Αυτός είναι ο λόγος που η Pink δεν θα δημοσιεύσει ποτέ ξανά φωτογραφίες με τα παιδιά της

Ντόρος έχει δημιουργηθεί τις τελευταίες ημέρες γύρω από το όνομα της Pink.

Συγκεκριμένα, η επιτυχημένη pop star, δημοσίευσε μία φωτογραφία του γιου της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου δεν φόραγε πάνα, με αποτέλεσμα τα σχόλια που δέχτηκε να μην έχουν σταματημό.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News  

Μάλιστα η Pink βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Ellen DeGeneres και θέλησε να σχολιάσει για το συγκεκριμένο περιστατικό:

"Υπήρχε ένα πελεκάνος, πέταξε στο δωμάτιό μας. Πέρασε μαζί μας δύο ώρες... ήταν απίστευτη εμπειρία για την οικογένειά μου. Και έχω ένα δίχρονο. Στα δίχρονα δεν αρέσει να φορούν αδιάβροχες πάνες και κάποια στιγμή την έβγαλε. Δεν σκέφτομαι όπως οι άλλοι. Είμαστε οικογένεια. Ζούμε σε μια φάρμα. Τα παιδιά μου είναι γυμνά, αυτή είναι η πραγματικότητα. Οι άνθρωποι το παρατράβηξαν. Κάποιοι είπαν θα ειδοποιήσουν την πρόνοια επειδή δεν φορούσε πάνα και πώς τολμά κάποιος να σκεφτεί τόσο αηδιαστικά πράγματα; Έκλαψα πολύ μετά από αυτό επειδή μου αρέσει να δείχνω στον κόσμο πώς περνώ με την οικογένειά μου. Είναι η περηφάνια μου. Είμαι περισσότερο περήφανη για τα παιδιά μου παρά για ο,τιδήποτε άλλο έχω κάνει στη ζωή μου! Απλά θα σταματήσω να δημοσιεύω φωτογραφίες ους. Δεν θα το κάνω πια. Δεν θα βάλω ποτέ ξανά φωτογραφίες τους"

Στην συνέχεια η ίδια αναδημοσίευσε την ίδια φωτογραφία με το επίμαχο σημείο του γιου της μουτζουρωμένο και έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα:

"Πραγματικά έχετε κάποιο πρόβλημα όλοι σας εκεί έξω. Τι στο καλό έχετε πάθει και ασχολείστε με το μόριο του γιου μου; Πραγματικά είστε σοβαροί; Όπως κάθε φυσιολογική μαμά στην παραλία, δεν πρόσεξα ότι ο γιος μου έβγαλε την πάνα του. Την φωτογραφία την διέγραψα, επειδή πραγματικά είστε αηδιαστικοί όλοι σας και αυτή τη φορά απενεργοποιώ τα σχόλια κουνώντας το κεφάλι μου σε όλους τους μαχόμενους διαδικτυακούς πολεμιστές, που κρύβονται πίσω από το πληκτρολόγιό τους. Είστε αρνητικοί άνθρωποι και γεμίζετε αρνητική ενέργεια τις ζωές των άλλων. Πραγματικά δεν πάτε καλά. Ορίστε μια φωτογραφία μου τη στιγμή που αιχμαλώτισα έναν πελεκάνο και που βασάνισα για ώρες, πριν του τρίψω στη μούρη το μόριο του γιου μου".

Δείτε παρακάτω την σχετική ανάρτηση από το Instagram της Pink:

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Πέθανε σε ηλικία 47 ετών η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια, Mandisa-Βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της
Ο πατέρας του 19χρονου θύματος τοποθετήθηκε για την επιστοφή του Γιάννη Ξανθόπουλου: «Έκανε ό,τι έκανε»
Ο λόγος που η Silia Kapsis ενώ είναι στην Ελλάδα δεν βρέθηκε στο πάρτι της #Eurovision με τη Μαρίνα Σάττι
Δημήτρης Κόκοτας: «Από τα μέσα της επόμενης εβδομάδας θα ξεκινήσει η προσπάθεια για αποσωλήνωση του»
H Φαίη Σκορδά αποκάλυψε όλη την δήλωσή του Δημήτρη Παπανώτα χωρίς μοντάζ, που έφερε τη διαγραφή του
Οι αντιδράσεις για διαγραφή Παπανώτα: «Έγινε το αυτονόητο. Δεν χωράνε πλέον σεξιστικά & ρατσιστικά σχόλια»
Η Ελεονώρα Μελέτη αποκάλυψε πόσους followers έχασε μετά την ανακοίνωση ότι είναι υποψήφια με τη ΝΔ
Θύμα άγριου ξυλοδαρμού η αδελφή της Χριστίνας Μηλιού, από τον σύντροφό της - Η κατάθεση της
Η αντίδραση της Ιωάννας Τούνη για τον έλεγχο παραπλάνησης των «influencers»: «Δεν κατάλαβα, τι ακριβώς;»
Η πρώτη on camera αντίδραση της Ελένης Μενεγάκη μετά το τέλος από το Mega