Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης ζει έναν έρωτα παράφορο με ηθοποιό!

Μετά τον πολυσυζητηµένο χωρισµό του από την Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου, µε την οποία σχεδίαζαν να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας, ο Αλέξανδρος Μπουρδούµης επέλεξε να εστιάσει στην τέχνη του και να µην προχωρήσει σε κάποια σχέση.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News  

Μέχρι που γνώρισε την εκθαµβωτική συνάδελφό του Λένα ∆ροσάκη. Από τις πρώτες ηµέρες της στενής συναναστροφής τους εντόπισαν τη µεταξύ τους χηµεία και δεν άργησαν να γίνουν ζευγάρι. Μπορεί να αποφεύγουν τους φωτογράφους και να αρνούνται να επιβεβαιώσουν ότι είναι µαζί, απολαµβάνουν όµως την υπέροχη σχέση τους.

«Χωρίζουν» µόνο για τις επαγγελµατικές υποχρεώσεις τους, για να ξανασµίξουν µετά στο σπίτι του πρωταγωνιστή στο Παγκράτι. Όσοι τους ζουν κάνουν λόγο για ένα πολύ ταιριαστό ζευγάρι, υπογραµµίζοντας ότι ο Αλέξανδρος δείχνει να είναι καλύτερα από ποτέ. Συχνά, µάλιστα, εκµυστηρεύεται στους δικούς του ανθρώπους ότι στο πρόσωπο της Λένας έχει βρει την ιδανική σύντροφο.

«Ζουν ένα παράφορο πάθος», τονίζουν οι ίδιες πηγές, «χαίρονται τον έρωτά τους, που δεν αποκλείεται να τους οδηγήσει και σε πιο σοβαρά βήµατα. Για την ώρα απολαµβάνουν αυτό που έχουν, χωρίς να βιάζονται να δεσµευτούν περαιτέρω, µιας και είναι µόλις λίγους µήνες µαζί. Κανείς δεν µπορεί, όµως, να προδικάσει αν θα επιλέξουν αργότερα τον δρόµο της εκκλησίας». Οι δύο ηθοποιοί πηγαίνουν συχνά σε πρεµιέρες φίλων τους, αλλά µε το που βλέπουν κάποιον φωτογράφο αποµακρύνονται και ποζάρουν µε άλλα άτοµα. Κάτι τέτοιο έγινε και στην πρεµιέρα της παράστασης «Εκπαιδεύοντας τη Ρίτα», όπου έδωσαν το «παρών» για να τιµήσουν τον ∆άνη Κατρανίδη και την Παναγιώτα Βλαντή.

Η µόνη φορά που απαθανατίστηκαν στην ίδια φωτογραφία ήταν στα γενέθλια ενός καλού φίλου τους, σε µαγαζί του Χαϊδαρίου. Εκτοτε είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί. Όσο για τα επαγγελµατικά τους; Η Λένα ∆ροσάκη συνεχίζει να συναρπάζει στο «Εγκληµα στο Οριεντ Εξπρές», που παίζεται στο θέατρο «∆ανδουλάκη», και ξεκινά πρόβες για το «Ονειρο καλοκαιρινής νύχτας», που πρόκειται να παρουσιάσει σε περιοδεία σε όλη την Ελλάδα ο Αιµίλιος Χειλάκης.

Την ίδια στιγµή, ο Αλέξανδρος Μπουρδούµης πετυχαίνει µια από τις καλύτερες ερµηνείες του στο «Από Μηχανής Θέατρο» και στο έργο «Προσωπική συµφωνία» και ετοιµάζεται να επιστρέψει στην Επίδαυρο, όπου είχε εµφανιστεί όντας µαθητής ακόµα της δραµατικής σχολής του Θεάτρου Τέχνης. Εκεί θα συµπράξει στην παράσταση «Προµηθέας ∆εσµώτης» που θα παρουσιάσει το ∆ΗΠΕΘΕ Πάτρας σε σκηνοθεσία Σταύρου Τσακίρη µε πρωταγωνίστρια την Κάθριν Χάντερ, γεγονός που τον γεµίζει χαρά.

Πηγή: Realnews

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Δανάη Μπάρκα: «Χυδαίο να στέλνουν φωτογραφίες που κάποιος είναι αγκαλιά με έναν άνθρωπο…Τραγικό!»
Η σοκαριστική αποκάλυψη του Γιώργου Λιάγκα για τον θάνατο του πατέρα του: «Tους είπα αφήστε τον να φύγει»
Συγκινεί η Κωνσταντίνα: «Έχουν περάσει πλέον 50 χρόνια, χάθηκαν όλες οι ελπίδες για τον πατέρα μου»
Όλα τα νεότερα για τoν Δημήτρη Κόκοτα: «Οι γιατροί του μίλησαν και ανταποκρίθηκε, αποκτά συνείδηση»
Ο 41χρονος πρώην σύντροφός της Πριγκίπισσας Βεατρίκης βρέθηκε νεκρός από υπερβολική δόση, στο Μαϊάμι
Αργύρης Ξάφης: «Ήμασταν στη σκηνή με την Καρυοφυλλιά Καραμπέτη και άρχισαν να μας πετάνε αυγά»
Σπύρος Χατζηαγγελάκης: «Είμαι ελεύθερος και ανοιχτός στις απόψεις μου για τα ερωτικά. Μοιάζω σαν αναίσθητος»
Βίκυ Βολιώτη: «Mε τον σύζυγό μου, δεν ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Έχουμε σκεφτεί πολλές φορές τον χωρισμό»
Κερασία Σαμαρά: «Έχω βιώσει κακοποίηση στο θέατρο αλλά σώπασα. Είναι κάτι που μετανιώνω»
Το καλοκαίρι στην Πύλο ο γάμος του Γιάννη Αντετοκούνμπο - Καλεσμένα όλα τα Σεπόλια