H πρώην του Τερλέγκα τον οδηγεί στο δικαστήριο! Toυ κάλυπτε τα έξοδα!

Ο γνωστός λαϊκός αοιδός θα κληθεί να αντιμετωπίσει τον άλλοτε μεγάλο ερωτά του στις δικαστικές αίθουσες, καθώς βρέθηκε να της χρω­στά 10.236 ευρώ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News  

Αυτό τουλάχιστον υπο­στηρίζει η ίδια σε αγωγή που κατέθεσε σε βάρος του στο Μονομελές Πρωτοδι­κείο της Αθήνας, κατηγο­ρώντας τον δημοφιλή τρα­γουδιστή -που τον καιρό της δόξας του υπήρξε μέ­χρι και ιδιοκτήτης νησιού στις Εχινάδες(!)-ότι δεν της επέστρεψε ποτέ χρήματα τα οποία του είχε δανείσει.

Η ξανθιά πρώην σύντρο­φος του Βασίλη Τερλέγκα, όπως ισχυρίζεται στο δικόγραφο, τον έντυνε,του κάλυπτε τα έξοδα για τα ταξίδια του και πλήρωνε αδια­μαρτύρητα μέχρι και τη δό­ση του τραπεζικού δανείου του.

Όμως, όπως λέει,εκείνος καταχράστηκε την εμπιστοσύνη της και, μετά τον χωρισμό τους το 2008, όταν άρ­χισε να τον πιέζει για να της δώσει τα χρωστούμενα, έκανε τον... Κινέζο, επιδείκνυαντας αδιαφορία αλλά και προκλητική συμπεριφορά!

Μάλιστα, η επί πέντε χρόνια σύντροφος του καλ­λιτέχνη διεκδικεί χρηματι­κή ικανοποίηση συνολικού ύψους 20.236 ευρώ, λόγω ηθικής βλάβης που υπέστη από τη συμπεριφορά του.

Στην επίμαχη αγωγή, που κατατέθηκε τον Ιούλιο του 2015, επτά χρόνια μετά τον χωρισμό του ζευγαριού, και αναμένεται να εκδικαστεί τις επόμενες ημέρες, η ενάγουσα υποστηρίζει ότι αν και ο γνωστός τραγουδιστής το 2007 «απολάμβανε το μεσουράνημα της επαγγελματικής του σταδιοδρομίας, δεδομένου ότι προτού επέλθει η οικονομική κρίση
οι αμοιβές των καλλιτεχνών ανέρχονταν σε αστρονομικά ποσά», ο ίδιος ήταν εξαιρετικά σπάταλος, με ο αποτέλεσμα να γυρεύει δανεικά από εκείνη!

Κάλυπτε το έξοδα

Όπως υποστηρίζει χαρακτηριστικά, ο λαϊκός τραγουδιστης «κατάφερνε να σπαταλά τις μηνιαίες του απολαβές», με αποτέλεσμα να καλύπτει τα έξοδα από τον μισθό της. Άλλωστε, το ζευγάρι εκείνη την περίοδο έμενε κάτω από την ίδια στέγη και, ενώ τα έξοδα έπρεπε να είναι μοιρασμένα, η ίδια αναγκαζόταν να καταβάλλει εξωφρενικά ποσά για τα ρούχα και τα παπούτσια του τραγουδιστή! ! Μάλιστα, στο δικόγραφο καταγράφο­νται αναλυτικά ποσά χιλιά­δων ευρώ που, χρεώθηκαν σε πιστωτική κάρτα της για ρούχα, παπούτσια, για τουριστικές υπηρεσίες, για την επι­σκευή του αυτοκινή­του, αλλά και για την εξόφληση δόσεων του προσωπικού δανείου του Βασίλη Τερλέγκα.

Όπως αναφέρει η πρώην σύντροφος του καλ­λιτέχνη, από την άνοιξη του 2007 μέχρι τα τέλη της ίδιας χρονιάς, τα δύο μέ­ρη συνήψαν άτυπες συμβά­σεις άτοκων δανείων συνο­λικού ύψους 10.236 ευρώ «προς κάλυψη των τρέχουσων αναγκών του, στις οποίες περιλαμβάνονταν η εξειδικευμένη ένδυση και η καλλιτεχνική προβολή του τραγουδιστή».

Όμως όταν το ζευ­γάρι έφτασε στον χωρισμό τον' Μάιο του 2008, ο Βασίλης Τερλέγκας δεν της επέστρεψε ούτε ένα ευρώ, ενώ απέφευγε κάθε επικοινωνία μαζί της, σύμφωνα με την Εspresso.

Όπως υποστηρίζει η ενάγουσα, ο τραγουδιστής δεν ανταποκρίθηκε ούτε στο εξώδικο που του έστειλε, με αποτέλεσμα η ίδια να αναζητήσει; το δίκιο της και τα «δανεικά» και «αγύριστα» στις δικαστικές αίθουσες.

Το ιδιωτικό νησί που πούλησε στους Άραβες και η αδυναμία του στις γυναίκες

«Παθιασμένος» με τις γυναίκες, «πά­ντα ερωτευμένος» και «ευαίσθητος, όπως κάθε καλλιτέχνης», δήλωνε ο Βα­σίλης Τερλέγκας στην «Espresso» λί­γους μήνες πριν.

«Οι γυναίκες είναι το πάθος μου! Η μεγάλη μου αγάπη. Εί­ναι ό,τι πιο όμορφο έχει πλάσει η φύση. Θεωρώ ότι ήμουν και παραμένω -δυ­στυχώς- ένας άνθρωπος που αγαπά­ει πάρα πολύ το ωραίο φύλο! Μου αρέ­σει να συναναστρέφομαι ωραίες γυναί­κες και γενικώς γυναίκες! Μου αρέσει να τις θαυμάζω, να τους λέω όμορφα λόγια, να ερωτοτροπώ μαζί τους».

Μάλιστα, είχε αναφερθεί και στη δυσκολία των αντρών να μείνουν πι­στοί σε μια γυναίκα, λέγοντας:

«Ένας άντρας είναι δύσκολο να είναι πιστός... Είναι σχετι­κή έννοια. Δεν νομίζω ότι υπάρχει πι­στός άντρας. Γιατί είναι πολύ απλά θέ­μα εγωισμού. Εγώ υπήρξα φοβερά εγωιστής και έπαιρνα επιβεβαίωση μέ­σω των γυναικών και των ερωτικών μου περιπετειών. Ικανοποιούσα τον εγωισμό μου» είχε δηλώσει.

Σημειώνεται ότι ο Βασίλης Τερλγκας έχει στο ενεργητικό του δύο γάμους και δύο διαζύγια, ενώ απέκτη­σε δύο γιους από τον πρώτο του γάμο, τον 18χρονο σήμερα Θοδωρή και τον 13χρονο Δημήτριο-Παύλο. Στο παρελθόν μέχρι και ιδιοκτήτης ενός νησιού, το οποίο αγόρασε το 1990 από μια Αμερικανίδα. Πρόκειται για τη Σωρό, που ανήκει στο σύμπλεγμα των Εχινάδων, έχει έκταση 330 στρέμματα και συγκαταλέγεται στα έξι νησιά τα οποία απέκτησε το 2013 ο εμίρης του Κατάρ Αλθάνι, για να τα κάνει δώρο στη γυναίκα του και στα 24 παιδιά του.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Σημάδια αισιοδοξίας στην προσπάθεια αφύπνισης του Δημήτρη Κόκοτα: «Ανταποκρίνεται ο οργανισμός του»
Παύλος Χαϊκάλης για Μάνο Ιωάννου: «Υπερασπίζεται τον φίλο του και το θεωρώ πάρα πολύ έντιμο»
Η πρώτη δημόσια εμφάνιση της Άντζελας μετά την αποχώρηση από το #J2US: «Ακόμα πενθώ, δεν πάω πουθενά»
Η ανάρτησή της Κατερίνας Βρανά για τα γενέθλια της: «Η μέρα που σχεδόν πέθανα. 7 χρόνια επιβίωσης»
Σταματίνα Τσιμτσιλή σε Δημήτρη Παπανώτα: «Υπήρξες προσβλητικός απέναντι στη Μπέττυ Μαγγίρα»
Γιώργος Καπουτζίδης: «Δεν θα σπαταλήσω ούτε δευτερόλεπτο να συγχιστώ για κάποιον που δεν με χωνεύει»
Μικρούτσικος, Κορινθίου, Τσάβαλου, Μπάρμπα, Καινούργιου ξεσπούν για την χυδαία επίθεση στην Μελέτη
Κατερίνα Στανίση: «Έφυγα κι από το σπίτι μου & πήγα να μείνω με την μητέρα μου. Είναι δύσκολο, αλλά συνηθίζεται»
Κοραλία Καράντη: «Με φλερτάρουν άντρες στην ηλικία του γιου μου. Το βλέμμα τους είναι απόλυτα διαθέσιμο»
O Αlec Baldwin έσπασε το κινητό παρεμβατικής γυναίκας που τον παρενοχλούσε προκαλώντας τον επίμονα