Τρίτη, 11 Αυγούστου, 2020 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Η βόλτα του Καρβέλα με την Βίσση και τα νεύρα του με τους φωτογράφους!

  23/05/2019 10:52
Η βόλτα του Καρβέλα με την Βίσση και τα νεύρα του με τους φωτογράφους!

Η βόλτα του Καρβέλα με την Βίσση και τα νεύρα του με τους φωτογράφους!

  23/05/2019 10:52
Σε μια κοινή εμφάνιση στους δρόμους της Αθήνας πέτυχε ο φωτογραφικός φακός τον Νίκο Καρβέλα και την Άννα Βίσση. 
 
 
Το έχουν πει, το έχουν τραγουδήσει και το αποδεικνύουν έμπρακτα για τέσσερις και πλέον δεκαετίες. Μια σχέση ζωής δένει την Άννα Βίσση και τον Νίκο Καρβέλα, έστω κι αν κύλισε πολύ νερό στο αυλάκι από τη μέρα που συνάντησαν για πρώτη φορά ο ένας τον άλλον.

Όλα ξεκίνησαν από μια συνεργασία το 1974, στον πρώτο δίσκο του πρωτοεμφανιζόμενου τότε μουσικοσυνθέτη, που εξελίχθηκε σε έναν μεγάλο έρωτα και κορυφώθηκε με τον γάμο τους το 1983, όταν τους πάντρεψε μάλιστα ο τότε Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Σπύρος Κυπριανού.

Τον Νοέμβριο του ίδιου χρόνου γεννήθηκε η κόρη τους Σοφία, ενώ παρ' ότι χώρισαν ουσιαστικά το 1992, επισφραγίζοντας τη σχέση τους κυκλοφόρησαν από κοινού τον δίσκο «Εμείς» με το ομώνυμο τραγούδι που ίσως τους έχει σημαδέψει μέχρι σήμερα και λέει «εμείς δεν μπορεί να χωρίσουμε, εμείς μια ζωή θα αγαπιόμαστε»... Πολλά ακούστηκαν και γράφτηκαν σχετικά με τους λόγους που τους οδήγησαν στο διαζύγιο, με τον Πέτρο Κωστόπουλο να αποκαλύπτει έναν κατ' ιδίαν διάλογο που είχε το ζευγάρι όταν ο Νίκος Καρβέλας τής είπε «θέλω να χωρίσουμε, γιατί δεν έχω σεξουαλική διάθεση για σένα».

Τόσα χρόνια μετά, οι δύο τους διατηρούν μια άψογη φιλική σχέση και λατρεύουν να απολαμβάνουν μαζί ακόμη και τις βόλτες τους.

Ο Νίκος Καρβέλας ωστόσο δεν φαίνεται να απολαμβάνει να τον φωτογραφίζουν και το έδειξε έντονα την δυσφορία του για την παρουσία των φωτογράφων. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας