Η Φουρέιρα μετά την εμφάνιση στην #Eurovision2019 παίζει στο «La casa de Papel»!

Η Ελένη Φουρέιρα ζει τις καλύτερες στιγμές της καριέρας της. Μετά τη δεύτερη θέση που πήρε στη Eurovision το 2018 έχει γνωρίσει διεθνή απήχηση, ενώ πρόσφατα κυκλοφόρησε και το πρώτο ξενόγλωσσο άλμπουμ της.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News  

Συγκεκριμένα, ένα χρόνο μετά τη θριαμβευτική της εμφάνιση στο διαγωνισμό, κυκλοφόρησε από την Panik Records το πρώτο της διεθνές EP με τίτλο «Gypsy Woman», με πέντε ξενόγλωσσα κομμάτια που ξεσηκώνουν και σίγουρα θα αγαπηθούν πολύ.

 

 

Μάλιστα, την βραδιά του μεγάλου τελικού της Eurovision 2019, η pop diva συμμετείχε σε ένα special interval act με τίτλο «θρύλοι της Eurovision», όπου ερμήνευσε το «Dancing Lasha Tumbai» της Verka Serduchka και βάζοντας φωτιά στο Expo Tel Aviv.

Mε το BBC να την αποθεώνει αποκαλώντας την "Beyonce της Eurovision"

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ:

 

Μετά την συγκεκριμένη εμφάνιση, κατάφερε να μαζέψει χιλιάδες followers και «έσπασε τα κοντέρ» στο Instagram, μιας και ξεπέρασε το 1 εκατομμύριο.

Ωστόσο αυτή δεν είναι η μόνη επιτυχία της τραγουδίστριας, αφού η Ελένη Φουρέιρα πρωταγωνιστεί σε καμπάνια του Netflix Espana. Το spot είναι μία ευφάνταστη παρωδία του «La Casa De Papel» και σ’ αυτό εμφανίζεται με την κωδική ονομασία «Λισαβόνα», το όνομα της πόλης στην οποία έγινε η περσινή Eurovision και φορώντας την ολόσωμη φόρμα με την οποία παρουσίασε το «Fuego» στο διαγωνισμό, κλέβοντας τις εντυπώσεις.

«Ούτε εμένα με ικανοποιεί η δεύτερη θέση» λέει η Ελένη στα ισπανικά, και βγάζει ένα ανεμιστηράκι για να φυσήξει το μαλλί, όπως στις live εμφανίσεις της. Το βίντεο, μάλιστα, μας τη συστήνει ως «ειδική στη φωτιά και τα πυροτεχνήματα» 

Σύμφωνα με το σενάριο, η Betty Missiego, που εκπροσώπησε την Ισπανία στην Eurovision του 1979 και κατέκτησε τη δεύτερη θέση, συγκεντρώνει μία επίλεκτη ομάδα Ισπανών καλλιτεχνών που έχουν πάρει μέρος στο διαγωνισμό με στόχο να… κλέψουν το κρυστάλλινο μικρόφωνο, το τρόπαιο που παίρνει ο νικητής και να το επιστρέψουν στη χώρα τους που δεν έχει καταφέρει να κερδίσει εδώ και 40 χρόνια.

Η Ελένη Φουρέιρα είναι η μοναδική μη Ισπανίδα που πρωταγωνιστεί στο βίντεο, το οποίο γυρίστηκε πριν από λίγες ημέρες στην Ισπανία

Η Ισπανία είναι μία από τις χώρες στις οποίες η «βασίλισσα» της pop σημειώνει τεράστια επιτυχία. Μεταξύ άλλων, το «Fuego» έγινε πλατινένιο και επί εβδομάδες ήταν no1 στο ραδιοφωνικό airplay, ενώ η ίδια έχει κάνει δεκάδες live εμφανίσεις, όπως στα μοναδικά μουσικά βραβεία της χώρας και έχει παραχωρήσει συνεντεύξεις σε δημοφιλείς τηλεοπτικές εκπομπές.

 

Η Ελένη Φουρέιρα έχει αποκτήσει φανατικό κοινό σε όλη την Ευρώπη που την στηρίζει και την ακολουθεί πιστά. Όπως φαίνεται, μάλιστα, μεγάλη θαυμάστρια της είναι και μια  παγκοσμίου φήμης τραγουδίστρια, η οποία λίγη ώρα μετά την εμφάνισή της στον μεγάλο τελικό της Eurovision 2019 την έκανε follow στο Instagram.

Ο λόγος για την Thalia, η οποία μετράει χρόνια επιτυχίας στην μουσική βιομηχανία ενώ έγινε γνωστή από τη συμμετοχή της στις τηλενουβέλες «Μαριμάρ», «Μαρία Της Γειτονιάς» και «Ροζαλίντα», που προβλήθηκαν στην Ελλάδα τη δεκαετία του 90′ σημειώνοντας πολύ υψηλά νούμερα τηλεθέασης. Η λατίνα σταρ φαίνεται πώς ενθουσιάστηκε με την Ελένη Φουρέιρα και την ξεχώρισε ανάμεσα σε όλους τους καλλιτέχνες που πέρασαν από τη σκηνή του 64ου διαγωνισμού τραγουδιού, γι΄αυτό και έσπευσε να γίνει… διαδικτυακή της φίλη, προκειμένου να μαθαίνει τα νέα της.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Δημήτρης Κόκοτας-Υπέστη έμφραγμα
Γιώργος Παπαγεωργίου: «Δεν ξέρουμε αν θα κάνουμε βάφτιση του παιδιού μας με την Δανάη Μιχαλάκη»
Boom! Δημήτρης Λάλος και Μαριλίτα Λαμπροπούλου είναι ζευγάρι και στη ζωή;
Η αντίδραση του συνιδιοκτήτη Κώστα Πηλαδάκη για το εκκλησάκι που θάφτηκε στη βίλα του Αντώνη Ρέμου
Αντίνοος Αλμπάνης: «Έπρεπε να αποφασίσω αν έχει νόημα να το μοιραστώ ή να συνεχίζω να λέω ψέματα»
Rebel Wilson: «Έκανα πρώτη φορά σεξ στα 35 μου, δεν χρειάζεται να βιάζεται κανείς»
Η ανακοίνωση για το μνημόσυνο του Βασίλη Καρρά & η συναυλία αφιέρωμα προς την μνήμη του
Η επέμβαση αφαίρεσης όγκου της Μαριαγάπης Ξυπόλια: «Αφαίρεσα ένα ολόκληρο κομμάτι απ’ την πλάτη μου»
Δικηγόρος Μαίρης Χρονοπούλου: «Υπάρχουν πολλά ερωτήματα και σκοτεινά σημεία στην υπόθεση»
Γιώργος Παπαδόπουλος για τη σύζυγό του: «Μου αρέσει που είναι ντροπαλή, είναι σέξι η ντροπαλότητα»