Φωτιά ο Γιαννόπουλος στα σχόλια για την 22χρονη σύντροφο του! «Χ@στ@κε η φοράδα στο αλώνι με ποια πάω ή όχι»

Ο Γιώργος Γιαννόπουλος σε συνέντευξη του στο DownTown Κύπρου και στον Αλέξανδρο Πρίφτη μιλά για το γάμο και γιατί τον έχει αποφύγει, την απιστία, αλλά και τη σχέση που είχε με πολλά χρόνια μικρότερη του σύντροφο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News  

Ψυχολογικά πώς είσαι αυτή την περίοδο, μετά τον χαμό της αδελφής σου;
Το έχω συνειδητοποιήσει και προσπαθώ να το διαχειριστώ. Το περίμενα, γιατί η αδελφούλα μου έφτασε στο αμήν. Έφτασε πάνω από όριο ηλικίας των ανθρώπων που έχουν σύνδρομο Down. Δεν μπορούσε να πάει παραπάνω. Είμαι ευτυχής, γιατί έφυγε μέσα σε πολλή αγάπη, μας έδωσε τεράστια αποθέματα αγάπης κι εγώ της έταξα ότι θα διαιωνίσω την αγάπη αυτή

Λόγω της ασθένειάς της είχε δεχτεί -και κατά συνέπεια και εσείς στην οικογένεια- κακόβουλα σχόλια;
Εννοείται, και είναι λογικό. Μια ζωή έτσι ήταν τα πράγματα κι έτσι θα είναι. Στην αρχαιότητα πετούσαν τα μωρά στον Καιάδα. Κάθε κοινωνία έχει τα δικά της. Είμαστε ρατσιστές με τον εαυτό μας. Έτσι γεννιόμαστε. Δεν δεχόμαστε το αυτί μας, το σώμα μας κλπ. Όταν αποδεχτούμε αυτό που είμαστε, θα πάψουμε να είμαστε ρατσιστές. Είμαι κατά των ρατσιστών και των Χρυσαυγιτών και μπορώ να κάνω μεγάλο αγώνα εναντίον τους, όμως, στο βάθος τους λυπάμαι. Γιατί δεν μπορούν να χαρούν τη διαφορετικότητα της ζωής. Τον κοντό, τον ψηλό, τον εγωιστή, τον «κακό τον ξένο», τον ασήμαντο, τον πλούσιο – δεν τους σέβονται. Όταν είσαι ανοιχτός είσαι πιο ελεύθερος – και με τον εαυτό σου και με την κοινωνία. Γι’ αυτό τους λυπάμαι, γιατί είναι μίζεροι και καταπιεσμένοι

Το γάμο τον απέφυγες συνειδητά;
Όχι, δεν μου έκατσε. Δεν «συναντηθήκαμε» ποτέ. Δεν φοβάμαι τη δέσμευση, ίσα-ίσα γι’ αυτό έχω ισχυρούς δεσμούς στη ζωή μου. Το «για πάντα μαζί» δεν είναι ουτοπικό, είναι ωραίο. «Ποτέ φωλιά δεν φτιάχνει το μοναχό πουλί», λέει κι ο Αλκαίος. Γεννιόμαστε μόνοι μας, αλλά πρέπει να συνυπάρξουμε, να αναπαραχθούμε, να συμπορευτούμε. Αυτός που μένει μόνος του, έχει μια μαγκουφιά. Εγώ έχω φτιάξει άλλου τύπου φωλιές. Με τη μοναξιά μου, με τους φίλους μου, με την οικογένειά μου, με τη δουλειά μου που λατρεύω. Ηδονίζομαι και καυλώνω που με χειροκροτούν και στο τέλος μου λένε «πάρε και λεφτά». Κάνω αυτό που αγαπώ και ζω από αυτό. Είμαι πολύ τυχερός! Αν ο καθένας μας έκανε ό,τι γούσταρε, ο κόσμος μας θα ήταν πιο όμορφος. Ο Κρισναμούρτι είχε πει: «Η ελευθερία είναι η αρχή και το τέλος».

Κι όμως, σε είχα στο μυαλό μου πιο συντηρητικό. Πιο «ανατολίτη»… Που θα χτυπήσει το χέρι στο τραπέζι!
Μου αρέσει κι αυτό, αλλά και το άλλο. Δεν θα επιβληθώ με τη βία ποτέ. Δεν θα χτυπήσω το χέρι και θα πω «άντε γαμ…υ, μωρή». Δεν είμαι αυτός. Πιστεύω στην ελευθερία της προσωπικότητας. Ποτέ δεν χτύπησα, ποτέ δεν καταπίεσα. Αυτά είναι για τους αδύναμους και τους μέτριους.

Τελικά, πιστεύεις ότι οι άνθρωποι είμαστε «πολυγαμικά ζώα»;
Να τα αφαιρέσεις τα εισαγωγικά. Είμαστε πολυγαμικότατα, η επιστήμη το λέει. Οι παπαγάλοι και οι πιγκουίνοι είναι μόνο μονογαμικοί. Είναι ωραίο, γιατί φοβάστε αυτή την άποψη; Η ηδονή, που είναι αποκλεισμένη από όλες τις θρησκείες, είναι πολύ όμορφο πράγμα. Κι όμως, όλες οι θρησκείες του κόσμου, εκτός του Βουδισμού, την έχουν αποκλείσει. Τα όργανα που μας φέρνουν στη ζωή, έχουν μία μορφή κρυψινισμού. Δεν είναι φοβερό αυτό; Χαζό είναι. Είναι συντηρητισμός του κερατά. Οι θρησκείες τα κάνουν αυτά. Η ηδονή υπάρχει για να γίνεται η αναπαραγωγή. Είναι το πρώτιστο συναίσθημα. Περπατάς στο δρόμο, βλέπεις μία και λες «πω, πω, τι κ@@@ρα είναι αυτή!». Έτσι ξεκινάει η έλξη. Γιατί το ποινικοποιούμε; Αυτή η αέναη ηδονή που υπάρχει κάθε μέρα στον πλανήτη, είναι υγεία.

Επομένως, η άποψή σου περί απιστίας είναι ότι δεν είναι κάτι μεμπτό;
Ανοίγουμε μεγάλη συζήτηση. Λόγω εγωισμού, δεν μπορείς να δεχτείς ότι η κοπέλα σου πήγε με άλλον για μία μέρα. Μην το κάνεις θέμα, ρε παπ..α. Της ήρθε, το ‘κανε, άστο να περάσει. Πάρε την αγκαλιά και τέλος. Αύριο μπορεί να τύχει και σε σένα. Θέλει πολλή δουλειά για να γυρίσει ο ήλιος, για να απεξαρτηθούμε από τους εγωισμούς μας. Αν περπατάω στον δρόμο, δω μία, μου αρέσει, σημαίνει ότι το κορμί κάνει κάτι που γουστάρει. Δεν πάει ξέχωρα από την ψυχή μας. Το κορμί είναι η κυψέλη που φωλιάζει η ψυχή. Αν εσένα σου έρθει να πας με κάποια, τι θα κάνουμε τώρα; Με το ζόρι θα κρατηθείς; Σου βγαίνει μία μανία. Είσαι 30 ή 40 χρόνια με έναν άνθρωπο και βλέπεις ότι δεν τραβάει άλλο το σεξουαλικό.

Ενοχλήθηκες όταν σχολιάστηκαν αρνητικά οι δηλώσεις σου, ότι είχες σχέσεις με μία 22χρονη κι έγινε λόγος για τη διαφορά ηλικίας που είχατε;
Τους συγχωρώ, γιατί το μυαλό τους έφτανε μέχρι αυτό το επίπεδο. Αυτό γράψε. Τι άλλο να πω; Δηλαδή ο άνθρωπος φαίνεται από την ηλικία; Μπορεί κάποιος να είναι 20 ετών και να μπορεί να επικοινωνήσει με το σύμπαν, με όλους. Έτσι κι εγώ, επικοινωνώ με ένα κορίτσι 20 ετών. Τι το κάναμε θέμα; Χέστηκε η φοράδα στο αλώνι, με ποιαν πάει και με ποιαν δεν πάει ο Γιαννόπουλος. Δεν αφορά κανέναν. Έχουμε κι άλλα προβλήματα. Ως εκεί έφταναν τα μυαλά τους. Γιατί υποτιμάμε αυτή την ηλικία κι αυτή την επιλογή, η οποία θα φέρει το επόμενο που είναι πιο προοδευτικό από το προηγούμενο; Είτε λέγεται πολιτική, είτε φιλοσοφία, είτε καλλιτεχνία.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Πέθανε σε ηλικία 47 ετών η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια, Mandisa-Βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της
Ο πατέρας του 19χρονου θύματος τοποθετήθηκε για την επιστοφή του Γιάννη Ξανθόπουλου: «Έκανε ό,τι έκανε»
Ο λόγος που η Silia Kapsis ενώ είναι στην Ελλάδα δεν βρέθηκε στο πάρτι της #Eurovision με τη Μαρίνα Σάττι
Δημήτρης Κόκοτας: «Από τα μέσα της επόμενης εβδομάδας θα ξεκινήσει η προσπάθεια για αποσωλήνωση του»
H Φαίη Σκορδά αποκάλυψε όλη την δήλωσή του Δημήτρη Παπανώτα χωρίς μοντάζ, που έφερε τη διαγραφή του
Οι αντιδράσεις για διαγραφή Παπανώτα: «Έγινε το αυτονόητο. Δεν χωράνε πλέον σεξιστικά & ρατσιστικά σχόλια»
Η Ελεονώρα Μελέτη αποκάλυψε πόσους followers έχασε μετά την ανακοίνωση ότι είναι υποψήφια με τη ΝΔ
Θύμα άγριου ξυλοδαρμού η αδελφή της Χριστίνας Μηλιού, από τον σύντροφό της - Η κατάθεση της
Η αντίδραση της Ιωάννας Τούνη για τον έλεγχο παραπλάνησης των «influencers»: «Δεν κατάλαβα, τι ακριβώς;»
Η πρώτη on camera αντίδραση της Ελένης Μενεγάκη μετά το τέλος από το Mega