Το νοσοκομείο, η απρόσμενη εγκυμοσύνη και τα σοβαρά προβλήματα της Χατζίδου!

Η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου βρέθηκαν καλεσμένοι στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, The 2night show, και αποκάλυψαν το όνομα που θα δώσουν στην κόρη τους! 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Από τον τρόπο που ερωτεύτηκαν με την πρώτη ματιά μέχρι το γάμο τους αλλά και το όνομα που έχουν αποφασίσει να βαφτίσουν την κόρη τους που περιμένουν σε λίγους μήνες από τώρα.

Η τραγουδίστρια και ο γνωστός αθλητής και personal trainer δεν έκρυψαν το πόσο ευτυχισμένοι είναι. Η Ελένη μίλησε για τη σχέση τους που ξεκίνησε τον περασμένο Αύγουστο και δεν έκρυψε την ευτυχία που βιώνει στο πλευρό του συντρόφου της.

Το ζευγάρι πρόκειται να παντρευτεί τον Ιούνιο με πολιτικό γάμο πριν τον ερχομό του παιδιού τους, όμως, όπως είπαν και οι δύο, πρόκειται να παντρευτούν και με θρησκευτικό γάμο τον οποίο θα συνδυάσουν με τη βάφτιση της κόρης τους.

Μάλιστα, εξέπληξαν ευχάριστα τον παρουσιαστή, αποκαλύπτοντας για πρώτη φορά το όνομα της μικρής που δεν το γνωρίζουν, όπως είπαν, ούτε οι γονείς τους.

Το ζευγάρι λοιπόν ανακοίνωσε πως η μικρή τους θα πάρει δύο ονόματα, Μελίτα και Δήμητρα. Μελίτα επειδή τους άρεσε πολύ ως όνομα και Δήμητρα από τη μητέρα του Ετεοκλή.

Δείτε τι άλλο αποκάλυψαν στο βίντεο που ακολουθεί.

 

Η Ελένη Χατζίδου δεν ήξερε ότι ήταν έγκυος, και όπως περιέγραψε, εκείνη την ημέρα (ήταν Ιανουάριος) είχε μία εμφάνιση στην Καλαμάτα.

Όμως, είχε αφόρητους πόνους στην κοιλιά και ο Ετεοκλής την πήγε στο νοσοκομείο. Εκεί λοιπόν, λίγο πριν μπει για να βγάλει ακτινογραφία, τη ρώτησαν οι νοσοκόμες αν υπήρχε πιθανότητα εγκυμοσύνης και εκείνη δεν ήξερε τι έπρεπε να απαντήσει. Την απάντηση την έδωσε λίγο αργότερα μία νοσοκόμα που όπως είπαν και οι δύο, δεν θα ξεχάσουν ποτέ ως φυσιογνωμία αφού τους το ανακοίνωσε με μεγάλη χαρά.

Όμως, η Ελένη δεν έκρυψε ότι τον πρώτο καιρό της εγκυμοσύνης της πέρασε πολύ δύσκολα. Συνεχώς αναγούλες, τόσο που δεν μπορούσε να σηκωθεί από τον καναπέ και το κρεβάτι.

Δείτε παρακάτω τι άλλο αποκάλυψε η Ελένη Χατζίδου για τις στιγμές εκείνες που δεν θα ξεχάσει ποτέ...

 

Φτηνά τη… γλίτωσε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου έχοντας απέναντί του τον Ετεοκλή Παύλου καθώς του αποκάλυψε ότι είχε ξαπλώσει με τη γυναίκα του Ελένη Χατζίδου.

Φυσικά επρόκειτο για γύρισμα κατά το παρελθόν όμως ο γνωστός γυμναστής και πρωταθλητής δεν αστειεύεται. Όταν ο παρουσιαστής του αποκάλυψε την… ιστορία του με την Ελένη Χατζίδου, εκείνος αγρίεψε αρχικά όμως όταν ο Γρηγόρης του εξήγησε ότι επρόκειτο για γύρισμα και τίποτα παραπάνω, εκείνος ηρέμησε και φυσικά το γύρισε στην πλάκα αφού όπως είπε, είχε δει το βίντεο και ήξερε ακριβώς τι είχε συμβεί ανάμεσά τους! 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Πρώτο θέμα συζήτησης το διαζύγιο της Αθηνάς Οικονομάκου και του Φίλιππου Μιχόπουλου
Μαρία Σολωμού: «Αν ο γιος μου, μου έλεγε πως έχει σχέση με συμμαθήτριά μου, θα τον άφηνα να το ζήσει»
Αιμιλία Υψηλάντη: «Οι γονείς μου ήταν το σκάνδαλο της επαρχίας, δεν καταλάβαινε τίποτα ο πατέρας μου»
Γιώργος Μπένος: «Δέχτηκα bullying στο γυμνάσιο, με έδειχναν με το δάχτυλο γιατί έκανα παρέα με κορίτσια»
Γιώργος Αγγελόπουλος: «Ίσως έπρεπε να φύγει η μητέρα μου, για λόγους που δεν καταλαβαίνω τώρα»
Ο Ηλίας Ψινάκης αντί να ζητήσει συγγνώμη, δημιουργήσε θέμα για Λιόλιου & Συνατσάκη - H oργή της Αναστασοπούλου
Ιωάννης Απέργης: «Η νονά μου με παράτησε. Στην Αλβανία βαφτίζουν τα παιδιά για να ξεπλύνουν μία αμαρτία»
Νίκος Μπάρκουλης: «Έφαγα κέρατο, παρέλυσαν τα πόδια μου. Η κοπέλα μου πήγε με όλους μου τους φίλους»
Συγκινεί η Άννα Κουτσαφτίκη: «Έχασα τον πατέρα μου και έμεινα έγκυος»
Οι γιατροί ζήτησαν στον Δημήτρη Κόκοτα να ανοιγοκλείσει τα μάτια και εκείνος ανταπεξήλθε