Γεννά από στιγμή σε στιγμή η Meghan Μarkle!

Φρενίτιδα έχει προκαλέσει στη Βρετανία η αναμενόμενη γέννηση του μωρού της Μέγκαν Μαρκλκαι του πρίγκιπα Χάρι, με εκατοντάδες θαυμαστές του διάσημου ζευγαριού να συρρέουν εδώ και μέρες στο Ουίνδσορ και ειδικά, έξω από το ομώνυμο κάστρο, αφού ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ έχουν εγκατασταθεί πλέον στο Frogmore Cottage, το οποίο βρίσκεται στα εδάφη του βασιλικού κάστρου.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News  

Πηγές από το Παλάτι του Μπάκινγχαμ επιβεβαίωσαν πριν από λίγο ότι είναι σε εξέλιξη ο τοκετός, έτσι το πρώτο τους παιδί ετοιμάζονται να αποκτήσουν η Δούκισσα του Σάσεξ, Μέγκαν Μαρκλ (Meghan Markle) και ο Πρίγκιπας Χάρι.

Το μωρό του ζευγαριού θα έχει γενέθλια κοντά με τον πρίγκιπα Λουίς που γεννήθηκε στις 23 Απριλίου, με τη Βασίλισσα Ελισάβετ που γεννήθηκε στις 21 Απριλίου και την πριγκίπισσα Σάρλοτ που γεννήθηκε στις 2 Μαΐου.

Η βρετανική εφημερίδα Express, ανέφερε πως υπάρχουν τρία επικρατέστερα ανδρικά ονόματα: «Πρίγκιπας Αρθουρ», «Πρίγκιπας Τζέιμς» και «Πρίγκιπας Αλεξάντερ». Ωστόσο, οι περισσότεροι πιστεύουν ότι το «υψηλό» μωρό θα είναι κοριτσάκι και θα πάρει το όνομα της Νταϊάνα. 

Αξίζει να σημειωθεί πως ο πρίγκιπας Χάρι καθυστέρησε το προγραμματισμένο ταξίδι του στην Ολλανδία, έως την 9η Μαΐου. «Λόγω του υλικοτεχνικού σχεδιασμού… της δημοσιογραφικής κάλυψης των επισκέψεων και των υποχρεώσεων της Βασιλικής Οικογένειας, λάβαμε την απόφαση να αναβάλουμε την προγραμματισμένη επίσκεψη του Δούκα του Σάσεξ στο Άμστερνταμ», σημειώνεται σε μια ανακοίνωση προς τον Τύπο.

Ο Χάρι είναι προγραμματισμένο να ταξιδέψει στη Χάγη την 9η Μαΐου για να παραστεί σε μια εκδήλωση αφιερωμένη σε βετεράνους του στρατού με αναπηρία, υπογραμμίζει το παλάτι. Βρετανικά ΜΜΕ μετέδωσαν ωστόσο ότι το ταξίδι στην Ολλανδία ακυρώθηκε εντελώς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Αλέξης Γεωργούλης: «Για μένα, η καταγγελία είναι ψευδής 100%. δεν υπάρχει καμία κατηγορία»
H Πάουλα Μπαντόσα μιλά για τον χωρισμό της με τον Στέφανο Τσιτσιπά: «Μερικές φορές είναι καλύτερα»
Κρυσταλλία: «Χώρισα και είμαι πολύ χαρούμενη με την απόφαση μου, θέλω να ζω μια αληθινή και υγιή σχέση»
Αυτή είναι η επικρατέστερη ημερομηνία του γάμου του Γιάννη Αντετοκούνμπο – Οι διάσημοι προσκεκλημένοι
Επανασύνδεση της Φελίσιας Τσαλαπάτη με τον πατέρα του γιου της, Μιχάλη Αντιώτη
Τέλος στην αγωνία για την εξαφάνισή της Δέσποινας Στυλιανοπούλου – Πού βρέθηκε η ηθοποιός
Μπο: «Έχω φάει απόρριψη από την Τάμτα. Η Θεοδωρίδου μού κρατούσε τα λεφτά, γιατί ήμουν σπάταλος»
Παύλος Χαϊκάλης για Άννα Παναγιωτοπούλου: «Είχε έναν άλλο τρόπο σκέψης, είχε μια τρέλα εσωτερική»
Τα νεότερα για την υγεία του Δημήτρη Κόκοτα - Πάγωσε προσωρινά η μείωση της χορήγησης των φαρμάκων
Βαρύ πένθος για την Ελεονώρα Μελέτη - Έφυγε από τη ζωή η γιαγιά της - Το μήνυμα της