Δευτέρα, 13 Ιουλίου, 2020 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Αυτός είναι ο επιχειρηματίας σύντροφος της Πάολα!

  25/05/2019 15:04
Αυτός είναι ο επιχειρηματίας σύντροφος της Πάολα!

Αυτός είναι ο επιχειρηματίας σύντροφος της Πάολα!

  25/05/2019 15:04

Επέστρεψε στην αγκαλιά του παλιού αγαπημένου της Μιχάλη Ποζίδη! Δείτε τους μαζί!Μετά από αρκετά σκαμπανεβάσματα, φήμες που δεν επιβεβαιώθηκαν ποτέ περί άλλου προσώπου και αρκετή... σιωπή, η Πάολα είναι ξανά καλά στην προσωπική της ζωή αφού επέστρεψε στην αγκαλιά του πρώην αγαπημένου της. 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Η επιτυχημένη λαϊκή τραγουδίστρια δείχνει να διανύει μία από τις καλύτερες περιόδους της ζωής της, απολαμβάνοντας την αγάπη του κόσμου αλλά και την αναγνώριση στην καριέρα που χτίζει εδώ και αρκετά χρόνια. Δεν είναι όμως καλά μόνο στα επαγγελματικά της αλλά και στην προσωπική της ζωή αφού έχει επιστρέψει ξανά η ισορροπία.

Και αυτό γιατί επέστρεψε, σύμφωνα με τη Realnews, στην αγκαλιά του πρώην αγαπημένου της με τον οποίο ήταν μαζί έξι ολόκληρα χρόνια.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, οι δυο τους το περασμένο φθινόπωρο είδαν γκρίζα σύννεφα όχι μόνο να επισκιάζουν τη σχέση τους, αλλά και να τους οδηγούν στην απόφαση να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους. Όμως, από τότε, κάποιοι υποστήριζαν ότι δεν είχαν πέσει οριστικά οι τίτλοι τέλους μιας και η σχέση τους υπήρξε πολύ δυνατή.

Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι η Πάολα έχει επιστρέψει στην αγκαλιά το πρώην συντρόφου της εδώ και περίπου δύο μήνες. «Η μικρή περίοδος που έμειναν χωριστά τους έκανε να συνειδητοποιήσουν πόσο πολύ αγαπιούνται. Μετά την επανασύνδεση είναι πιο ευτυχισμένοι από ποτέ» αναφέρει πηγή από το περιβάλλον της.

Δείτε για ποιον επιχειρηματία πρόκειται, ο οποίος έχει γίνει ξανά ο φύλακας άγγελος της τραγουδίστριας

Είναι ξανά μαζί με τον επί έξι χρόνια σύντροφό της, τον επιχειρηματία Μιχάλη Ποζίδη.
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας