Η απίστευτη αποκάλυψη της Νένας Χρονοπούλου για τον δραπέτη-τραγουδιστή: «Εγώ τον έστειλα φυλακή»

Η Νένα Χρονοπούλου σε συνέντευξή της στην εφημερίδα Espresso και τη Δήμητρα Δάρδα αποκάλυψε πως ο γνωστός δραπέτης τραγουδιστής την είχε πλησιάσει στο παρελθόν λέγοντάς της ψέματα.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News  

Ο αυτοαποκαλούμενος τραγουδιστής, ηθοποιός, παρουσιαστής και δημοσιογράφος συστηνόταν από το 1997 ως γιος της Μπέτυς Βαλάση και του Τίτου Βανδή.

Με αυτή την ιδιότητα την πλησίασε, όπως ισχυρί­ζεται η Νέ­να Χρονοπούλου, προτείνοντας της τον πρωταγωνιστικό ρόλο σε παράσταση που δήθεν θα ανέβαζε σε μεγάλο αθηναϊκό θέα­τρο. Ωστόσο, εκείνη δεν «τσίμπησε» το «δόλωμα» και, με τη βοήθεια της Μπέτυς Βαλάση, οι δύο γυναίκες τον παρέδωσαν στις Αρχές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

«Η πρώτη μας επαφή ήταν τηλεφωνική. Μου συστή­θηκε ως σκηνοθέτης, και μάλιστα, για να με παρα­πλανήσει, μου δήλωσε πως ήταν γιος της σπου­δαίας Μπέτυς Βαλάση και του υπέροχου Τίτου Βανδή. Και μάλιστα, ότι είχε μόλις επιστρέψει από το εξωτερικό!

Δέχτηκα να βρεθούμε από κοντά και η συνάντηση μας έγινε σε ένα υπέροχο νεοκλασικό της οδού Πατησίων. Ήταν πολύ αδύνατος, γύρω στα 40 κιλά, πολύ ευγενικός και χαμογελαστός. Στο σπίτι ήταν κι ένας συνάδελ­φος μου, του οποίου το όνομα δεν θα αναφέ­ρω, γιατί δεν είχε συμμετοχή στο "παραμύθι" που μου ξεφούρνισε ο Γιαλούρης. Με προόριζε για πρωταγωνίστρια σε παράσταση που φυσικά δεν έγινε ποτέ», ανέφερε η ηθοποιός.

Η Νένα Χρονοπούλου μόλις έφυγε από το επαγγελματικό ρα­ντεβού, πετάχτηκε μέ­χρι το θέατρο «Μί­νωα», που βρίσκεται επίσης στην οδό Πατη­σίων, επειδή εκεί έπαιζε η Μπέτυ Βαλάση. Ήθελε να επιβεβαιώσει τα λε­γόμενα του «σκηνοθέ­τη», γιατί κάτι μέσα της την... έτρωγε.

«Τη συνάντησα στο καμαρίνι της και της περι­έγραψα το σκηνικό. Σοκαρίστηκε. Μου είπε πως έχει γιο, ο οποίος σπου­δάζει σκηνοθεσία, αλλά βρίσκεται στο εξωτερικό. "Σήκω να πάμε μαζί, να δω ποιος είναι αυτός που χρησιμοποιεί τον γιο μου και το όνομα μας"» μου είπε και πήγαμε μαζί σ' εκείνο το σπίτι» αναφέρει η ηθοποιός.

Μόλις πλησίασαν στην είσοδο, η Νένα Χρονοπούλου κάλεσε την Αστυνομία. Οι δυο γυναίκες περίμεναν να φτάσει το περιπολικό και έπειτα, όπως περιγράφει η ηθοποιός, ανέβηκαν στο διαμέρισμα συνοδεία αστυνομικών.

«Μόλις άνοιξε την πόρτα και είδε την... παρέα, τα έχασε. Ζήτησε συγγνώμη, ωστόσο συνελήφθη και οδηγήθηκε στο τμήμα προκειμένου να περάσει Αυτόφωρο».

Η Νένα Χρονοπούλου και ο τραγουδιστής δραπέτης έμελλε να ξανασυναντηθούν τυχαία κάποιους μήνες ύστερα από εκείνο το σκηνικό, στον Πειραιά.

«Μόλις με είδε, μου ζήτησε συγγνώμη και είπε πως είχε βάλει μυαλό. Αμ, δεν είχε βάλει...» διαπιστώνει σήμερα η ηθοποιός.

Μάλιστα, οι δρόμοι τους διασταυρώθηκαν και τρίτη φορά! «Πριν από πέντε χρόνια (Ιούλιος 2014) κατέθεσα μήνυση εναντίον μιας απατεώνισσας, διότι συστηνόταν ως συνεργάτιδά μου και αποσπούσε χρήματα από τον κόσμο. Είχε όμως και συνεργό - και ποιο πως ήταν; Ο…! Εντοπίστηκαν μηνύματα στο κινητό της που αντάλλασσαν οι δυο, προκειμένου να εξαπατούν πολίτες εξ' ονόματός μου. Όλα περιλαμβάνονται στη δικογραφία και πλέον περιμένω να εκδικαστεί η υπόθεση» δήλωσε στην εφημερίδα η Νένα Χρονοπούλου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου κατέθεσε μήνυση κατά ατόμου για τα σχόλια του revenge porn της Ιωάννας Τούνη
Halle Berry: «Η εμμηνόπαυση δεν είναι καταστροφή αλλά φυσιολογικός κύκλος της ζωής»
Οι πρώτες δηλώσεις του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη μετά το οξύ εγκεφαλικό: «Πλέον βλέπω τη ζωή με άλλα μάτια»
Παπαράτσι «έπιασε στα πράσα» την Jennifer Aniston και την Sandra Bullock να βγαίνουν από πλαστικό χειρούργο
Ο φωτογράφος που γρονθοκοπήθηκε από τον πατέρα της Τaylor Swift, τα βάζει με τους αστυνομικούς
Πίτσα Παπαδοπούλου: «Φώναξε η γειτόνισσα την μαμά μου και της είπε: Το παιδί σας το πάτησε το τραμ!»
Συγκινημένος ο Αντώνης Ρέμος στα θυρανοίξια του ναού που ανήγειρε με τον Κώστα Πηλαδάκη στη Μύκονο
Διασωληνωμένος σε κρίσιμη κατάσταση ο Δημήτρης Κόκοτας μετά το έμφραγμα - Το ιατρικό ανακοινωθέν
Υποψήφιος ξανά στις Ευρωεκλογές o Αλέξη Γεωργούλης - Η ανακοίνωση του
Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Δημήτρης Κόκοτας - Υπέστη έμφραγμα