Πώς αντέδρασε ο Βαρβέρης όταν είδε το επίμαχο βίντεο; Τελικά, έχει σχέση η Σπυροπούλου;

Τελικά, έχουν σχέση οι δυο τους ή όχι; Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μπήκε για δεύτερη φορά στο αεροπλάνο με τον Νίκο Κοκλώνη και αυτή τη φορά ήταν περισσότερο αποκαλυπτική. Έχουν δημιουργηθεί, εξάλλου, πολλά θέματα-ερωτήματα στα οποία πρέπει να απαντήσει.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News  

Βασικότερο και… των ημερών, ο Φίλιππος Βαρβέρης. Τελικά, έχουν σχέση;

«Εμένα όλο αυτό, η δουλειά μου, είναι επιλογή μου. Για τους ανθρώπους που βρίσκονται στη ζωή μου, δεν είναι επιλογή τους, οπότε πολλές φορές δεν έχουν σκεφτεί τις διαστάσεις που μπορεί να πάρει οτιδήποτε», ανέφερε η Κωνσταντίνα και τότε ο Νίκος Κοκλώνης ρώτησε αν το επόμενο πρωί την πήρε τηλέφωνο να την ρωτήσει τι έγινε. Η Κωνσταντίνα χαμογέλασε αμήχανα και είπε: «Εσύ τι θα έκανες»;

Τελικά, συνεχίζει στον ΣΚΑΪ; «Εγώ είχα συνεργασία με την Acun Medya. Τα πρότζεκτ τα έχουμε ολοκληρώσει. Τώρα συζητάμε», είπε η παρουσιάστρια.

Και στη συνέχεια ανέφερε ότι της αρέσει ο Άκης Πατατζίκης και όχι ο Άκης Πετρετζίκης! Ενώ στην ερώτηση «με ποια θα πήγαινες διακοπές με τη Ναταλία Γερμανού ή την Ευαγγελία Αραβανή;» εκείνη απάντησε «Με τη Σίσσυ Χρηστίδου»!

 

Η νέα αποκάλυψη για την παρουσιάστρια από τον Πέτρο Κωστόπουλο.

Ο Πέτρος Κωστόπουλος ήταν αυτός που αποκάλυψε τη βραδινή έξοδο της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου με τον Φίλιππο Βαρβέρη, προβάλλοντας το βίντεο με τα καυτά φιλιά, ο Πέτρος Κωστόπουλος είναι αυτός που έδωσε το μεσημέρι της Κυριακής πληροφορίες για τη νέα έξοδο της παρουσιάστριας.

Όπως ανέφερε, λοιπόν, στην εκπομπή του: «Μπορώ να πιστοποιήσω ότι δεν είναι σε σχέση, γιατί χθες το βράδυ η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου βγήκε στην Άννα Βίσση, πρώτο τραπέζι πίστα -γιατί πάντα κάθεται με ανθρώπους που είναι στο πρώτο τραπέζι, δεν μπορεί η Κωνσταντίνα να καθίσει πιο πίσω- και δεν ήταν κανένας Φίλιππος γύρω γύρω

Η ομάδα του Πρωινού σχολίασε τα όσα ειπώθηκαν και ο Δημήτρης Ουγγαρέζοςτόνισε: «Ουσιαστικά είπε ότι ο κύριος Βαρβέρης κώλωσε και ενώ πήγε να ξεκινήσει κάτι εκείνο το βράδυ, την επόμενη μέρα τρόμαξε με τη δημοσιότητα, ίσως να του είπαν κάποια πράγματα και οι δικοί του και δεν είναι μαζί…»!

Η Αφροδίτη Γραμμέλη πήρε τον ρόλο και είπε «Εγώ κατάλαβα ότι τρώει το φαγητό της. Η μόνη σαφή απάντηση που έδωσε είναι ότι τρώει το φαγητό τη. Μπράβο της που το λέει! Μπράβο της που υπερασπίζεται την διαφορετικότητα, ένα σωματότυπο διαφορετικό από της Ζιζέλ και όταν κάνει πλάκα είναι πιο συμπαθής…»!

Δείτε τι άλλο ειπώθηκε στο ακόλουθο βίντεο!

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Γιώργος Αγγελόπουλος: «Κάναμε τα πάντα από ιατρικής πλευράς & προσευχόμασταν για τη σωτηρία της μητέρας μας»
Η αποκάλυψη της Ιωάννας Τούνη για το πρόβλημα που την ταλαιπωρεί και πώς το κόλλησε
Στο Παρίσι o Κωνσταντίνος Βασάλος με τη φημολογούμενη σύντροφό του, Μαρία Παπαγεωργίου
Δημόσια στροφή 180 μοιρών αποφάσισε να κάνει ο Κώστας Αρζόγλου για τον σκηνοθέτη Κώστα Κωστόπουλο
Νίκος Πολυδερόπουλος: «Nιώθω ότι είναι παντού ο αδερφός μου, όπου τον ζητήσω, έρχεται»
Ο Γιάννης Καλλιάνος ανακοίνωσε πως θα κινηθεί νομικά για τον θάνατο του πατέρα του - Ανέλαβε ο Αλέξης Κούγιας
Η Μαρίνα Σάττι ξέσπασε σε κλάματα για την απώλεια του πατέρα της
Ελεονώρα Μελέτη: Η αντίδραση της κόρης της για τις Ευρωεκλογές, η σεξουαλική παρενόχληση & η επίθεση
Δανάη Μπάρκα: «Χυδαίο να στέλνουν φωτογραφίες που κάποιος είναι αγκαλιά με έναν άνθρωπο…Τραγικό!»
Η σοκαριστική αποκάλυψη του Γιώργου Λιάγκα για τον θάνατο του πατέρα του: «Tους είπα αφήστε τον να φύγει»