Oι Pink Floyd αποκάλεσαν δημόσια την Madonna ηλικιωμένη και την προκαλούν να αποχωρήσει!

Την αποκαλεί «ηλικιωμένη» και της ζητά να ακυρώσει την εμφάνιση της στον διαγωνισμό τραγουδιού που θα πραγματοποιηθεί στο Ισραήλ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News  

Έξω φρενών με την Madonna είναι ο θρυλικός καλλιτέχνης Roger Waters μετά την απόφαση της να κάνει εμφάνιση έκπληξη στην Eurovision στο Ισραήλ. 



Με ανοιχτή επιστολή του, την οποία δημοσιεύει η βρετανική εφημερίδα Guardian αναφέρει: 

«Η αποδοχή από τη Madonna μιας πρόσκλησης να εμφανιστεί στο Τελ Αβίβ στους τελικούς του διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision τον Μάιο εγείρει, για άλλη μια φορά, θεμελιώδεις σημαντικές ηθικές και πολιτικές ερωτήσεις για τον καθένα από εμάς να εξετάσουμε.

Στο Παρίσι, το 1948, τα Ηνωμένα Έθνη που συνήλθαν στη συνέχεια συνέταξαν και εν συνεχεία υιοθέτησαν μια Οικουμενική Διακήρυξη των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, η οποία κατοχυρώνει στο διεθνές δίκαιο ότι όλα τα αδέρφια μας σε όλο τον κόσμο, ανεξάρτητα από την εθνικότητά τους ή την εθνικότητα ή τη θρησκεία τους, συμπεριλαμβανομένων, χωρίς περιορισμό, του δικαιώματος στη ζωή, την ελευθερία και την αυτοδιάθεση.

Επομένως, η ερώτηση που πρέπει να θέσει ο καθένας μας είναι η εξής: συμφωνώ με τη Διακήρυξη των Ηνωμένων Εθνών;

Εάν η απάντησή σας σε αυτή την ερώτηση είναι ναι, τότε τίθεται ένα δεύτερο ερώτημα: είμαι διατεθειμένος να υποστηρίξω την υποστήριξή μου για τα ανθρώπινα δικαιώματα και να ενεργήσω επ 'αυτής; Θα βοηθήσω τους αδελφούς και τους αδελφούς μου στον αγώνα τους για τα ανθρώπινα δικαιώματα ή θα περάσω και θα περπατήσω από την άλλη πλευρά;»

Ο Waters καταγγέλει το Ισραήλ για μεθόδους απαρτχάιντ κατά των Παλαιστινίων οι οποίοι όπως λέει «δεν απολαμβάνουν το δικαίωμα στη ζωή, την ελευθερία και την αυτοδιάθεση». 

Και συνεχίζει: «Μερικοί από τους συναδέλφους μου που είχαν εμφανιστεί πρόσφατα στο Ισραήλ, λένε ότι το κάνουν για να χτίσουν γέφυρες και να προωθήσουν την ειρήνη. Καλώ όλους όσους εμπλέκονται σε αυτό που βλέπω ως προδοσία της κοινής ανθρωπιάς, να επικεντρωθούν στην ικανότητά τους να συναισθάνονται με τους παλαιστίνιους αδελφούς και αδελφές τους. Προσπαθήστε να φανταστείτε, εδώ και 70 χρόνια, να ξυπνάτε κάθε πρωί με τη συστηματική, πλημμυρισμένη λεηλασία της ζωής του λαού σας. Και αυτοί, που κράτησαν ψηλά τα κεφάλια τους και αντιστάθηκαν με πολύ θάρρος, σθένος και χάρη, ζχήτησαν την βοήθειά μας. Εμείς, όλοι έχουμε, κατά την άποψή μου, μια απόλυτη ηθική και ανθρώπινη υποχρέωση ως συνανθρώπων ανθρώπων να απαντήσουμε στο αίτημα τους».

Ο φετινός διαγωνισμός της Eurovision θα πραγματοποιηθεί στο Τελ Αβίβ στις 16 και στις 18 Μαΐου. Για την guest εμφάνιση της η Madonna θα εισπράξει ένα εκατομμύριο δολάρια.

Το BDS Greece, τμήμα του διεθνούς κινήματος για το μποϊκοτάζ του Ισραήλ, την προσκαλεί να πει το τραγούδι της, όχι στο Τελ Αβίβ, αλλά στη μεγάλη αντιρατσιστική συναυλία που διοργανώνει στις 5 Μαΐου στο Gagarin, με τη συμμετοχή πολλών γνωστών καλλιτεχνών.

Ο Waters, ως διοργανωτής του κινήματος, τον περασμένο Μάρτιο είχε απευθυνθεί στους 42 φιναλίστ της Eurovision 2019 καλώντας τους να είναι «ο ένας ή η μία» που θα αποσυρθεί από τον διαγωνισμό. Σε αφιερωμένο βίντεο στην Κατερίνα Ντούσκα της λέει: «Κατερίνα, να πας εκεί στο Ισραήλ θα ήταν ένα μεγάλο λάθος νομίζω. Είσαι εσύ η μία;».

Η Ελληνίδα εκπρόσωπος δεν είναι η μοναδική στην οποία απευθύνθηκε μέσω μηνύματος αφού το ίδιο έχει γίνει και άλλους εκπροσώπους χωρών.

Δείτε το βίντεο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Αλέξης Γεωργούλης: «Διαλύθηκα όταν έμαθα την καταγγελία βιασμού εις βάρος μου, ήταν κεραυνός εν αιθρία»
Το πρώτο μήνυμα του Δημήτρη Δερματά μετά το τροχαίο και το χειρουργείο
Η απάντηση του Δημήτρη Παπανώτα μετά τις αντιδράσεις στις δηλώσεις του για τις κακοποιημένες γυναίκες
Γιάννης Ξανθόπουλος ανάρτησε το πρώτο του βίντεο 1,5 μήνα μετά το θανατηφόρο τροχαίο
Ποσειδώνας Γιαννόπουλος: «Ο πατέρας μου δεν με αποδέχθηκε… έλεγε αν σου βγει έτσι ο γιος, να τον σφάξεις»
Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση ο Νότης Σφακιανάκης – Αντιμέτωπος με νέα απώλεια
Μαρία Αντωνά και Άρης Σοϊλέδης ανταλλάζουν αναρτήσεις όλο νόημα μετά τον... χωρισμό τους
Γιώργος Καραμίχος: «Συνεχίζω τη θεραπεία μου για τον καρκίνο για λίγο ακόμα»
Γιώργος Θεοφάνους: «Είμαι παραδοσιακός, την Κυριακή θέλω να τρώμε κοτόπουλο με πατάτες, είμαι & της εκκλησίας»
Η δημόσια αντίδραση της Ελένης Βουλγαράκη, στις φήμες περί ντόπινγκ του συντροφου της, Φώτη Ιωαννίδη