Δευτέρα, 1 Ιουνίου, 2020 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Σταυριανή Κωνσταντίνου: «Μόλις πήγα στο ΡIK ήταν πολύ δύσκολα...»

  26/04/2019 09:21
Σταυριανή Κωνσταντίνου: «Μόλις πήγα στο ΡIK ήταν πολύ δύσκολα...»

Σταυριανή Κωνσταντίνου: «Μόλις πήγα στο ΡIK ήταν πολύ δύσκολα...»

  26/04/2019 09:21

Kαλεσμένη στην εκπομπή «Με αγάπη Χριστιάνα» βρέθηκε η γνωστή παρουσιάστρια του ΡΙΚ Σταυριανή Κωνσταντίνου.  Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην πορεία της στο χώρο της τηλεόρασης όπου και δεν έκρυψε ότι έχει περάσει δύσκολα. 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News  

«Έχει πολύ κακία ο χώρος μας.Είμαι 21 χρόνια στο Ρικ και δεν παρουσιάζομαι πουθενά και δεν κάνω παρέα με άλλους δημοσιογράφους και ο λόγος είναι γιατί δεν μπορώ τον ανταγωνισμό» εξομολογήθηκε ενώ δεν δίστασε να αποκαλύψει:

«Μόλις πήγα στο Ρικ ήταν πολύ δύσκολα. Ήταν δύσκολο να περνάς την πόρτα του Ρικ να πάει ένας νέος άνθρωπος εκεί. Δεν ήξερα που πήγαινα και το μόνο θετικό είναι ότι έχασα 6 κιλά. Πέρασα πολύ ζόρι αλλά ήταν και πολύ το άγχος γιατί είχες να κάνεις με μεγαθήρια της δημοσιογραφίας. Ήταν δύσκολο να σε δεχτούν αλλά υπήρχε και πολύ κακία από άλλους ανθρώπους».  

«Σήμερα είμαι πολύ καλά στο ΡΙΚ. Δεν θα άλλαζα κανάλι. Μεγάλωσα στο Ρικ και έδωσα τις μάχες μου όπως όλοι οι άνθρωποι. Τώρα είναι πολύ καλύτερα τα πράγματα. Έδωσα τις μάχες μου και για γυναίκα για να καταφέρω αν με αποδεχτούν. Και αυτό το λέω γιατί δούλεψα πολύ σκληρά. Ο μεγάλος μου γιος στερήθηκε πολλά λόγω της δουλειάς μου»..

Όσον αφορά τον σύζυγο της και την καθημερινότητα της η ίδια εξήγησε: «Ο Σταύρος είναι ο άνθρωπος που μου γνώρισε τον σύζυγο μου. Ήταν Χριστούγεννα και κάναμε δελτίο και παίζαμε τρίλιζα πριν το δελτίο και με ρώτησε τι θα κάνω και μου είπε ότι γιορτάζει ένας φίλος μου και του λέω δεν ξέρω. Το είπα του αδερφού μου και μου λέει γιατί να μην πας και τελικά ήταν ο άντρας μου. Επειδή είμαστε του ίδιου χώρου συζητάμε την ουσία της δουλειάς. Αγαπιούμαστε.

Zω μια ζωή που δεν έχει καμία σχέση με την τηλεόραση. Στους ανθρώπους μου δεν υπάρχει λόγος να δικαιολογηθώ. Στον χώρο έκανα δυο πολύ καλούς φίλους που είμαστε σαν αδέρφια, την Ηλιάνα Κωνσταντίνου και τον Κωνσταντίνο Τσιντά»..

Δείτε ολόκληρη την συνέντευξη της στο βίντεο που ακολουθεί: 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας