O Μαυρίκιος ξεμπροστιάζει τον Βάλαρη! Οι τηλεφωνικές απειλές και η αλήθεια!

Πριν λίγες ημέρες ο Γιώργος Βάλαρης ξέσπασε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook και αποκάλυψε πως το θέατρο έχει εισέλθει σε μια κανιβαλιστική κατάσταση, από όπου απουσιάζει η ηθική και είναι εξαρτημένο από τα χρήματα.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News  

Η Μαίρη Αρώνη είχε συναντήσει τον Γιώργο Βάλαρη, ο οποίος είχε εξηγήσει αποκλειστικά στο Πρω1νό τι συνέβη και σε ποιον αναφερόταν στην ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook. Σύμφωνα με τα όσα είπε, ενώ υπάρχει συμβόλαιο σε ισχύ με το Θέατρο Broadway, ενημερώθηκε μέσω των social media πως νέος επιχειρηματίας θα ανεβάσει την παράσταση “Παριζιάνα”. Έτσι, οι δύο πλευρές θα βρεθούν στα δικαστήρια για να λυθεί η υπόθεση.

“Ενώ είναι σε ισχύ ένα συμβόλαιό μου με τον επιχειρηματία του θεάτρου Broadway, μάθαμε από τα social media ότι ένας νέος επιχειρηματίας θα ανεβάσει την Παριζιάνα. Μας έχει αφήσει άφωνους αυτό που έγινε. Φυσικά και είναι άδειασμα. Είναι ένας χώρος που επένδυσα και κατέθεσα χρόνο και χρήμα. Ήταν ένα αχούρι που δεν έμπαινες μέσα. Υπάρχουν φωτογραφίες που θα βγουν στα δικαστήρια. Ενημερώθηκα πως υπήρχαν ανταγωνιστικές προτάσεις και επέστρεψα εσπευσμένα από την Αμερική. Ήρθε εξώδικο Μεγάλη Παρασκευή, ενώ τη Μεγάλη Πέμπτη είχαμε συμφωνήσει να συνεχίσουμε και έχοντας συμβόλαιο σε ισχύ. Το συμβόλαιο είναι σε ισχύ και θα καταθέσω ασφαλιστικά μέτρα. Μοιραίο είναι ότι θα μιλήσει η δικαιοσύνη”, είχε αναφέρει.

 
 
Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου για τον οποία γράφτηκε δημόσια πως θα περάσει το θέατρο Broadway με επινοικίαση μίλησε στο Πρω1νό δίνοντας τη δική του πλευρά πάνω στο θέμα που έχει δημιουργηθεί. “Όταν έχεις ένα συμβόλαιο υπογεγραμμένο που λέει ότι το θέατρο Broadway επινοικιάστηκε από εμένα και την εταιρεία μου από τον Οκτώβριο ανεβαίνει “Η Παριζιάνα”. Μια δουλειά που μου εμπιστεύτηκε ο μέγιστος Μίμης Πλέσσας και ο κύριος Ιμπροχώρης εκ μέρους του κυρίου Δαλιανίδη… Ο καθένας μπορεί να λέει ό,τι θέλει, ο άλλος μπορεί να λέει ότι του ανήκει η Ακρόπολη και να κινηθεί νομικά να τη διεκδικήσει. Πάει στο νόμο, δεν πάει στις πρωινές εκπομπές.
 

Με τον Γιάννη Μπέζο είχαμε κάνει ραντεβού για τη σκηνοθεσία, μιλήσαμε μέχρι και για τη διανομή, μου είπε πως σκεφτόταν να κάνει τη σκηνοθεσία. Δεν θα σκηνοθετήσιε ο κύριος Μπέζος την Παριζιάνα, θα το κάνει άλλος σκηνοθέτης, παρόλα αυτά είχαν προχωρήσει οι συζητήσεις.

Μίλησα με κάποιους θεατρικούς επιχειρηματίες. Ένας από αυτούς ήταν ο κύριος το θέατρο Broadway και ο κύριος Πλατάκης ο οποίος με διαβεβαίωσε ότι δεν είχε πρόθεση να ανανεώσει με τον κύριο Βάλαρη έληγε Κυριακή τον Βαΐων, αλλά είχε καταγγείλει ήδη με δύο εξώδικα τη συνεργασία που είχαν γιατί δεν τηρούνταν οι όροι του συμβολαίου.

Ο κύριος Βάλαρης ισχυρίζεται κάποια ασφαλιστικά μέτρα που δεν έχει στείλει. Γενικά μιλώντας, όταν έχεις καταπατήσει τους 9 από τους 10 όρους ενός συμβολαίου, δεν μπορείς να λες ότι υπάρχει και ένας δέκατος όρος που λέει για ένα συν ένα.

Για τα χρήματα, εγώ ρώτησα πόσο κοστίζει η ενοικίαση του θεάτρου, μου είπαν τόσο, έγινε μια διαπραγμάτευση όπως σε όλες τις δουλειές και υπογράψαμε. Όλο αυτό νομίζω είναι ένα επικοινωνιακό παιχνίδι το οποίο μπορεί κάποιος να το έχει ανάγκη κάποια στιγμή. Είναι δυνατόν να έβλεπα ένα συμβόλαιο που είναι σε ισχύ και να υπέγραφα; Αυτό είναι και ανήθικο. Ο κύριος Βάλαρης έχει κάνει σπουδαίες δουλειές. Στενός συνεργάτης του κυρίου Βάλαρη με πήρε τηλέφωνο και είχε ένα ύφος να μην το πω απειλητικό και του είπα ας το κάνουμε νομικά. Μπορεί να είμαι μικρός, αλλά πάω πάντα με τον νόμο. Εγώ όταν αποφάσισα να ανεβάσω την “Παριζιάνα” ο κύριος Βάλαρης δέχτηκε πρόταση να τη σκηνοθετήσει και είπε όχι, αντ’ αυτού προτίμησε να κάνει πόλεμο”, ανέφερε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου.

Δες το απόσπασμα από το «Πρωινό»: 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Η συγκινητική ανάρτηση της Ζωής Παπαδοπούλου για τη φίλη της που έχασε
Σοκάρει η Δήμητρα Λιάνη: «Μπήκε ο Νίκος Παπανδρέου, έλυσε τη ζώνη του και έκανε να με χτυπήσει»
Nέα καταγγελία για βιοπράγια του σκηνοθέτη, Κώστα Κωστόπουλου: «Mε βάρεσε με ντοσιέ & χαστούκισε ηθοποιό»
Ο Στηβ Ντούζος, νοσηλεύεται εδώ και τρεις εβδομάδες - Τι λέει από το νοσοκομείο
H Μaria Menounos βάφτισε την κόρη της - Το όνομα, το πάρτι, οι καλεσμένοι & το ζεϊμπέκικο του πατέρα της
Αυτός είναι ο λόγος που ανακοίνωσαν τώρα το διαζύγιο η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος
Οι φήμες που υπήρχαν για τρίτο πρόσωπο στην σχέση Αντωνά - Σοϊλέδη τελικά επιβεβαιώνονται...
Στο νοσοκομείο ο Λάκης Λαζόπουλος μετά από λιποθυμικό επεισόδιο - Χτύπησε στο κεφάλι
Ο Justin Bieber «φωνάζει για βοήθεια» - Η νέα ανάρτηση που προκαλεί ανησυχία
Αντίνοος Αλμπάνης: «Έχω μεγάλη ανάγκη τη συντροφικότητα, δεν μπορώ να μπαίνω σπίτι να κοιτάω το ταβάνι»