Eκτός #MasterChefGR για δεύτερη φορά ο Χαράλαμπος!

Οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση, δηλαδή η Εύα, ο Χαράλαμπος και η Σπυριδούλα,διαγωνίστηκαν για την παραμονή τους στον διαγωνισμό. Εκείνοι με την καλύτερη απόδοση, θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν μια ξεχωριστή εξωτερική ομαδική δοκιμασία.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News  

Ένα υψηλού επιπέδου πιάτο, έπρεπε να αντιγράψουν οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση και αυτή η δοκιμασία ήταν μια από τις πιο κρίσιμες στιγμές του MasterChef.

Ο Χαραλαμπος στην μαγειρική προσπάθεια του για να παραμείνει στο παιχνίδι, για εμψυχωτή είχε ένα πρόσωπο που δεν περιμέναμε να δούμε και αυτός είναι ο Παντελής, ο οποίος τον συμβουλεύει από τον εξώστη! 

Ο Πάνος Ιωανίδης στάθηκε στον πάγκο του Χαράλαμπου και δοκιμάζοντας την παρασκευή του σχολίασε το πιάτο με όχι και τόσο καλά σχόλια! ''Φαίνεται μία αποτυχία'' του είπε χαρακτηριστικά.

Τελικά ο Χαράλαμπος ήταν και ο παίκτης που είπε το αντίο και παρέδωσε την ποδιά του για δεύτερη και τελευταία φορά.

Στο ταξίδι που ακολουθεί στην Γαλλία για τους 10 καλύτερους παίκτες που έχουν μείνει στο παιχνίδι, ο Ζαχίρ θα είναι απών.

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος ανακοίνωσε πώς σε αυτό το ταξίδι δεν μπορεί να πάει ο Ζαχίρ, αφού υπάρχει πρόβλημα με τα χαρτιά του. Ο σεφ και κριτής τους διαβεβαίωσε ότι θα κάνουν τα αδύνατα-δυνατά προκειμένου ο διαγωνιζόμενος να ταξιδέψει με τους υπόλοιπους παίκτες.

Σε περίπτωση που δε γίνει αυτό, η παραγωγή του τηλεοπτικού μαγειρικού διαγωνισμού έδωσε στον Ζαχίρ τη δυνατότητα να επιλέξει όποιον παίκτη θέλει, προκειμένου να τον εκπροσωπήσει σε αυτήν τη δοκιμασία.

Στεναχωρημένοι ήταν οι συμπαίκτες του με αυτή την προοπτική, ωστόσο δεν έκρυψαν τον ενθουσιασμό για αυτό τους το ταξίδι. Μάλιστα ο Παντελής ήταν σίγουρος ότι ο Ζαχίρ θα ταξιδέψει μαζί τους.

Τα όσα είπε ο Αφγανός παίκτης στην κάμερα για την παραμονή του στην Ελλάδα ήταν άκρως συγκινητικά, τονίζοντας πως λόγω των χαρτιών του, έχει 19 χρόνια να δει την οικογένειά του.

Μετά την αποχώρηση του πάντως ο Χαράλαμπος έκανε μια ανάρτηση στο Facebook πετώντας τα «βέλη» του στους συμπαίκτες του και κάνοντας λόγο για ηθοποιούς και ίντριγκες.

 «Το έντεκα δεν είναι σίγουρα ο τυχερός μου αριθμός, δεύτερη φορά σε αποχώρηση. H αλήθεια είναι ότι το περίμενα, σχεδόν το ήθελα να φύγω, γιατί είπα ότι μετά την επιστροφή μου ξανά στο παιχνίδι ό,τι κέρδιζα από εκεί και πέρα θα ήταν έξτρα.
Δεν απογοητεύτηκα, έζησα τις καλύτερες μου εμπειρίες στο παιχνίδι, δοκίμασα, ρίσκαρα, το έζησα όσο καλύτερα μπορούσα. Έφυγα σε ένα καλό σημείο, το πιο κατάλληλο θεωρώ, πριν η μαγειρική δώσει την θέση της στο ριάλιτι. Δεν το έχω με τα προκαθορισμένα δεν είμαι εγώ! Κατάφερα να φτιάξω την εικόνα που λανθασμένα είχα δώσει, ειδικά στην δοκιμασία με τον Παντελή, τότε που είχαμε απλά μια κακή μέρα, εξάλλου δεν είχα ποτέ πρόβλημα με τον Παντελο ούτε μετά το "εν κουλι".
Ξέρω ότι είχα λάθη τότε και εγώ και ο ίδιος τα μιλήσαμε τα βρήκαμε γιατί εξάλλου στο τέλος της μέρας είναι όλα τηλεόραση, μοντάζ. Κάποιοι επωφελούνται, άλλοι φαίνονται "κακοί". Έμαθα πολλά, και θεωρώ πως άφησα και εγώ το στίγμα μου σαν παίκτης στο παιχνίδι!
Η μαγειρική δεν σταματά μετά από ένα ριάλιτι μαγειρικής και ο μάγειρας αν είναι καλός θα φανεί στην πραγματική κουζίνα μετά το παιχνίδι. Σε μια κουζίνα που δεν έχουν θέση ούτε τα προκαθορισμένα, ούτε οι ηθοποιοί, ούτε ίντριγκες. Εκεί που πάντα έχει σημασία η Μαγειρική και μόνο», έγραψε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Ο Νίκος Μουρατίδης κράζει τον... Χριστόφορο Παπακαλιάτη - H epic Κλέλια Ανδριολάτου απάντησε
Γιάννης Πλούταρχος: «Όχι και να μου πάρει και το όνομα του καλύτερου παιδιού ο Γρηγόρης Αρναούτογλου»
Πίτσα Παπαδοπούλου: «Φώναξε η γειτόνισσα την μαμά μου και της είπε: Το παιδί σας το πάτησε το τραμ!»
Συγκινημένος ο Αντώνης Ρέμος στα θυρανοίξια του ναού που ανήγειρε με τον Κώστα Πηλαδάκη στη Μύκονο
Διασωληνωμένος σε κρίσιμη κατάσταση ο Δημήτρης Κόκοτας μετά το έμφραγμα που υπέστη
Υποψήφιος ξανά στις Ευρωεκλογές o Αλέξη Γεωργούλης - Η ανακοίνωση του
Οι μάχες για την επικοινωνία και την παραμονή στο #SurvivorGR - Αποχώρησε στην τρίτη και φαρμακερή
#MasterchefGR: Τον καθαίρεσαν από αρχηγό & δεν θέλει ούτε τον Θεό για αντίπαλο - Οι υποψήφιοι αποχώρησης
Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Δημήτρης Κόκοτας - Υπέστη έμφραγμα
Μαριάντα Πιερίδη: «Μου αρέσει που προκαλώ ενδιαφέρον και με φωτογραφίζουν με τον σύντροφό μου»