάρες! Δέχτηκε περισσότερο αγάπη από ότι πόλεμο… Είναι πολύ ευχάριστο να ξέρεις ότι το παιδί σου αγαπήθηκε. Δυστυχώς δεν είμαι σε θέση να εξακριβώσω αν φόραγε κράνος. Ωστόσο με ενημέρωσαν από την τροχαία ότι το ατύχημα ήταν τόσο σφοδρό που είτε είχε κράνος είτε όχι δεν θα τον έσωζε. Γιόρτασα τα τελευταία του γενέθλια εκείνο το βράδυ… Εμείς ήμασταν μία παρέα που αποφασίσαμε να του κάνουμε έκπληξη, δεν ήξερε καν ότι θα ερχόμασταν και προφανώς είχε κανονίσει κάτι άλλο! Εγώ προσπαθώ να αντέξω γιατί αυτή είναι η υποχρέωσή μου» είπε χαρακτηριστικά η Στέλλα Νικολάου, η μητέρα του αδικοχαμένου Πάνου Ζάρλα.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ:

 

Η κηδεία του νικητή του Power of love 1, θα πραγματοποιηθεί αύριο, Τρίτη (4/6), στην ιδιαίτερη πατρίδα του, τη Μυτιλήνη, όπου οι φίλοι και οι συγγενείς θα του πουν το τελευταίο αντίο με πόνο ψυχής, αφού ακόμα κανείς δεν μπορεί με τίποτα να πιστέψει πως ο Πάνος δεν είναι πια μαζί μας και έχει φύγει από τη ζωή.

Δείτε τι δήλωσε η μητέρα του Πάνου Ζάρλα στην εκπομπή «Μαζί σου» και ποια είναι η επιθυμία της:

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Γιώργος Παπαγεωργίου: «Δεν ξέρουμε αν θα κάνουμε βάφτιση του παιδιού μας με την Δανάη Μιχαλάκη»
Boom! Δημήτρης Λάλος και Μαριλίτα Λαμπροπούλου είναι ζευγάρι και στη ζωή;
Η αντίδραση του συνιδιοκτήτη Κώστα Πηλαδάκη για το εκκλησάκι που θάφτηκε στη βίλα του Αντώνη Ρέμου
Αντίνοος Αλμπάνης: «Έπρεπε να αποφασίσω αν έχει νόημα να το μοιραστώ ή να συνεχίζω να λέω ψέματα»
Rebel Wilson: «Έκανα πρώτη φορά σεξ στα 35 μου, δεν χρειάζεται να βιάζεται κανείς»
Η ανακοίνωση για το μνημόσυνο του Βασίλη Καρρά & η συναυλία αφιέρωμα προς την μνήμη του
Η επέμβαση αφαίρεσης όγκου της Μαριαγάπης Ξυπόλια: «Αφαίρεσα ένα ολόκληρο κομμάτι απ’ την πλάτη μου»
Δικηγόρος Μαίρης Χρονοπούλου: «Υπάρχουν πολλά ερωτήματα και σκοτεινά σημεία στην υπόθεση»
Γιώργος Παπαδόπουλος για τη σύζυγό του: «Μου αρέσει που είναι ντροπαλή, είναι σέξι η ντροπαλότητα»
Η επιζήσασα της τραγωδίας των Τεμπών, Ευδοκία Τσαγκλή: «Είναι επώδυνο, δολοπλόκο & κακό θρίλερ»