Δευτέρα, 19 Αυγούστου, 2019 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

O 23χρόνος Κύπριος που συμμετέχει σε Ελβετικό show και γυρίζει τον κόσμο!

  15/04/2019 12:31
O 23χρόνος Κύπριος που συμμετέχει σε Ελβετικό show και γυρίζει τον κόσμο!

O 23χρόνος Κύπριος που συμμετέχει σε Ελβετικό show και γυρίζει τον κόσμο!

  15/04/2019 12:31
Ένας από τους έξι συνολικά συμμετέχοντες που επιλέγηκαν ανάμεσα σε 30.000 υποψήφιους από 167 χώρες με σκοπό να γυρίσουν τον κόσμο μέσα σε 100 μέρες, είναι και ο τυχερός 23χρόνος Κύπριος Παναγιώτης Πολεμίτης. 
 
 
Το "ταξίδι φιλίας" από την ελβετική εταιρεία "Yuujou" όπως ονομάζεται, έχει ήδη αρχίσει, με τους συμμετέχοντες, τον Παναγιώτη  από την Κύπρο, τον Τζεντ  από τη Νότια Αφρική, τον Τζον  από την Ινδία, τνη Πάολα από τη νέα Ζηλανδία, την Υβόν από την Ελβετία και τον Τζόϋ από τις ΗΠΑ , να δημιουργούν δύο ομάδες που θα προσπαθήσουν να ταξιδέψουν από τη μια άκρη του κόσμου στην άλλη δημιουργώντας μια αλυσίδα φιλίας, με την πρώτη ομάδα να ταξιδεύει δυτικά προς Αμερική και την δεύτερη ανατολικά προς Ασία με τελικό προορισμό το Τόκιο. Η τελική διαδρομή δεν είναι προγραμματισμένη αλλά θα αποκαλύπτεται κάθε φορά με τον νέο προορισμό που θα αποφασίζει ο κάθε "οικοδεσπότης" που θα φιλοξενεί τα μέλη της ομάδας. 
 
 
Αν οι δυο ομάδες καταφέρουν να συναντηθούν στο τέλος της διαδρομής τότε ο στόχος του "Yuujou" θα επιτευχθεί: Είμαστε όλοι συνδεδεμένοι, όχι μόνο διαδικτυακά αλλά μέσω πραγματικής, αληθινής φιλίας!

Δείτε το βίντεο από την πρώτη συνάντηση των έξι ταξιδιωτών στο ταξίδι φιλίας του "Yuujou": 
 
 
Πρώτος από τριάντα χιλιάδες
Όλα ξεκίνησαν όταν ένα βράδυ σέρφαρε στο Instagram και βρήκε μπροστά του μια διαφήμιση που έλεγε «θέλεις να ταξιδέψεις για 100 μέρες εντελώς δωρεάν»; Αμέσως σκέφτηκε ότι δεν μπορούσε να ήταν αληθινή η συγκεκριμένη διαφήμιση, ωστόσο έκανε αίτηση.
 
«Η επιλογή ήταν από μια διαδικασία τεσσάρων μηνών. Μέσα από τριάντα χιλιάδες άτομα, αν ερχόσουν πρώτος σε ψήφους θα έμπαινες στον ημιτελικό χωρίς να πρέπει να περάσεις από κριτική επιτροπή».
 
Τελικά, ο Παναγιώτης κατάφερε να κερδίσει σε ψήφους τους αντιπάλους του και μπήκε στην τελική 25άδα.
 
«Μετά έκαναν skype interview στους 25 στον ημιτελικό και θα διάλεγαν δέκα άτομα για τον τελικό. Ακολούθως επισκέφθηκαν και τα δέκα άτομα για να περάσουν μια μέρα μαζί τους. Ήρθαν Κύπρο, λογικά τους άρεσε το φαγητό και με διάλεξαν μέσα στα πέντε άτομα».
 
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας