Η αντίδραση της Καρρά όταν τη ρώτησαν για το διαζύγιο από τον Φώτο Πιττάτζη!

H πρώτη, δημόσια εμφάνιση της εντυπωσιακής ηθοποιού, μετά την είδηση του χωρισμού της από τον Φώτο Πιττάτζη.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Νικολέττα Καρρά και ο Φώτος Πιττάτζης πριν λίγο καιρό έγινε γνωστό πως αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους, μετά από επτά χρόνια γάμου!

Την αποκάλυψη είχε κάνει ο Νίκος Γεωργιάδης αναφέροντας πως το πρώην ζευγάρι δεν κατάφερε να αντιμετωπίσει την κρίση που υπήρχε στον γάμο του, τους τελευταίους μήνες. Η ηθοποιός και ο επιχειρηματίας αποφάσισαν από κοινού να δώσουν τέλος στον γάμο τους. Ενώ η Νικολέττα Καρρά έφυγε από το σπίτι τους στα βόρεια προάστια.

Η Νικολέττα Καρρά βρέθηκε στα εγκαίνια κλινικής ομορφιάς όπου εκτός από τις περιποιήσεις που πρέπει να κάνουν οι γυναίκες, ρωτήθηκε και για το διαζύγιο της. Ωστόσο, η ίδια δεν θέλησε να αναφερθεί εκείνη στη στιγμή στο γεγονός αποφεύγοντας την απάντηση. “

Όταν η Νικολέττα Καρρά λοιπόν, ρωτήθηκε για τον πολυσυζητημένο χωρισμό της, θέλησε να αλλάξει θέμα, λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Δεν θα συζητήσουμε για το διαζύγιό μου, δεν είναι της παρούσης, δεν θέλω να μιλήσω γι’ αυτό. Εδώ είμαστε για άλλο λόγο…».

Δείτε παραπάνω το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή «Το Πρωινό»…

 

Νικολέττα Καρρά και ο Φώτος Πιττάτζης πριν λίγο καιρό έγινε γνωστό πως αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους, μετά από επτά χρόνια γάμου! Την αποκάλυψη είχε κάνει ο Νίκος Γεωργιάδης στο znews.gr, αναφέροντας πως το πρώην ζευγάρι δεν κατάφερε να αντιμετωπίσει την κρίση που υπήρχε στον γάμο του, τους τελευταίους μήνες. Η ηθοποιός και ο επιχειρηματίας αποφάσισαν από κοινού να δώσουν τέλος στον γάμο τους. Ενώ η Νικολέττα Καρρά έφυγε από το σπίτι τους στα βόρεια προάστια.

Μια φωτογραφία της δίπλα στη θάλασσα ανάρτησε η Νικολέττα Καρρά μέρες μετά την ανακοίνωση του χωρισμού της συνοδεύοντας τη με στίχους της Ελεάνας Βραχάλη. “Αν με ζητήσει κανείς, δεν υπάρχω εγώ γίναμε ένα να πεις.. αν με ζητήσει κανείς, θάλασσα σώσε με κάτι να βρεις να τους πεις…”, λέει το τραγούδι που έχει ερμηνεύσει ο Μιχάλης Χατζηγιάννης και τα λόγια του δανείστηκε η Νικολέττα Καρρά για την ανάρτηση της.

Να σας θυμίσουμε πως σε παλαιότερη συνέντευξη της στο περιοδικό YOU, η Νικολέττα Καρρά ανέφερε:

Τι είναι ο Φώτος για σένα;
«Εκτός από σύζυγος, όπως σου είπα και πριν, είναι λίγο μπαμπάς, λίγο φίλος και λίγο συμβουλάτορας! Έχω τεράστια εμπιστοσύνη στο μυαλό και στην αντίληψή του και αυτός είναι και ένας από τους λόγους που τον θαυμάζω και για τον οποίο τον παντρεύτηκα. Ο Φώτος αυτήν τη στιγμή είναι όλος μου ο κόσμος, είναι ο άνθρωπος που αγαπώ περισσότερο!»

Δεν έχεις αισθανθεί ποτέ να περνάτε κρίση;

«Κρίση με την έννοια ότι μπορεί να χωρίσουμε, όχι δεν το έχω αισθανθεί, αλλά έχω νιώσει ότι υπάρχουν περίοδοι που ξαφνικά η επικοινωνία μας λίγο χαλάει και δεν είναι όπως συνήθως».

Δεν ζηλεύεις όταν λείπει;

Στην αρχή ζήλευα πάρα πολύ, κι αυτός επίσης. Άλλωστε, είμαστε και οι δύο ζηλιάρηδες. Από ένα σημείο και μετά εκλογίκευσα λίγο τα πράγματα και είδα ότι πραγματικά έκανα κακό στον εαυτό μου και ότι πρέπει να το πάρω απόφαση .Ή υπάρχει εμπιστοσύνη ή δεν υπάρχει. Έτσι κι αλλιώς είναι μακριά μου, αν θέλει να κάνει κάτι, θα το κάνει. Το να κάθομαι εγώ να βασανίζομαι και να κάνω οχτάρια με το μυαλό μου είναι κάτι που ταλαιπωρεί μόνο εμένα! Φαντάζομαι ότι κάπως έτσι το έχει σκεφτεί και ο Φώτος».

Με το γάμο ο καθένας… έδεσε το γάιδαρο του;

«Κάθε άλλο. Γενικά για μένα ο γάμος δεν είναι κάτι πολύ σημαντικό. Το παιδί είναι πιο σημαντικό ανάμεσα σε δύο ανθρώπους».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Αλέξης Γεωργούλης: «Δεν τρόμαξα, πανικοβλήθηκα κι ένιωσα ότι δεν μπορούσα να αντιδράσω πουθενά»
Πάνος Μουζουράκης: «Το παιδί μου έχει ξυπνήσει μια νέα ευτυχία.  Την κάναμε κιόλας τη βάφτιση!»
Θεοφανία Παπαθωμά: «Προσπαθούν κάθε μέρα να σε σκοτώσουν με χημικά. Δεν είναι αφρικανική σκόνη!»
Bαρύ πένθος για τη Βίκυ Καγιά - Πέθανε ο πατέρας της - Το μήνυμα και η φωτογραφία στα social media
Ελεονώρα Μελέτη: «Ως παρουσιάστρια καθημερινής εκπομπής, βγάζω περισσότερα χρήματα από ό,τι ένας ευρωβουλευτής»
H Βέφα Αλεξιάδου απαντά στο: «Έχει περάσει τα 80α! Δεν έχει να προσφέρει κάτι. Ένας κουρασμένος άνθρωπος»
H Άλκηστις Πρωτοψάλτη ήρθε αντιμέτωπη με καρχαρία στον Ινδικό Ωκεανό - Όσα είπε on camera
Αθηναΐς Νέγκα: «Αισθάνομαι μονίμως ανεπιθύμητη, κανείς δε θέλει να είναι μαζί μου. Με χαρακτήριζαν μάγισσα»
Ραγίζει καρδιές ο Γιώργος Γιαννιάς για την απώλεια των γονιών του: «Νιώθω μισός»
Κώστας Αποστολάκης: «Αισθάνθηκα ότι αδίκησα την κόρη μου σε πράγματα άυλα, μη φθαρτά, ψυχολογικά»