Οι σταρ που αποκάλυψαν ότι είναι bisexual!

Δεν τους ενδιαφέρει αν έχεις άποψη! Αυτή είναι η ζωή τους και σε όποιον αρέσει! Τους είναι αρκετό που αρέσουν στον εαυτό τους!
 
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News  

Paris Jackson

H Jackson αποκάλυψε μέσω Instagram τις σεξουαλικές της προτιμήσεις τον Ιούλιο του 2018. Όταν ένας θαυμαστής της τη ρώτησε "Είσαι bi?" εκείνη απάντησε ως εξής: "έτσι το λέτε εσείς, άρα ναι, αλλά γιατί να βάζουμε ταμπέλες;". 

Tessa Thompson

Μιλώντας για τις σχέσεις της σε μια συνέντευξη στο Net-A-Porter τον Ιούνιο του 2018, η ηθοποιός είπε: "Μου αρέσουν οι άντρες αλλά και οι γυναίκες". 

Rita Ora

Η τραγουδίστρια μίλησε σχετικά μέσω του κομματιού της "Girls" και σε συνέντευξη στο Billboard, είπε, "Το τραγούδι αυτό αναφέρεται στην απελευθέρωση και στην ελευθερία, ένας ύμνος στην αποδοχή και σε αυτό που είμαστε.... υπάρχουν πολλοί τρόποι για να μιλήσεις γι' αυτό".

Angelina Jolie

Η Jolie, η οποία διατηρούσε σχέση με την ηθοποιό και μοντέλο Jenny Shimizu τη δεκαετία του 90, μίλησε για την αμφιφυλοφιλία της σε μια συνέντευξη το 2001 στο Movieline και είπε, “Όταν ήμουν 20 χρονών, ερωτεύτηκα κάποιον που έτυχε να είναι γυναίκα. Δεν φλέρταρα εδώ κι εκεί με γυναίκες. Απλώς ξαφνικά μου τράβηξε την προσοχή το πουλόβερ της και το πώς εφάρμοζε επάνω της το παντελόνι της και συνειδητοποίησα, ω Θεέ μου! ότι την έβλεπα με ερωτικό μάτι. Ήθελα να είμαι κοντά της επειδή ένιωθα πράγματα για εκείνη. Η αλήθεια είναι ότι αγαπώ τους ανθρώπους". 

Drew Barrymore

Σε μια συνέντευξη το 2003 στο Contact Music, η Barrymore παραδέχθηκε ότι είναι bisexual και ανέφερε σχετικά, “Μου αρέσει το γυναικείο σώμα. Πιστεύω πως δύο γυναίκες μαζί είναι όμορφο θέαμα, όπως ακριβώς ένας άνδρας με μια γυναίκα. Το να είσαι με μια γυναίκα είναι σαν να εξερευνείς το σώμα σου αλλά μέσα από κάποιον άλλο". Η ηθοποιός παντρεύτηκε και χώρισε τρεις φορές με τους Jeremy Thomas, Tom Green και Will Kopelman. 

Kristen Stewart

Η σταρ του “Twilight” έχει μιλήσει πολλές φορές για τη σεξουαλικότητά της μετά τον χωρισμό της με τον συμπρωταγωνιστή της Robert Pattinson. Η 'αποκάλυψη' έγινε σε ένα επεισόδιο του “Saturday Night Live” τον Φεβρουάριο του 2017, και η Stewart είπε αργότερα στην Guardian τον Μάρτιο, ότι δεν καταλαβαίνει γιατί οι bisexuals θεωρούνται 'μπερδεμένοι'. "Δεν είμαστε καθόλου μπερδεμένοι. Για μένα, είναι ακριβώς το αντίθετο, είπε. Προσπαθώ να αποδεχθώ την ρευστότητα που υπήρχε πάντα. Φαίνεται όμως ότι μόλις τελευταία μας επιτρέπεται να μιλάμε γι' αυτό". 

Marlon Brando (1924-2004)

Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός ανέφερε ότι είναι bisexual σε μια συνέντευξη το 1976 και δήλωσε σχετικά, “Η ομοφυλοφιλία είναι τόσο της μόδας πλέον που δεν αποτελεί και κανένα σπουδαίο νέο. Όπως και πολλοί άλλοι άνδρες, έτσι κι εγώ είχα σεξουαλικές εμπειρίες με άνδρες και δεν ντρέπομαι για αυτό. Ποτέ δεν έδινα ιδιαίτερη σημασία στο τι σκέφτονταν οι άλλοι για μένα". 

David Bowie (1947-2016)

Ο θρύλος της ροκ το 1976 σε μια συνέντευξη στο Playboy, αποκάλυψε ότι είναι bisexual. “Δεν αρνούμαι ότι το χρησιμοποίησα μια χαρά. Υποθέτω ότι είναι το καλύτερο πράγμα που μου συνέβη. Και έχει και πλάκα", είπε. Ωστόσο, το 1983, ο σταρ είπε ότι το ότι αποκάλυψε ήταν το "μεγαλύτερο λάθος" που έκανε ποτέ. 

Amber Heard

Η Heard, η πρώην γυναίκα του Johnny Depp, αποκάλυψε ότι είναι bisexual σε μια συνέντευξή της το 2010 που δημοσιεύθηκε στο People. Η ηθοποιός ανέφερε ότι "ποτέ δεν έκρυψε" την σεξουαλικότητά της, η αποκάλυψη αυτή ωστόσο επηρέασε την καριέρα της. "Ήταν δύσκολο. Ήμουν η μόνη που λειτούργησε με αυτόν τον τρόπο, και ήταν δύσκολο γιατί κανείς δεν το είχε κάνει. Το έκανα παρόλο που όλοι μου έλεγαν ότι είναι σίγουρο ότι θα καταστρέψει την καριέρα μου". 

Megan Fox

Η Fox αναφέρθηκε στο γεγονός ότι είναι bisexual σε μια συνέντευξη το 2009 στο περιοδικό Esquire και δήλωσε, “Νομίζω πως οι άνθρωποι γεννιούνται bisexual και στη συνέχεια κάνουν υποσυνείδητες επιλογές βάσει των πιέσεων της κοινωνίας. Δεν έχω καμία αμφιβολία στο μυαλό μου σχετικά με την αμφιφυλοφιλία μου". 

Kesha

Σε μια συνέντευξή της το 2013 στο περιοδικό Seventeen, η ποπ σταρ μίλησε για τον σεξουαλικό της προσανατολισμό και είπε ότι της αρέσουν και οι άντρες και οι γυναίκες. "Δεν μου αρέσουν απλώς οι άντρες. Μου αρέσουν οι άνθρωποι. Δεν έχει να κάνει με το φύλο. Έχει να κάνει με την αύρα που έχει ο άλλος με τον οποίο είσαι", ανέφερε σχετικά.

Aaron Carter

Τον Αύγουστο του 2017, ο Αμερικανός τραγουδιστής αποκάλυψε ότι είναι bisexual σε ένα post στο Twitter το οποίο ανέφερε, “Δεν είναι ότι ντρέπομαι, απλώς ήταν ένα βάρος που κουβαλούσα για πολύ καιρό και θα ήθελα να το πετάξω από πάνω μου". 

Evan Rachel Wood

Η ηθοποιός αποκάλυψε ότι είναι bisexual το 2011 σε μια συνέντευξη στο περιοδικό Esquire. Μιλώντας σε ένα γκαλά για τα ανθρώπινα δικαιώματα τον Φεβρουάριο του 2017 είπε: "Ήταν σαν να άναψε ένα φως. Η λέξη αυτή δεν με έκανε πλέον να αισθάνομαι ότι βρίσκομαι στο περιθώριο. Με έκανε να νιώθω λιγότερο τρελή. Με έκανε να αισθάνομαι λιγότερο μόνη. Μου έδωσε ελπίδα". 

Bella Thorne

Η Thorne, η οποία υποδύθηκε τον ρόλο της CeCe Jones στη σειρά της Disney “Shake It Up,” αποκάλυψε στο Twitter το 2016 ότι είναι bisexual. Μετά από ένα post στο Snapchat όπου η Thorpe φιλιέται και αγκαλιάζεται με μια γυναίκα, ένας θαυμαστής της την ρώτησε: “είσαι bisexual;” και εκείνη απάντησε με ένα απλό “ναι”.

Shannon Purser

Η Purser, την οποία γνωρίσαμε στο ρόλο της Barbara Holland στη σειρά του Netflix “Stranger Things,” αποκάλυψε ότι είναι bisexual στο Twitter τον Απρίλιο του 2017. Στο post της έγραψε, “Δεν το κάνω αυτό γενικώς, αλλά υποθέτω πως μια ψυχή που είναι να βγει ας βγει. Πρόσφατα αποκάλυψα στους φίλους μου και στην οικογένειά μου ότι είμαι bisexual. Είναι κάτι που ακόμη το επεξεργάζομαι και προσπαθώ να το καταλάβω αλλά δεν μου αρέσει να μιλάω και πολύ γι' αυτο". 

Billie Joe Armstrong

Ο τραγουδιστής και κιθαρίστας των Green Day μίλησε ανοικτά για την σεξουαλικότητά του σε μια συνέντευξη που έδωσε το 1995 στο The Advocate όπου και είπε, “Νομίζω ότι πάντα ήμουν bisexual και οι γονείς μας και η κοινωνία μάς απομακρύνουν από αυτό. Το θεωρούν ταμπού. Μας έχουν βάλει στο κεφάλι ότι είναι κακό. Δεν είναι κακό, Είναι όμορφο". 

Megan Mullally

Σε μια συνέντευξή της στο The Advocate το 1999, η Mullally ανέφερε ότι θεωρεί τον εαυτό της “bisexual.” “Θεωρώ τον εαυτό μου bisexual, και η φιλοσοφία μου είναι ότι όλοι είμαστε καταβάθος παρόλο που δεν είχα ποτέ μια ολοκληρωμένη σχέη με γυναίκα, είχα κάποιες ας τις πούμε περιπέτειες", ανέφερε. 

Alan Cumming

Ο σταρ από την σειρά “The Good Wife” θεωρεί ότι είναι bisexual και σε μια συνέντευξη είπε, “Με ελκύει σεξουαλικά η γυναικεία φιγούρα ακόμη κι όταν είμαι με έναν άντρα". 

Maria Bello

Η ηθοποιός αποκάλυψε ότι διατηρεί σχέση με την καλύτερη της φίλη στο editorial των New York Times το 2013 και μίλησε στο πως αποφάσισε να το πει στον γιο της και στον πρώην άντρα της, τον Dan McDermott. 

Amandla Stenberg

Η Stenberg, έγινε γνωστή από τον ρόλο της στο “The Hunger Games,” και αποκάλυψε ότι είναι bisexual σε μια εμφάνιση το 2016 στο Snapchat στην Teen Vogue. “Προκαλεί πολύ πόνο να αντιστέκεσαι στον ίδιο σου τον εαυτό και να προσπαθείς να μπεις σε καλούπια που δεν σου ταιριάζουν. Το έχω περάσει όντας μαύρη και bisexual, και πονάει και είναι άβολο και δυσάρεστο", ανέφερε. 

Anna Paquin

Το 2010, η σταρ του “True Blood” ανακοίνωσε ότι είναι bisexual σε ένα βίντεο της καμπάνιας 'Give a Damn' και είπε, “Είμαι η Anna Paquin. Είμαι bisexual και με νοιάζει (I give a damn).”

Shailene Woodley

Η Woodley, η οποία έγινε γνωστή από τον ρόλο της στην τηλεοπτική σειρά “The Secret Life of the American Teenager,” είπε σε μια συνέντευξή της το 2014 στο Hollywood Reporter, “Ερωτεύομαι ανθρώπους από το πως είναι κι όχι από το φύλο τους". 

Aubrey Plaza

Η Plaza μίλησε για το γεγονός ότι είναι bisexual σε μια συνέντευξη το 2016 στο The Advocate και είπε, “Ξέρω πως έχω κάτι το ανδρόγυνο πάνω μου και η ενέργειά μου έχει κάτι το ανδρικό. Τα κορίτσια με θέλουν, δεν είναι μυστικό αυτό. Και τις θέλω κι εγώ. Ερωτεύομαι και άνδρες και γυναίκες". 

Clive Davis

Ο Αμερικανός παραγωγός δίσκων αναφέρθηκε στην αμφιφυλοφιλία του στα απομνημονεύματά του “The Soundtrack of My Life”. Ο Davis, ο οποίος έχει δύο γάμους και αντίστοιχα διαζύγια στο ενεργητικό του, μίλησε για αυτό σε γνωστή τηλεοτική εκπομπή το 2013. "Ακόμη μου αρέσουν οι γυναίκες. Δεν είσαι υποχρεωμένος να είσαι είτε το ένα είτε το άλλο. Για μένα μετράει ο άνθρωπος. Είμαι σε μονογαμική σχέση και σέβομαι την μονογαμία. Και ελπίζω να είναι σαφές αυτό". 

Cynthia Nixon

Η Nixon, την οποία αγαπήσαμε από τον ρόλο της Miranda Hobbes στο “Sex and the City” αποκάλυψε ότι είναι bisexual το 2012 και δήλωσε ότι ο σεξουαλικός της προσανατολισμός είναι θέμα επιλογής. "Παρόλο που δεν χρησιμοποιώ συχνά τη λέξη, η ακριβής έκφραση είναι ότι είμαι bisexual. Πιστεύω ότι η αμφιφυλοφιλία δεν είναι επιλογή, είναι ένα γεγονός". είπε. 

Mara Wilson

Η ηθοποιός του “Matilda” αποκάλυψε ότι είναι bisexual σε μια σειρά από tweets το 2016. Η αποκάλυψη ήρθε μετά από το τραγικό μακελειό σε ένα gay club στο Ορλάντο. 

 

Δειτε Επισης

Ξέσπασε on air η Μπέττυ Μαγγίρα για τον Δημήτρη Παπανώτα: «Δεν βγήκα τότε να μιλήσω»
Η Αγγελική Ηλιάδη κατεβαίνει συνυποψήφια με Βέφα Αλεξιάδου & Εύη Βατίδου στις Ευρωεκλογές!
Παύλος Σταματόπουλος: «Σε αυτή τη δύσκολη ώρα δεν έμεινα ούτε ένα λεπτό μόνος»
Ατύχημα για τη Δήμητρα Αλεξανδράκη: «Προσγειώθηκε στο κεφάλι μου... Την έχω ακούσει!»
Στο νοσοκομείο η Μαρία Φραγκάκη – Η φωτογραφία ξαπλωμένη στο κρεβάτι του πόνου
Ελεωνόρα Ζουγανέλη: «Έχει αλλάξει η δημοσιότητα την ζωή μου, 100%»
Το «ευχαριστώ» του Χρήστου Μάστορα και η δημόσια υπόσχεση στη Μαρινέλλα
Χριστόφορος Παπακαλιάτης: «Όταν έβγαζα πολλά χρήματα από τη δουλειά μου, τα ξόδευα αμέσως…»
Χρήστος Χατζηπαναγιώτης: «Η Παναγιά και ο Ταξιάρχης μου κράταγαν το χέρι και με ξαναγύρισαν…»
Τα ήπιε με τον πατέρα του o James Καφετζής μετά το ναυάγιο στον Ειρηνικό – Η φωτογραφία τους στον Παναμά