Πέθανε η Τζούλια Μπάρκα

Έφυγε από τη ζωή η Τζούλια Μπάρκα και η είδηση του θανάτου της σκόρπισε θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Η Τζούλια Μπάρκα τα τελευταία χρόνια αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας. Τον Φεβρουάριο είχε μιλήσει στην εκπομπή «Μαζί σου» στον ΣΚΑΪ και στην Τατιάνα Στεφανίδου, όπου είχε αναφέρει πως πάσχει από νεφρική ανεπάρκεια και καρκίνο.

 

Η μητέρα της δεν μπορεί να πιστέψει αυτό που έχει συμβεί και ράγισε καρδιές, λέγοντας:

«Βλέπω να με κοιτάει με το κεφάλι της κατάματα, μόλις φτάνουμε στην είσοδο του νοσοκομείου κάτω το κεφάλι. Τα έζησα όλα αυτά. Ένιωσα πάρα πολύ άσχημα. Λέω πάει το παιδί μου, το έχασα. Νόμιζα λιποθύμησε. Έρχεται ο γιατρός και μου είπε ότι απεβίωσε. Την τάιζα και μου έλεγε μην με πιέζεις. Την άλλαζα και μου ζητούσε συγγνώμη. Πονούσε πάρα πολύ, δεν ήθελε να την ακουμπάω. Όταν την γύριζα στο πλάι πονούσε. Υπέφερε. Είδα τον μπαμπά της στον ύπνο μου».

«Καταρχήν, ευχαριστώ πολύ γιατί εσύ ήσουν το έναυσμα και μπήκαμε στο νοσοκομείο. Μας βοήθησες πάρα πολύ, σε αγαπάμε πάρα πολύ… Δεν τα κατάφερε Τατιάνα μου… Τέσσερις μήνες πολύ δύσκολοι, με πολύ πόνο, κάθε μέρα και την άφηνε κάποιο ζωτικό της όργανο. Αλλά είχε πείσμα, πάντα με το χαμόγελο, ήθελε να ζήσει…», είπε χαρακτηριστικά η αδερφή της Τζούλιας Μπάρκα, Γεωργία, στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου.

 

Η Τζούλια είχε κάνει την εμφάνισή της ως ηθοποιός το 1980, όπου έπαιξε σε διάφορες ταινίες. Την δεκαετία του 1990 αναδείχτηκε σε sex symbol με πολλές εμφανίσεις σε κέντρα και τηλεοπτικές εκπομπές.

Τα προβλήματα υγείας ξεκίνησαν το 2002. Κατά τη διάρκεια του σόου της σε νυχτερινό μαγαζί, η Τζούλια Μπάρκα αισθάνθηκε αδιαθεσία και κατέρρευσε στην πίστα. Στο Νοσοκομείο διαπιστώθηκε ότι είχε υποστεί σοβαρό εγκεφαλικό επεισόδιο. Έπεσε σε κώμα και ξύπνησε 40 μέρες μετά, με την μια πλευρά της να έχει παραλύσει αφού είχε υποστεί σοβαρό εγκεφαλικό.

Όπως αναφέρει η Espresso και ο Αλκίνοος Μπουνιάς, η ίδια άφησε την τελευταία της πνοή από εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη στο σπίτι της στη Θεσσαλονίκη.

Οι τελευταίες ημέρες ήταν πολύ δύσκολες για την Τζούλια Μπάρκα, καθώς υπέφερε από φρικτούς πόνους. Το συγκλονιστικό είναι πως η Τζούλια Μπάρκα «έφυγε» στην παρουσία της μάνας της, της κυρίας Ευτυχίας.

 

Η Τζένη Χιλουδάκη, την αποχαιρέτισε με λόγια καρδιάς.... 

Συγκεκριμένα η Τζένη Χειλουδάκη την αποχαιρέτισε με μια ανάρτηση στο Facebook στην οποία αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στις τηλεοπτικές τους «κόντρες».

«Στις εποχές της απόλυτης νιότης και τρέλας, αυτές τις εποχές που με τύφλωναν ανόητα και ανούσια πράγματα ξοδεύτηκα σε απόλυτες ξεφτίλες στα τηλεοπτικά καναλάκια… Δυστυχώς ,αυτό θα με στοιχειώνει μέχρι την τελευταία μου ανάσα… Όμως προχώρησα και αγκάλιασα τα πραγματικά όμορφα αυτής της ζωής… Όσο και να φτύνω όμως τα ξεχασμένα ανόητα χρόνια εκείνα που η δίψα για δημοσιότητα έκανε το τέρας μέσα μου να κυριαρχεί, δεν μπορώ να μην αναφέρω ότι ακριβώς αυτά τα χρόνια έπλασαν τη Τζένη του σήμερα… Αντίο Τζούλια… Δεν υποφέρεις πια… Είσαι χαρούμενη και γελάς, ενώ ταξιδεύεις στο σύμπαν…» έγραψε χαρακτηριστικά η Τζένη Χειλουδάκη. 

 

Aνάμεσα στους καλλιτέχνες που αποχαιρετούν την Τζούλια και η Καίτη Φίνου, η οποία με ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook, αποχαιρέτησε την φίλη της.

«Δεν σε ‘χω ούτε σε μια φωτογραφία μόνη σου και δεν θέλω να ανεβάσω από τις φωτογραφίες σου που «πουλούσαν». Πήγες εκεί πάνω και συ να βρεις το Λιζάκι, την Πόπη τον Σταθάκη μας… Καλή αντάμωση… Καλό ταξίδι αγαπημένη Γιούλη Μπάρκα…», έγραψε η Καίτη Φίνου.

 

Το μήνυμα του Νίκου Μαστοράκη για τη Τζούλια Μπάρκα:

«ΑΝΤΙΟ ΤΖΟΥΛΙΑ, ΨΥΧΟΥΛΑ ΚΑΛΗ

Στο «Αργά,» ο Θοδωρής Αθερίδης είχε πει: «Θα γυρίσουμε σελίδα, έτος, περιεχόμενο και πρόσωπο κάνοντας rewind σε μια θλιβερή ιστορία. Τη Τζούλια Μπάρκα του 2002 και τη Τζούλια Μπάρκα του 2008. Ήταν μια ιστορία ανθρώπινης αδικίας για μια γυναικά που ποτέ δεν πείραξε κανένα και την πείραξαν πολλοί. Το 2002 η Τζούλια Μπάρκα, τηλεπερσόνα και celeb των ταμπλοϊντς μπλέχτηκε σε ένα σκάνδαλο, έμπλεξε με την αστυνομία, κατηγορήθηκε, απολογήθηκε και στην κουβέντα του 2002 με τον Νίκο Μαστοράκη, απάντησε σε πολύ σκληρές ερωτήσεις. Έγινε σάλος με τα Naked News και το γδύσιμο της καθώς διάβαζε ειδήσεις και μετά, το αναπάντεχο. Ένα κρυολόγημα που έγινε πνευμονία και η πνευμονία έγινε εγκεφαλικό που την άφησε με κινητικά και όχι μόνο προβλήματα. Τα δυο rewind σε ένα (με απόσταση μερικών χρόνων το δεύτερο,) ολοκληρώνουν τη συγκλονιστική ιστορία της Τζούλιας Μπάρκα. Το δράμα μιας ζωής που, ακόμη και σήμερα, κάνει βήματα προόδου.»

Ένα πάνκαλο πλάσμα, η Τζούλια, χτυπημένη και από τον καρκίνο, μας άφησε για να πάει κοντά σε άλλους αγγέλους. Τη δραματική της ιστορία, την αφηγείται η ίδια, στο απόσπασμα από την εκπομπή «12,» αδελφάκι του «Aργά.»»

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Συγκινεί η Κατερίνα Αγαπητού: «Παππού μου ξέρεις πόσο χρονών γίνομαι σήμερα; Γίνομαι 40 παππού μου!»
Ξεσπά στα social media η κόρη της Άντζελας Δημητρίου: «Δεν είμαι μόνο εγώ που δεν δουλεύω! Aρκετές γυναίκες!»
Ο Γρηγόρης Πετράκος ξαναχτυπά μετά την.... αμφισβήτηση και της αφρικανικής σκόνης: «Ιδρυματοποιημένοι»
Επική ορκωμοσία στο Χαροκόπειο: Πήρε πτυχίο και ευχαρίστησε… την Απόλυτη! «Ευχαριστώ την Άννα Βίσση!»
Ιωάννα Μαλέσκου για τον σύντροφό της: «Τον ερωτεύτηκα πολύ, το παιδί ήρθε συνειδητά»
Σοφία Βόσσου: «Πεθαίνεις μου λέει ο γιατρός, παραμονή Πρωτοχρονιάς. Είχα φτάσει 37 κιλά»
Γιώργος Θεοφάνους: «Έχω ξεκάθαρες μνήμες από την εισβολή, ακόμα και τώρα στις βροντές, κλείνω τα αυτιά μου»
Η Ελεονώρα Μελέτη μιλά για το επίμαχο βίντεο με τον «γοητευτικό» Ηλία Κασιδιάρη και το #sexykasidiaris
Αυτό είναι το ποσό που πήρε σε «φακελάκι» ο καθηγητής, σύμφωνα με τον γιατρο - αδελφό του Γιάννη Καλλιάνου
Το μήνυμα όλο νόημα της Έλενας Μαυρίδου μετά τον χωρισμό από τον Δημήτρη Λάλο