Σταυριανή Κωνσταντίνου: «Μόλις πήγα στο ΡIK ήταν πολύ δύσκολα...»

Kαλεσμένη στην εκπομπή «Με αγάπη Χριστιάνα» βρέθηκε η γνωστή παρουσιάστρια του ΡΙΚ Σταυριανή Κωνσταντίνου.  Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην πορεία της στο χώρο της τηλεόρασης όπου και δεν έκρυψε ότι έχει περάσει δύσκολα. 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News  

«Έχει πολύ κακία ο χώρος μας.Είμαι 21 χρόνια στο Ρικ και δεν παρουσιάζομαι πουθενά και δεν κάνω παρέα με άλλους δημοσιογράφους και ο λόγος είναι γιατί δεν μπορώ τον ανταγωνισμό» εξομολογήθηκε ενώ δεν δίστασε να αποκαλύψει:

«Μόλις πήγα στο Ρικ ήταν πολύ δύσκολα. Ήταν δύσκολο να περνάς την πόρτα του Ρικ να πάει ένας νέος άνθρωπος εκεί. Δεν ήξερα που πήγαινα και το μόνο θετικό είναι ότι έχασα 6 κιλά. Πέρασα πολύ ζόρι αλλά ήταν και πολύ το άγχος γιατί είχες να κάνεις με μεγαθήρια της δημοσιογραφίας. Ήταν δύσκολο να σε δεχτούν αλλά υπήρχε και πολύ κακία από άλλους ανθρώπους».  

«Σήμερα είμαι πολύ καλά στο ΡΙΚ. Δεν θα άλλαζα κανάλι. Μεγάλωσα στο Ρικ και έδωσα τις μάχες μου όπως όλοι οι άνθρωποι. Τώρα είναι πολύ καλύτερα τα πράγματα. Έδωσα τις μάχες μου και για γυναίκα για να καταφέρω αν με αποδεχτούν. Και αυτό το λέω γιατί δούλεψα πολύ σκληρά. Ο μεγάλος μου γιος στερήθηκε πολλά λόγω της δουλειάς μου»..

Όσον αφορά τον σύζυγο της και την καθημερινότητα της η ίδια εξήγησε: «Ο Σταύρος είναι ο άνθρωπος που μου γνώρισε τον σύζυγο μου. Ήταν Χριστούγεννα και κάναμε δελτίο και παίζαμε τρίλιζα πριν το δελτίο και με ρώτησε τι θα κάνω και μου είπε ότι γιορτάζει ένας φίλος μου και του λέω δεν ξέρω. Το είπα του αδερφού μου και μου λέει γιατί να μην πας και τελικά ήταν ο άντρας μου. Επειδή είμαστε του ίδιου χώρου συζητάμε την ουσία της δουλειάς. Αγαπιούμαστε.

Zω μια ζωή που δεν έχει καμία σχέση με την τηλεόραση. Στους ανθρώπους μου δεν υπάρχει λόγος να δικαιολογηθώ. Στον χώρο έκανα δυο πολύ καλούς φίλους που είμαστε σαν αδέρφια, την Ηλιάνα Κωνσταντίνου και τον Κωνσταντίνο Τσιντά»..

Δείτε ολόκληρη την συνέντευξη της στο βίντεο που ακολουθεί: 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Αντίνοος Αλμπάνης: «Έπρεπε να αποφασίσω αν έχει νόημα να το μοιραστώ ή να συνεχίζω να λέω ψέματα»
Rebel Wilson: «Έκανα πρώτη φορά σεξ στα 35 μου, δεν χρειάζεται να βιάζεται κανείς»
Η ανακοίνωση για το μνημόσυνο του Βασίλη Καρρά & η συναυλία αφιέρωμα προς την μνήμη του
Η επέμβαση αφαίρεσης όγκου της Μαριαγάπης Ξυπόλια: «Αφαίρεσα ένα ολόκληρο κομμάτι απ’ την πλάτη μου»
Δικηγόρος Μαίρης Χρονοπούλου: «Υπάρχουν πολλά ερωτήματα και σκοτεινά σημεία στην υπόθεση»
Γιώργος Παπαδόπουλος για τη σύζυγό του: «Μου αρέσει που είναι ντροπαλή, είναι σέξι η ντροπαλότητα»
Η επιζήσασα της τραγωδίας των Τεμπών, Ευδοκία Τσαγκλή: «Είναι επώδυνο, δολοπλόκο & κακό θρίλερ»
Emilia Vodos: «Έχω 68% αναπηρία στο αίμα. Δεν έπαιρνα τα φάρμακα & έφτασα κοντά στο να πεθάνω»
Boom! Δημήτρης Λάλος και Μαριλίτα Λαμπροπούλου είναι ζευγάρι και στη ζωή;
Μαριάνθη Κάσδαγλη: «Μετά το #SurvivorGR έπεσα θύμα χάκερ και έχασα όλα μου τα χρήματα»