Λουκάς Φουρλάς: «Αυτά που ακούγονται είναι γελοιότητες...»

Καλεσμένος στην εκπομπή «Με αγάπη Χριστιάνα» βρέθηκε ο Λουκάς Φουρλάς. Ο γνωστός δημοσιογράφος μίλησε μεταξύ άλλων για τη νέα του προσπάθεια και τη νέα του εκστρατεία με στόχο την οικονομική στήριξη των οικογενειών των παιδιών που νοσηλεύονται στην Παιδογκολογική Κλινική του Μακάρειου Νοσοκομείου αλλά και αν σκέφτεται να επιστρέψει κάποια στιγμή στην τηλεόραση.  

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News  

Ο ίδιος όσον αφορά τα κακόβουλα σχόλια ότι ανέλαβε την στήριξη δήλωσε: «Αυτά είναι γελοιότητες. Δουλεύουμε 8 μήνες στο συγκεκριμένη ιδέα πριν να ξέρω ότι θα ήμουν υποψήφιος. Και όλα αυτά που ακούγονται ότι γίνονται για τις εκλογές είναι γελοιότητες.  Αυτά τα έκανα πολλά χρόνια προηγουμένως και θα το κάνω μέχρι μπορώ ανεξάρτητα από το σε ποια θέση θα βρεθώ»

Δεν δίστασε να αφήσει ανοικτό το ενδεχόμενο να τον δούμε να επιστρέφει κάποια στιγμή στην τηλεόραση. Δεν αποκλείω τίποτα πια. Θεωρώ ότι ακούει ο Θεός τα σχέδια που κάνω και γελά. Την δεδομένη στιγμή ωστόσο στοχοθετώ τον εαυτό μου σε μια προσπάθεια να πετύχω αυτό που έχω ξεκινήσει και δεν ήταν μια εύκολη απόφαση για να κατέβω υποψήφιος. Για μένα ήταν μια φυσική εξέλιξη. Παρόλο που μπορούσα να «βολευτώ» κάπου δεν το έκανα ποτέ.

Όσον αφορά την υποψηφιότητα του στις Ευρωεκλογές ο Λουκάς Φουρλάς είπε: «Aν ο κόσμος με ψηφίσει και πει θέλω να δω τον Λουκά να κάνει αυτο το πράγμα θα κάνω ότι μπορώ. Υπάρχουν πάρα πολλά πράγματα να διεκδικήσεις. Θέλω να αγωνιστώ για τον άνθρωπο. Μπορείς να διεκδικήσεις πολλά πράγματα για την ποιότητα της ζωής μας στην Κύπρο. Αν ο κόσμος με τιμήσει και με επιλέξει ως ένα από τα άτομα που θα τους εκπροσωπήσει εγώ δηλώνω ότι δεν θα αλλάξω καθόλου. Θα είμαι ο Λουκάς. Υπάρχουν μικροί άνθρωποι σε μεγάλες καρέκλες και μεγάλοι άνθρωποι σε μικρές καρέκλες. Η μόνη φιλοδοξία είναι να μπορώ να προσφέρω στον άνθρωπο»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Δειτε Επισης

Δανάη Μπάρκα: «Χυδαίο να στέλνουν φωτογραφίες που κάποιος είναι αγκαλιά με έναν άνθρωπο…Τραγικό!»
Η σοκαριστική αποκάλυψη του Γιώργου Λιάγκα για τον θάνατο του πατέρα του: «Tους είπα αφήστε τον να φύγει»
Συγκινεί η Κωνσταντίνα: «Έχουν περάσει πλέον 50 χρόνια, χάθηκαν όλες οι ελπίδες για τον πατέρα μου»
Όλα τα νεότερα για τoν Δημήτρη Κόκοτα: «Οι γιατροί του μίλησαν και ανταποκρίθηκε, αποκτά συνείδηση»
Ο 41χρονος πρώην σύντροφός της Πριγκίπισσας Βεατρίκης βρέθηκε νεκρός από υπερβολική δόση, στο Μαϊάμι
Αργύρης Ξάφης: «Ήμασταν στη σκηνή με την Καρυοφυλλιά Καραμπέτη και άρχισαν να μας πετάνε αυγά»
Σπύρος Χατζηαγγελάκης: «Είμαι ελεύθερος και ανοιχτός στις απόψεις μου για τα ερωτικά. Μοιάζω σαν αναίσθητος»
Βίκυ Βολιώτη: «Mε τον σύζυγό μου, δεν ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Έχουμε σκεφτεί πολλές φορές τον χωρισμό»
Κερασία Σαμαρά: «Έχω βιώσει κακοποίηση στο θέατρο αλλά σώπασα. Είναι κάτι που μετανιώνω»
Το καλοκαίρι στην Πύλο ο γάμος του Γιάννη Αντετοκούνμπο - Καλεσμένα όλα τα Σεπόλια