Σάββατο, 26 Σεπτεμβρίου, 2020 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Λουκάς Φουρλάς: «Αυτά που ακούγονται είναι γελοιότητες...»

  16/04/2019 12:11
Λουκάς Φουρλάς: «Αυτά που ακούγονται είναι γελοιότητες...»

Λουκάς Φουρλάς: «Αυτά που ακούγονται είναι γελοιότητες...»

  16/04/2019 12:11

Καλεσμένος στην εκπομπή «Με αγάπη Χριστιάνα» βρέθηκε ο Λουκάς Φουρλάς. Ο γνωστός δημοσιογράφος μίλησε μεταξύ άλλων για τη νέα του προσπάθεια και τη νέα του εκστρατεία με στόχο την οικονομική στήριξη των οικογενειών των παιδιών που νοσηλεύονται στην Παιδογκολογική Κλινική του Μακάρειου Νοσοκομείου αλλά και αν σκέφτεται να επιστρέψει κάποια στιγμή στην τηλεόραση.  

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News  

Ο ίδιος όσον αφορά τα κακόβουλα σχόλια ότι ανέλαβε την στήριξη δήλωσε: «Αυτά είναι γελοιότητες. Δουλεύουμε 8 μήνες στο συγκεκριμένη ιδέα πριν να ξέρω ότι θα ήμουν υποψήφιος. Και όλα αυτά που ακούγονται ότι γίνονται για τις εκλογές είναι γελοιότητες.  Αυτά τα έκανα πολλά χρόνια προηγουμένως και θα το κάνω μέχρι μπορώ ανεξάρτητα από το σε ποια θέση θα βρεθώ»

Δεν δίστασε να αφήσει ανοικτό το ενδεχόμενο να τον δούμε να επιστρέφει κάποια στιγμή στην τηλεόραση. Δεν αποκλείω τίποτα πια. Θεωρώ ότι ακούει ο Θεός τα σχέδια που κάνω και γελά. Την δεδομένη στιγμή ωστόσο στοχοθετώ τον εαυτό μου σε μια προσπάθεια να πετύχω αυτό που έχω ξεκινήσει και δεν ήταν μια εύκολη απόφαση για να κατέβω υποψήφιος. Για μένα ήταν μια φυσική εξέλιξη. Παρόλο που μπορούσα να «βολευτώ» κάπου δεν το έκανα ποτέ.

Όσον αφορά την υποψηφιότητα του στις Ευρωεκλογές ο Λουκάς Φουρλάς είπε: «Aν ο κόσμος με ψηφίσει και πει θέλω να δω τον Λουκά να κάνει αυτο το πράγμα θα κάνω ότι μπορώ. Υπάρχουν πάρα πολλά πράγματα να διεκδικήσεις. Θέλω να αγωνιστώ για τον άνθρωπο. Μπορείς να διεκδικήσεις πολλά πράγματα για την ποιότητα της ζωής μας στην Κύπρο. Αν ο κόσμος με τιμήσει και με επιλέξει ως ένα από τα άτομα που θα τους εκπροσωπήσει εγώ δηλώνω ότι δεν θα αλλάξω καθόλου. Θα είμαι ο Λουκάς. Υπάρχουν μικροί άνθρωποι σε μεγάλες καρέκλες και μεγάλοι άνθρωποι σε μικρές καρέκλες. Η μόνη φιλοδοξία είναι να μπορώ να προσφέρω στον άνθρωπο»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας