'Eξαλλος ο βρετανικός Τύπος με τον Harry και την Meghan: «Δείξτε μας το μωρό»

Κι ενώ όλοι περιμέναμε καρτερικά την στιγμή που η Meghan Markle θα φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι με τον πρίγκιπα Harry, εκείνοι ανακοίνωσαν πως δεν θα δούμε την καθιερωμένη φωτογραφία στα σκαλιά του μαιευτηρίου, και θα κρατήσουν κρυφή την γέννηση του μωρού, μέχρις ότου εκείνοι αποφασίσουν, πότε θα μας δείξουν το μωρό.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News  

Και το δεχτήκαμε με κατανόηση και σεβασμό. Όμως πια όλα δείχνουν πως η δούκισσα του Sussex έχει ήδη γεννήσει και το γεγονός πως δεν δείχνουν το μωρό έχει φέρει ιδιαίτερο εκνευρισμό στον βρετανικό Τύπο. Φυσικά αυτή η ανακοίνωση που βγήκε τότε για τη μη δημοσιοποίηση της γέννας, δεν άρεσε καθόλου στα tabloids, τα οποία και την χαρακτήρισαν ως αιφνίδια απόκλιση από το πρωτόκολλο, το οποίο έχει μια συγκεκριμένη πορεία τα τελευταία 40 χρόνια.

Και αυτό είναι το δεύτερο «χτύπημα» από τον Harry και τη Meghan, οι οποίοι πέρυσι είχαν επιτρέψει την είσοδο μόνο ενός ρεπόρτερ στο γάμο τους στο παρεκκλήσι του Windsor. Ο βρετανικό Τύπος είναι έξαλλος με τη μη δημοσιοποίηση της γέννας, με τη Sun να αναφέρει σε πρόσφατο δημοσίευμά της πως το ζεύγος παραβιάζει τα βασιλικά τους δικαιώματα.

«Το να κρατούν το έθνος στο σκοτάδι, ακόμα και μετά τη γέννα, δεν κολακεύει καθόλου το βασιλικό ζευγάρι. Το κοινό έχει δικαίωμα να γνωρίζει για τη ζωή αυτών που χρηματοδοτούνται σε μεγάλο βαθμό από τους φόρους του. Ή το αποδέχεστε αυτό ή γίνεστε απλοί πολίτες. Και τα δύο δεν γίνεται, δείξτε μας επιτέλους το μωρό», ανέφερε η Sun στο δημοσίευμα της, με τον φωτογράφο Arthur Edwards, ο οποίος μέχρι στιγμής έχει φωτογραφήσει 5 βασιλικές γέννες, ανάμεσα σε αυτές και του Harry, να συμπληρώνει στους Times:

«Ο Harry ήταν ο καλύτερος απ' όλους. Τον συναντούσαμε στην pub και μιλούσαμε για τα πάντα και ήταν ανοιχτός και ειλικρινής γιατί ήξερε ότι αυτά δεν ήταν για δημοσίευση. Τώρα, ούτε "καλημέρα". Τίποτα. Σα να μην υπάρχουμε».

Και τα σχόλια δεν σταματούν εκεί. Η DailyMail υπήρξε αρκετά σαρκαστική στην επερχόμενη συνεργασία Harry-Oprah Winfrey, με ένα από τα δημοσιεύματά της να αναφέρει: «Ενώ ένα καινούριο μωρό αποτελεί ένα βαθιά προσωπικό και ιδιωτικό γεγονός, ένα βασιλικό μωρό αποτελεί επίσης τοτέμ εθνικού εορτασμού, βρετανικής χαράς. Τι νόημα έχει να έχουμε βασιλική οικογένεια, αν δεν μπορούμε να γιορτάσουμε με τον παραδοσιακό τρόπο; Μερικές μέρες μετά το γεγονός, δεν θα είναι το ίδιο. Απλά δεν θα είναι... Ποιος ξέρει, ίσως έδωσαν τα αποκλειστικά δικαιώματα της "πρώτης ματιάς στο μωρό" στην Oprah. Δεν θα μας φαινόταν περίεργο γι' αυτούς. Ούτε και γι' αυτήν βέβαια».

Ο φωτογράφος της Sun πάντως δήλωσε απογοητευμένος και στεναχωρημένος που δεν μπόρεσε να φωτογραφήσει το παιδί του Harry, όπως έκανε και με εκείνον και ανέφερε για την όλη του μεταστροφή: «Τον λυπάμαι επειδή έχει καταντήσει μίζερος και κατσούφης».

Εσύ τι πιστεύεις για όλα αυτά;

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Παναγιώτα Βλαντή: «Μου έλεγαν: έλα μωρέ, το μουτράκι σου έχεις να δείξεις & με έκαναν να νιώθω άσχημα»
Συγκινημένη η Μιμή Ντενίση για την απώλεια του Γιάννη Φέρτη: «Νόμιζα ότι θα ήμουν πιο ψύχραιμη»
Μπαράζ αναρτήσεων του Δημήτρη Παπανώτα μετά την διαγραφή από τον ΣΥΡΙΖΑ - Αυτοί είναι στο πλευρό του
Αλέξης Γεωργούλης: «Διαλύθηκα όταν έμαθα την καταγγελία βιασμού εις βάρος μου, ήταν κεραυνός εν αιθρία»
Το πρώτο μήνυμα του Δημήτρη Δερματά μετά το τροχαίο και το χειρουργείο
Η απάντηση του Δημήτρη Παπανώτα μετά τις αντιδράσεις στις δηλώσεις του για τις κακοποιημένες γυναίκες
Γιάννης Ξανθόπουλος ανάρτησε το πρώτο του βίντεο 1,5 μήνα μετά το θανατηφόρο τροχαίο
Ποσειδώνας Γιαννόπουλος: «Ο πατέρας μου δεν με αποδέχθηκε… έλεγε αν σου βγει έτσι ο γιος, να τον σφάξεις»
Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση ο Νότης Σφακιανάκης – Αντιμέτωπος με νέα απώλεια
Μαρία Αντωνά και Άρης Σοϊλέδης ανταλλάζουν αναρτήσεις όλο νόημα μετά τον... χωρισμό τους