H Μαρία Ελένη Λυκουρέζου δε σταματά να στηρίζει τον πατέρα της! Οι νέες δημοσιεύσεις!

Σήμερα θα είναι μια επίσης μεγάλη μέρα για την Μαρία Ελένη Λυκουρέζου αφού ο ποινικολόγος Αλέξανδρος Λυκουρέζος στις 12 το μεσημέρι της Μ. Δευτέρας, θα βρεθεί πάλι στο γραφείο του ανακριτή προκειμένου να απολογηθεί μετά τη σύλληψή του πριν λίγες μέρες.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News  

Η κόρη του Μαρία Ελένη Λυκουρέζου, στάθηκε στο πλευρό του αγαπημένου της πατέρα από την πρώτη στιγμή. Η κόρη του γνωστού δικηγόρου και της αξέχαστης Ζωής Λάσκαρη χθες δε σταμάτησε να δημοσιεύει στο προφίλ της στο instagram φωτογραφίες με κείμενα υποστηρίζοντας τον πατέρα της . Ανάμεσα σε αυτά ένα κείμενο του Νεκτάριου Μουλατσιώτη αλλά και ένα χριστιανικό κείμενο με έντονο συμβολισμό : «Μην δειλιάσεις ποτέ, μην λυγίσεις ποτέ, πίσω από κάθε σταύρωση, μάθε να βλέπεις μια Ανάσταση»

Διάβασε τις πρόσφατες αναρτήσεις της

Η Μαρία Ελένη δε σταμάτησε να δημοσιεύει κείμενα με νόημα σχετικά με τη σύλληψη του πατέρα της Αλέξανδρου Λυκουρέζου

Ενώπιον του ανακριτή αναμένεται να βρεθεί από στιγμή σε στιγμή, ο επιτυχημένος ποινικολόγος,Αλέξανδρος Λυκουρέζος, μετά τις κατηγορίες περί συμμετοχής του στην μαφία των φυλακών.

Η κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε», βρέθηκε στο Εφετείο Αθηνών και κατάφερε να εξασφαλίσει την αντίδραση της Νατάσας Καλογρίδη όταν ρωτήθηκε για την σύλληψη του Αλέξανδρου Λυκουρέζου.

Να σημειωθεί πως η σύντροφος του Αλέξανδρου Λυκουρέζου, βρίσκεται από το πρωί έξω από το γραφείο του ανακριτή προκειμένου να στηρίξει τον άνθρωπό της, αυτές τις δύσκολες ώρες.

«Ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον, να είστε καλά. Δεν έχω να κάνω καμία δήλωση!» ήταν τα λόγια της Νατάσας Καλογρίδη.

Εκτός από την Μαρία Ελένη Λυκουρέζου και Νατάσας Καλογρίδη που βρέθηκαν στο πλευρό του από την πρώτη στιγμή, σήμερα στο Εφετείο βρέθηκαν και τα άλλα δυο παιδιά του γνωστού ποινικολόγου. Η Μαρίνα Καριολάνο Λουκουρέζου και ο Ιάσων, όπως είδαμε στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, «Μαζί σου»

Να θυμήσουμε ότι η Μαρίνα και ο Ιάσων είναι τα παιδιά που απέκτησε ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος από τον πρώτο του γάμο που έκανε το 1966 με το πρώην μοντέλο και φωτογράφο Αλίσια Καριολάνο. Η Μαρίνα ζει μόνιμα στην Ελλάδα. Πριν λίγα χρόνια μάλιστα ζούσε στην Αίγινα και είχε φτιάξει τη δικιά της επιχείρηση με σαπούνια.

Δες το βίντεο από την εκπομπή «Μαζί σου¨στην οποία είδαμε πλάνα από τα παιδιά του Αλέξανδρου Λυκουρέζου τα οποία βρέθηκαν στο πλευρό του πατέρα τους στο Εφετείο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Συγκινημένος ο Αντώνης Ρέμος στα θυρανοίξια του ναού που ανήγειρε με τον Κώστα Πηλαδάκη στη Μύκονο
Υποψήφιος ξανά στις Ευρωεκλογές o Αλέξη Γεωργούλης - Η ανακοίνωση του
Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Δημήτρης Κόκοτας - Υπέστη έμφραγμα
Γιώργος Παπαγεωργίου: «Δεν ξέρουμε αν θα κάνουμε βάφτιση του παιδιού μας με την Δανάη Μιχαλάκη»
Boom! Δημήτρης Λάλος και Μαριλίτα Λαμπροπούλου είναι ζευγάρι και στη ζωή;
Η αντίδραση του συνιδιοκτήτη Κώστα Πηλαδάκη για το εκκλησάκι που θάφτηκε στη βίλα του Αντώνη Ρέμου
Αντίνοος Αλμπάνης: «Έπρεπε να αποφασίσω αν έχει νόημα να το μοιραστώ ή να συνεχίζω να λέω ψέματα»
Rebel Wilson: «Έκανα πρώτη φορά σεξ στα 35 μου, δεν χρειάζεται να βιάζεται κανείς»
Η ανακοίνωση για το μνημόσυνο του Βασίλη Καρρά & η συναυλία αφιέρωμα προς την μνήμη του
Η επέμβαση αφαίρεσης όγκου της Μαριαγάπης Ξυπόλια: «Αφαίρεσα ένα ολόκληρο κομμάτι απ’ την πλάτη μου»